Slecht

Tot nu toe geen postpakketje ontvangen waarschijnlijk vertraagd door PostNL maar zeker weet ik het niet

Super heerlijk materiaal

Heel fijn materiaal en pasvorm van de legging Sokken zijn ook super. Alleen het boord is te strak. Maar dat is altijd met sokken. Ik knip ze daarom af

• Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? Ja

Fijne website met zeer snelle reactie op vragen en vlotte bezorging

• Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? Ja

uitstekende service en mooie producten

Ik had een paar sokken besteld; die waren niet leverbaar, waarna ik na contact met de zaak een ander paar heb besteld. Die waren iets duurder, maar Vinq heeft dat niet doorberekend. Bestel daar al jaren Falke sokken en altijd snel en accuraat afgehandeld. Prima bedrijf

Hele goede webwinkel

Ik koop al jaren bij deze winkel en ze hebben mij nog nooit teleurgesteld. Wat ik bijzonder vind van deze webwinkel is, dat de weinige keren dat ik iets moest retourneren dat mede door de uitstekende “aftersale” probleemloos ging.

Hele goede webwinkel

Professioneel, goede site, goede communicatie mbt bezorging

Bijzonder goed

Professioneel, goede site, goede communicatie mbt bezorging

Bijzonder goed

top

levering is weer top

mijn pakket is nog niet binnen

29 november besteld. 2 december bestelbevestiging gehad. Levertijd 2 tot 3 werkdagen. nu krijg ik de vraag jullie te beoordelen en ik heb nog niets binnen er zijn al vier werkdagen voorbij de bestelbevestiging. Nu zie ik dat mijn pakket geleverd is bij post nl en daar ben ik gister geweest en er lag niets klaar op mijn naam of mijn adres en nu lees ik dat ik mijn pakket opgehaald heb...nee dus want er was geen pakket. Die man heeft nog gezocht op mijn track en trace code maar hij kon niets vinden. ik had ook geen naam alleen een track en trace code dat er een bestelling klaar lag

Niets meer aan toe te voegen

Niets meer aan toe te voegen

top geleverd

ook deze keer weer top geleverd

top geleverd

ook deze keer weer top geleverd

heel oplettend, en vlotte service

ik bestelde bewust 2 verschillende maten van 1 item, en werd kort nadat ik de bestelling had geplaatst, gebeld of ik mijn niet vergist had. had niet gedacht dat een bestelling nog persoonlijk gecheckt zou worden. het is alleen super jammer dat de postbode het in een verkeerde bus heeft gedaan, heeft afgevinkt, maar ik nog niks ontvangen heb.

Duivendijk 7

5672 AD Nuenen

+31(0)850661466

Over VINQ.nl

Bij VINQ.nl is onze passie voor kwaliteit en stijl diepgeworteld in meer dan 40 jaar ervaring in de wereld van sokken, panty's, ondergoed, homewear en sport. Sinds ons partnerschap met het gerenommeerde beenmodemerk FALKE in 2011, zijn we uitgegroeid tot de eerste officiële FALKE Brandstore buiten Duitsland, een mijlpaal die ons verhaal van vakmanschap en toewijding illustreert. Als pioniers in online retail hebben we onze expertise vertaald naar een digitale ervaring, eerst als Falkewinkel.nl en vervolgens als VINQ.nl. Onze online aanwezigheid heeft ons in staat gesteld om een uitgebreid assortiment FALKE aan te bieden, met toevoegingen van topmerken zoals Mey ondergoed & homewear, SNURK, McAlson boxershorts en Injinji teensokken. Bij VINQ.nl draait alles om het leveren van hoogwaardige producten die niet alleen comfort bieden, maar ook een weerspiegeling zijn van uw persoonlijke stijl en levensstijl. Van tijdloze klassiekers tot innovatieve nieuwkomers, we zijn er trots op een diverse selectie aan te bieden die voldoet aan de behoeften en verlangens van onze gewaardeerde klanten. Ontdek de perfecte balans tussen traditie en innovatie bij VINQ.nl je voelt dat het goed zit!