Mooi nachthemd

Prachtig nachthemd van Mey Goede pasvorm mooie kwaliteit Snelle correcte levering

• Communicatie N.v.t.
  • Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? N.v.t.

Heel tevreden!

Leuke merken. Snelle levering

Correct

Alles dik in orde: assortiment, website, bestelling, betaling, bezorging. Bedrijf maakt op mij erg goede indruk.

uitstekende service

Bij online aankoop 10% vermindering op Falke heren sokken vergeten invoeren maar werd via mailcontact onmiddellijk in orde gebracht.

• Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? Ja

De bestelling kwam later door levering problemen Mail over gehad- NETJES !! Nog even een KLACHT over de hemdjes van Mey pouder: GEVEN HEEL VEEL AF : dag in kous water -op 60 graden gewassen en later op 90 graden : kleurendoekje was helemaal vol kleurstof !!

alles OK

Alles volgens afspraak

• Communicatie
  • Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? N.v.t.

Alles gewoon goed

Makkelijke site met veel keus en snelle levering

• Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? Ja

Goede en super snelle service

Altijd goed bij vinq

Makkelijke site om te bekijken en te bestellen, snelle levering, prima in orde. Nog steeds erg tevreden.

Een goede ervaring.

Ik had een goede ervaring met Vinq. Mijn bestelde producten werden snel geleverd.

Mooie Webshop

Altijd goed geholpen

Helemaal goed!!!

Voor sokken, jawel 4 paar. Gewoon brievenbus pakket. Met gelijk retour zending als dat nodig is. Niet voor mij, heel blij net mijn sokken.. En mooi optijd geleverd. Klasse tip. Ga hier zeker vaker bestellen.

• Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? Ja

Pyjama’s besteld, snel en goed ontvangen.

Ik koop mijn pyjama’s de laatste jaren bij Vinq. Zij leveren netjes en op tijd. Geen onzin verpakkingen.

Een topervaring!

Snelle service, fijn mail contact, snelle verzending! Ga hier zeker vaker rondkijken!

Snel

Snel geleverd.

• Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? Ja

Ik bestel regelmatig en heb daar geen klachten over.

Geen problemen.

Één keer in al die jaren was er iets fout gegaan met de post. Ik heb toen gebeld en het was binnen enkele minuten in orde gemaakt.

Vandaag bestellen overmorgen geleverd …top

Vandaag bestellen overmorgen geleverd …top

• Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? Nee

Alles Top

Alle super

prompte levering

de gewenste producten werden zeer snel bezorgd. in een uitstekende verpakking.

• Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? Ja

mooie producten voor een erg mooie prijs

Vind heeft een prettige site, werkt soepel en is transparant. Ik heb meerdere aankopen gedaan en ik heb nooit gedoe met deze verkoper gehad. Vinq is attent in zijn levering en geeft er een persoonlijk tintje aan, heel prettig dus. Verder beveel ik Vinq aan omdat het kwalitatief goede producten verkoopt. Falke is een goed merk voor sokken en sportsokken, het merk volgt trends en de sokken blijven enkele jaren goed en kleurvast. Trouwens, ook de winkel in Den Haag heeft vriendelijke medewerkers en is prettig ingericht.

Mooie kwaliteit nachthemden

Wat heb ik weer mooie nachthemden ontvangen. Helemaal katoen slaapt toch het lekkerst

• Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? Ja

Top levering en top kwaliteit

Altijd weer een vlotte service.. zeer betrouwbaar. Artikelen zijn prijzig, maar het is dan ook van topkwaliteit, Echt een aanrader

Goede service!

Snelle en betrouwbare service. Artikelen worden keurig verpakt.

Duivendijk 7

5672 AD Nuenen

+31(0)850661466

Over VINQ.nl

Bij VINQ.nl is onze passie voor kwaliteit en stijl diepgeworteld in meer dan 40 jaar ervaring in de wereld van sokken, panty's, ondergoed, homewear en sport. Sinds ons partnerschap met het gerenommeerde beenmodemerk FALKE in 2011, zijn we uitgegroeid tot de eerste officiële FALKE Brandstore buiten Duitsland, een mijlpaal die ons verhaal van vakmanschap en toewijding illustreert. Als pioniers in online retail hebben we onze expertise vertaald naar een digitale ervaring, eerst als Falkewinkel.nl en vervolgens als VINQ.nl. Onze online aanwezigheid heeft ons in staat gesteld om een uitgebreid assortiment FALKE aan te bieden, met toevoegingen van topmerken zoals Mey ondergoed & homewear, SNURK, McAlson boxershorts en Injinji teensokken. Bij VINQ.nl draait alles om het leveren van hoogwaardige producten die niet alleen comfort bieden, maar ook een weerspiegeling zijn van uw persoonlijke stijl en levensstijl. Van tijdloze klassiekers tot innovatieve nieuwkomers, we zijn er trots op een diverse selectie aan te bieden die voldoet aan de behoeften en verlangens van onze gewaardeerde klanten. Ontdek de perfecte balans tussen traditie en innovatie bij VINQ.nl je voelt dat het goed zit!