geweldige dienstverlening!

De door ons bestelde sokken waren er snel! Ook de extra korting vonden we een aardige bijkomstigheid, dus .....we zijn weer zeer tevreden met onze bestelde sokken !! We hadden nog wel even een berichtje verwacht , dat ons pakketje was verzonden!

• Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? Ja

Na zes dagen niks gehoord , heb ik zelf maar gebeld, moest een mail gehad hebben maar niks gekregen, wel keurig verzorgd binnen gekregen

• Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? Ja

Prima kwaliteit, snelle en vlotte levering

Sokken die volledig voldoen aan de verwachting.duidelijke site en snelle levering.

2 keer is de bestelling fout gegaan

Eerst kreeg ik 2 van de 3 verkeerde boxershorts. Daarna stuurde ze de juiste en is die niet bij mijn adres bezorgd. De fout werd ook door leverancier Mcalson gemaakt en DPD.

• Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? Ja

De sokken waren gedragen en niet schoon.

Jammer ik ben nog steeds tevreden geweest, maar deze keer dus niet.

• Communicatie N.v.t.
  • Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? N.v.t.

Snelle levering en een attent kaartje in de bestelling.

X

X

• Communicatie
  • Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? N.v.t.

Super geholpen

Ik twijfelde over mijn keuze van de producten. Telefonisch contact was erg persoonlijk en verhelderend! Prima service, precies zoals bij een fysieke winkel. Snelle levering ook!

Vlotte en snelle service

Top en ruime keuze.

Heel klantvriendelijk

Omdat mijn bestelling direct door leverancier werd geleverd, had ik geen verzendbevestiging ontvangen. Toen ik hierover telefonisch contact opnam met Vinq werd het meteen voor mij uitgezocht. Pakketje was onderweg en werd inderdaad die dag nog bezorgd.

• Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? Ja

Prima site en prima geregeld

• Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? Ja

Het merk Falke was mij bekend, echter in de buurt niet meer te krijgen, vandaar de online bestelling.

Perfecte nalevering!

Eén paar bestelde sokken bleek niet leverbaar. Alles uiterst correct afgehandeld! Gelukkig bleek wat in ‘t vat zit niet te verzuren! Hartelijk dank! De volgende sokken bestel ik weer bij jullie!

Goed product

Voor het eerst teensokken geprobeerd, ivm blaren. Ze zitten perfect, en voelt tijdens het lopen goed aan. Blij mee!

geen enkel probleem

Bestelling zonder problemen uitgevoerd en afgehandeld.

prima service

Als ik er zelf niet uitkom en even bel of mail krijg ik altijd adequate hulp!

positief

telefonisch contact; de meneer was heel vriendelijk

Correct

Doen wat ze zeggen en snel

Snel, accuraat

Correcte afhandeling, goede communicatie.

Goede communicatie

Deze webshop communiceert goed met haar klanten. Je krijgt keuze mogelijkheden voorgelegd als producten niet op voorraad zijn. Ik heb meerdere keren iets besteld en ben zeer tevreden.

• Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? Ja

Ruime keuze en snelle levering

Voor mijn vader Falke sokken besteld, er was keuze uit veel kleuren en de juiste maat was aanwezig. Levering is goed en vlot verlopen.

Super aankoop.

Heb reeds meermaals een bestelling geplaatst en zeer tevreden over de aankoop. De damessokken falke family vind ik beter passen dan de herensokken. Vandaar mijn aankoop.

Betrouwbaar en persoonlijk

Levertijd zeer goed en altijd een kaartje wat persoonlijk is ondertekend.

Snel en correct

Snel geleverd, juiste product, goed verpakt en netjes door de brievenbus zodat je niet hoeft te wachten

Goede service!

Alles wat we bestelden is in prima orde hier aangekomen. We kregen voldoende informatie over wanneer eea geleverd zou worden, we zijn zeer tevreden!!

Duivendijk 7

5672 AD Nuenen

+31(0)850661466

Over VINQ.nl

Bij VINQ.nl is onze passie voor kwaliteit en stijl diepgeworteld in meer dan 40 jaar ervaring in de wereld van sokken, panty's, ondergoed, homewear en sport. Sinds ons partnerschap met het gerenommeerde beenmodemerk FALKE in 2011, zijn we uitgegroeid tot de eerste officiële FALKE Brandstore buiten Duitsland, een mijlpaal die ons verhaal van vakmanschap en toewijding illustreert. Als pioniers in online retail hebben we onze expertise vertaald naar een digitale ervaring, eerst als Falkewinkel.nl en vervolgens als VINQ.nl. Onze online aanwezigheid heeft ons in staat gesteld om een uitgebreid assortiment FALKE aan te bieden, met toevoegingen van topmerken zoals Mey ondergoed & homewear, SNURK, McAlson boxershorts en Injinji teensokken. Bij VINQ.nl draait alles om het leveren van hoogwaardige producten die niet alleen comfort bieden, maar ook een weerspiegeling zijn van uw persoonlijke stijl en levensstijl. Van tijdloze klassiekers tot innovatieve nieuwkomers, we zijn er trots op een diverse selectie aan te bieden die voldoet aan de behoeften en verlangens van onze gewaardeerde klanten. Ontdek de perfecte balans tussen traditie en innovatie bij VINQ.nl je voelt dat het goed zit!