• Communicatie N.v.t.
  • Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? N.v.t.

Vinq stelt mij nooit teleur

Als altijd levert Vinq mijn bestellingen op tijd en volgens afspraak. Keurig verpakt en verzorgd geleverd. Met informatie over wanneer en met welke vervoerder. Niets te wensen over.

• Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? Ja

Altijd weer fijn om bij Vinq te bestellen

Altijd Falke sokken op voorraad.

• Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? Ja

Bestelproces verliep soepel en bestelling was de volgende werkdag in huis.

• Communicatie N.v.t.
  • Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? N.v.t.

Uw bedrijft heeft mij een prima ervaring bezorgd

De eerste ervaring is prima, ook de snelheid van bezorgen uitstekend. Helaas door het bestellen van te grote maat de bestelling moeten retourneren. Zal zeker nieuwe bestelling plaatsen. Minpunt tot nu toe nog geen terugstorting van het aankoop bedrag ruim een week na de retour zending. Aandachtspunt misschien …

Best in zijn Klasse

De artikelen zijn Fantastisch!

Snelle levering, scherpe prijs

Doordat mijn bestelling boven de 25 euro was hoefde ik geen verzendkosten te betalen. Plus dat ik een welkomskorting kreeg waardoor ik echt goedkoper uit was. De bestelling kwam de volgende dag.

Handig en snel bestellen

Altijd goede service en snelle leveringen

• Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? Ja

Snelle levering, Juiste bestelling wordt ontvangen. Vriendelijk kaartje wordt bijgesloten. Makkelijke betaling.

Blij met mijn aankoop

Jullie hebben een mooi assortiment. Ruime keuze met mooie producten. En een snelle levering.

• Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? Ja

Ondanks problemen met het volgen van de track en trace na bestelling op tweede pinksterdag, correcte afhandeling na telefonisch contact. Levering duurde wat langer dan ik verwachtte maar soit.

duidelijk

duidelijke website met hierin omschreven een stukje info over de type sokken en waar deze geschikt voor zijn, prima. Op voorhand weet ik eigenlijk al welk type sok ik wil, gezien mijn vorige ervaring met Falke

Perfecte service.

Goed telefonisch bereikbaar.

• Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? Ja

Snelle levering en keurig telefonisch advies.

Vinq on top

Altijd alles duidelijk. Vlugge en correcte afhandeling en levering

• Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? Ja

Duidelijke website en snelle levering

prima service

komen afspraken altijd na

Alles goed geregeld.

De kleur komt overeen met die van de website. Levertijd en verpakking goed.

Perfect!

Snelle en perfecte levering!

• Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? Ja

mijn bestelling is naar wens geleverd.

Geen negatieve punten, de levering was optimaal

Web-info kan beter

Onlangs van het merk Falke 2 typen sokken besteld, dunne (Airport) en en dikkere wandelsok. Voor mijzelf aangeschaft dus qua maat overeenkomend. Niettemin is de Airport sok ontzettend veel groter. Dit is duidelijk een misser bij Falke. Maar, bij een andere grote webshop zag ik achteraf staan " bestel een maat kleiner". Deze info had Vinq ook moeten verstrekken. Ik had de verpakking al verbroken om te passen, dus retourneren is dan geen optie. Maar duidelijk de miskoop van de maand.

• Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? Nee

• Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? Ja

fijne internnetwinkel om te shoppen

duidelijke internetsite met uitgebreid assortiment snelle levering koop hier al jaren mijn wandelsokken

Volgens verwachting

Uitstekende levering. Alles volgens waar ze voir staan!

Duivendijk 7

5672 AD Nuenen

+31(0)850661466

Over VINQ.nl

Bij VINQ.nl is onze passie voor kwaliteit en stijl diepgeworteld in meer dan 40 jaar ervaring in de wereld van sokken, panty's, ondergoed, homewear en sport. Sinds ons partnerschap met het gerenommeerde beenmodemerk FALKE in 2011, zijn we uitgegroeid tot de eerste officiële FALKE Brandstore buiten Duitsland, een mijlpaal die ons verhaal van vakmanschap en toewijding illustreert. Als pioniers in online retail hebben we onze expertise vertaald naar een digitale ervaring, eerst als Falkewinkel.nl en vervolgens als VINQ.nl. Onze online aanwezigheid heeft ons in staat gesteld om een uitgebreid assortiment FALKE aan te bieden, met toevoegingen van topmerken zoals Mey ondergoed & homewear, SNURK, McAlson boxershorts en Injinji teensokken. Bij VINQ.nl draait alles om het leveren van hoogwaardige producten die niet alleen comfort bieden, maar ook een weerspiegeling zijn van uw persoonlijke stijl en levensstijl. Van tijdloze klassiekers tot innovatieve nieuwkomers, we zijn er trots op een diverse selectie aan te bieden die voldoet aan de behoeften en verlangens van onze gewaardeerde klanten. Ontdek de perfecte balans tussen traditie en innovatie bij VINQ.nl je voelt dat het goed zit!