heel oplettend, en vlotte service

ik bestelde bewust 2 verschillende maten van 1 item, en werd kort nadat ik de bestelling had geplaatst, gebeld of ik mijn niet vergist had. had niet gedacht dat een bestelling nog persoonlijk gecheckt zou worden. het is alleen super jammer dat de postbode het in een verkeerde bus heeft gedaan, heeft afgevinkt, maar ik nog niks ontvangen heb.

Altijd prima

Prima producten en service

• Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? Ja

Goede website, snelle levering, mooie producten met duidelijke uitleg. Ook via e-mail snelle reactie en erg vriendelijk.

Ruim assortiment

Ben fan van katoenen maillots en Falke heeft deze in vele kleuren.

• Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? Ja

Goede site, ruime keuze, top service

Een mooie uitgebreide site. Alles goed omschreven en afgebeeld. Snelle levering, je wordt goed op de hoogte gehouden. Alles netjes ingepakt met een leuk persoonlijk kaartje erbij. Ik ben een zeer tevreden klant!

Het klopt

Snelle service. Geen probleem.

• Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? Ja

Prima snelle bezorging en goede communicatie per mail

Zie boven

• Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? Ja

zoals het hoort en niet anders verwacht

zie voorgaand antwoord

• Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? Ja

Ik koop al jaren bij U en het is altijd prima in orde. Ooit heb ik ondergoed gehad wat voortijdig stuk ging. Dit is tot volle tevredenheid opgelost. Het was een fabrieksfout.

Sneller kan niet !

Bestelde goederen werden de dag nadien reeds geleverd. Het product zelf is dank zij het merk, Falke, steeds een goede keuze.

Veel keuze, vlotte levering

Veel keuze, vlotte levering.

Topservice

Wauw, hebben mijn pakje opgestuurd zonder dat ik vooraf betaalde. Van vertrouwen gesproken…. Heel klantvriendelijk

• Communicatie
  • Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? N.v.t.

Alles heel goed.

Artikelen prima. Heel aardige mensen. Maken alles heel makkelijk voor de klant. Beveel ik zeker aan.

tevreden klant

Mijn bestelling kwam mooi op tijd. De kousen zijn zo mooi en zitten heerlijk. En wat bieden jullie een ruime keuze aan kleuren.

Voldoende

Door een storing duurde het langer voordat ik het pakket in huis had. Gelukkig was het nog net op tijd. Verder tevreden

goede en snelle service

Al jaren bestel ik mijn sokken bij Vinq en ik ben zeer tevreden. De levering is altijd goed en netjes op tijd. Ik heb zelf een keer een fout gemaakt met een bestelling en het was geen enkel probleem om die bestelling te retourneren.

• Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? Ja

Het wol/zijde hemd zit heerlijk zacht en warm

Super goede service

Had verkeerde kleur falke sloffen besteld . Kon deze retourneren en kreeg direct de goede kleur toegestuurd . Geen extra en verzendingskosten Zeer goede service !

• Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? Ja

Ik heb goede ervaringen met vinq

Al jarenlang koop ik bij vinq. Altijd goede service en goede producten. De kwaliteit van de artikelen is uitstekend.

• Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? Ja

Mooie producten die snel worden geleverd!

Heel regelmatig bestel ik sokken of iets als een lounge/pyjamabroek bij Vinq. Daarin is altijd een ruime keuze, qua kwaliteit en kleur/dessin. Levering is altijd smetteloos; een enkele keer wordt een product nageleverd (wat duidelijk wordt gecommuniceerd). Heel tevreden dus!!

• Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? Ja

ik bestel en krijg snel het juiste artikel thuis gestuurd.

Ik ben zeer tevreden over het Mey ondergoed en Falke sokken dat ik bij Vinq bestel

Duivendijk 7

5672 AD Nuenen

+31(0)850661466

Over VINQ.nl

Bij VINQ.nl is onze passie voor kwaliteit en stijl diepgeworteld in meer dan 40 jaar ervaring in de wereld van sokken, panty's, ondergoed, homewear en sport. Sinds ons partnerschap met het gerenommeerde beenmodemerk FALKE in 2011, zijn we uitgegroeid tot de eerste officiële FALKE Brandstore buiten Duitsland, een mijlpaal die ons verhaal van vakmanschap en toewijding illustreert. Als pioniers in online retail hebben we onze expertise vertaald naar een digitale ervaring, eerst als Falkewinkel.nl en vervolgens als VINQ.nl. Onze online aanwezigheid heeft ons in staat gesteld om een uitgebreid assortiment FALKE aan te bieden, met toevoegingen van topmerken zoals Mey ondergoed & homewear, SNURK, McAlson boxershorts en Injinji teensokken. Bij VINQ.nl draait alles om het leveren van hoogwaardige producten die niet alleen comfort bieden, maar ook een weerspiegeling zijn van uw persoonlijke stijl en levensstijl. Van tijdloze klassiekers tot innovatieve nieuwkomers, we zijn er trots op een diverse selectie aan te bieden die voldoet aan de behoeften en verlangens van onze gewaardeerde klanten. Ontdek de perfecte balans tussen traditie en innovatie bij VINQ.nl je voelt dat het goed zit!