Door leveringsproblemen bij Falke duurde het langer voor mijn bestelling bezorgd kon worden. Ik ben daar keurig over geïnformeerd, zowel via de mail als later ook telefonisch.Goede service!

Ingepakt en wel… top!

Net voor de feestdagen een bestelling geplaatst en binnen 24 uur mijn bestelling binnen. Ook nog eens al keurig ingepakt voor de feestdagen. Echt een goede service!

Uitstekende service

Uitstekende service en snel verzonden en ontvangen

Goede snelle vriendelijke service

De bestelling kwam binnen twee dagen. 1 artikel was er niet. Er zat een keurig handgeschreven briefje bij dat die zo spoedig mogelijk zou worden nagestuurd. En dat was ook zo.

Prima product.

Vriendelijk contact toen de bezorging op zich liet wachten

Mooie winkel

Mooie winkel en snelle levering, de panty’s zijn erg goed

• Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? Ja

Pyjama gekocht en ben er blij mee. Verstuurd via brievenbuspost, dus hoefde er niet voor thuis te blijven.

Zeer klantvriendelijk

Het door mij gekozen product werd zeer snel geleverd- na een correcte e-mail; Nadat bleek dat ik een andere maat nodig had, heb ik gebeld met de klantenservice, waar ik behulpzaam en vriendelijk te woord werd gestaan. Omruilen bleek geen probleem en werd net als bij de eerste levering snel en correct uitgevoerd. Complimenten, voor nu en een volgende keer!

precies wat ik wilde

Precies wat ik besteld heb en wat ik dus wilde.

• Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? Ja

Aflevering klopt niet met aangegeven. Klant beter op de hoogte houden

Alles vlot verlopen

Vlot kunnen bestellen, snelle levering

Kwaliteit in alles.

Vinq verkoopt kwaliteitsmerken die zichzelf terugverdienen: het blijft langer mooi en gaat langer mee. Daarnaast bestaat Vinq uit een prettig team dat prima communiceert en goede service levert.

• Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? Ja

Wordt bij contact altijd prima geholpen en krijg goede service.

Betrokken en attent

De medewerkers denken mee en bellen indien nodig om je op de hoogte te brengen van ontwikkelingen

Zelf achteraan gaan

Beetje lastig om Falke te beoordelen. We zitten in een tijd van het lastig leveren en mijn product moest uit Duitsland komen. Ik hield al rekening met een langere levertijd. Uiteindelijk ben ik zelf gaan bellen met Falke en toen ging het uiteindelijk vlot. Dit is dus een aandachtspunt voor Falke, dat zij eerder contact zouden kunnen opnemen met klant om aan te geven waarom de levering zo lang op zich laat wachten en achteraf bleek dat het telefonisch allemaal goed in werking is gesteld. Falke heeft toen de keus gemaakt om het in twee delen te sturen ipv te wachten op een deel dat nog uit Duitsland moest komen. Kwaliteit en maat van het bestelde voldoet helemaal aan de verwachtingen.

Uitdtekend

Vlotte levering, prima falke sokken.

• Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? Ja

Prachtige sokken en heel behulpzaam!

Snelle levering, maar helaas de verkeerde maat besteld en alle hulp en suggesties om te kunnen ruilen.

Aanrader!

Groot assortiment, altijd op voorraad en snelle levering.

Super snelle levering!

Snelle levering en super goede services!

• Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? Ja

Goede service! Af en toe hebben ze ook korting. Dan bestel ik altijd een paar hemdjes. Had er een teveel gekregen, mocht die houden. Wat een service! Altijd keurig verpakt. En je wordt heel goed op de hoogte gehouden.

• Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? Ja

Prima kwaliteit en snelle levering met een persoonlijk kaartje.

Goede betrouwbare leverancier.

Zie boven.

• Communicatie N.v.t.
  • Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? N.v.t.

Prettige be- en afhandeling.

Correct en plezierig.

winkelen met black fridaykorting

Een leuke black friday korting op mijn favoriete lingerie merk. Vanwege onvoldoende voorraad moest ik wel even op de bestelling wachten.

prima handel

vlotte afhandeling bestelling alleen de verzending via post.nl duurt momenteel te lang. Vermoedelijk vanwege sinterklaasdrukte?

Duivendijk 7

5672 AD Nuenen

+31(0)850661466

Over VINQ.nl

Bij VINQ.nl is onze passie voor kwaliteit en stijl diepgeworteld in meer dan 40 jaar ervaring in de wereld van sokken, panty's, ondergoed, homewear en sport. Sinds ons partnerschap met het gerenommeerde beenmodemerk FALKE in 2011, zijn we uitgegroeid tot de eerste officiële FALKE Brandstore buiten Duitsland, een mijlpaal die ons verhaal van vakmanschap en toewijding illustreert. Als pioniers in online retail hebben we onze expertise vertaald naar een digitale ervaring, eerst als Falkewinkel.nl en vervolgens als VINQ.nl. Onze online aanwezigheid heeft ons in staat gesteld om een uitgebreid assortiment FALKE aan te bieden, met toevoegingen van topmerken zoals Mey ondergoed & homewear, SNURK, McAlson boxershorts en Injinji teensokken. Bij VINQ.nl draait alles om het leveren van hoogwaardige producten die niet alleen comfort bieden, maar ook een weerspiegeling zijn van uw persoonlijke stijl en levensstijl. Van tijdloze klassiekers tot innovatieve nieuwkomers, we zijn er trots op een diverse selectie aan te bieden die voldoet aan de behoeften en verlangens van onze gewaardeerde klanten. Ontdek de perfecte balans tussen traditie en innovatie bij VINQ.nl je voelt dat het goed zit!