Goede producten maar omslachtig proces

Retourneren is te ingewikkeld gemaakt. Dat kan veel eenvoudiger. Voeg standaard retourlabel toe. Dat soort dingen neem ik allemaal in mijn overweging mee om weer een keer bij jullie te bestellen. Telefoonnummers op site niet bereikbaar. Product niet professioneel verpakt en paste eigenlijk niet door brievenbus. Brievenbus klep was stuk geduwd. Ik zou pakketten als deze nooit als brievenbuspakket versturen, ook als dat volgens de regels wel mag.

• Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? Nee

Snelle levering uitstekende producten

Alles verliep prima!

Goede ervaring bedrijf waar je van op aan kunt.

• Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? Ja

Snelle levering en correcte vlotte afhandeling van ruiling.

Uitstekende service!

Vlot, veel keuze, correct. Prima service!!!

Goede website,

Makkelijk kijken en kopen bij vinq, goede service en snelle verzending

• Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? Ja

Snelle levering van het gekochte product.

• Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? Ja

Snelle levering van de bestelde waar.

Hoewel een dag later dan ik had verwacht, toch voor levering van nu in bestelling (4 paar wandelsokken) met een fijne korting!

• Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? Ja

Snel en efficiënte side goed toegankelijk

Een persoonlijke webshop

De klant staat altijd voorop !

Goede kwaliteit, snelle levering

• Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? Ja

Snelle levering, goed verpakt.

Klant betrokkenheid

Mijn bestelling (brievenbuspakje) werd niet vlot bezorgd door PostNL en ik kreeg na enige dagen gemaild dat ze het ( met exact tijdstip) in de bus hadden bezorgd. Nou nee, dus niet en ook niet bij de buren. Aan VINQ klantenservice dit voorgelegd en uitleg gekregen per nail en in tweede instantie per telefoon. Goede klantvriendelijke benadering! Het pakje is terecht, gelukkig!

• Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? Ja

Goede service en kwaliteit, snelle levering

Vinq heeft een groot assortiment en levert snel en zorgvuldig! Bij telefonisch contact zijn de medewerkers behulpzaam en aardig.

Mooie artikelen, fijne materialen

Veel keuze, fijne sneakersokjes met goede antislip hiel. Uitgebreide keuze. Goede filters op de website. Verzending duurde een paar dagen, zonder dat mij duidelijk was waarom. Later bleek dat pakket in 2 delen kwam, met nalevering. Dat vond ik jammer, ik had graag keuze gehad en zou dan gekozen hebben om te wachten tot het compleet was en op die manier kosten en milieu te sparen.

• Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? Ja

snelle levering en mooie producten

Altijd snelle levering, keurig verpakt en mooi assortiment. Mijn vaste leverancier voor mijn Falke sokken!

super

duidelijke info, heel degelijk materiaal, correcte prijs

Altijd prima

Snelle levering. Lief kaartje erbij. Soms leuke aanbiedingen. Tevreden klant.

• Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? Ja

Snelle levering, te volgen via track en trace . Panties zitten perfect.

prima ervaring met een prima product

prima ervaring met een prima product

Snelle correcte levering

Ook de telefonische contacten als prettig ervaren.

• Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? Ja

Bij Vinq ging alles vlot, maar Post.NL liet vier dagen op zich wachten na de eerste aankondiging van bezorging!

• Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? Ja

Snelle service en past door de brievenbus dus hoefde er niet voor thuis te blijven. Prima

heel goede

ik ben heel tevreden van mijn bestelling

• Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? Ja

Goede website, makkelijk bestellen en snelle levering

Zie hierboven

Duivendijk 7

5672 AD Nuenen

+31(0)850661466

Over VINQ.nl

Bij VINQ.nl is onze passie voor kwaliteit en stijl diepgeworteld in meer dan 40 jaar ervaring in de wereld van sokken, panty's, ondergoed, homewear en sport. Sinds ons partnerschap met het gerenommeerde beenmodemerk FALKE in 2011, zijn we uitgegroeid tot de eerste officiële FALKE Brandstore buiten Duitsland, een mijlpaal die ons verhaal van vakmanschap en toewijding illustreert. Als pioniers in online retail hebben we onze expertise vertaald naar een digitale ervaring, eerst als Falkewinkel.nl en vervolgens als VINQ.nl. Onze online aanwezigheid heeft ons in staat gesteld om een uitgebreid assortiment FALKE aan te bieden, met toevoegingen van topmerken zoals Mey ondergoed & homewear, SNURK, McAlson boxershorts en Injinji teensokken. Bij VINQ.nl draait alles om het leveren van hoogwaardige producten die niet alleen comfort bieden, maar ook een weerspiegeling zijn van uw persoonlijke stijl en levensstijl. Van tijdloze klassiekers tot innovatieve nieuwkomers, we zijn er trots op een diverse selectie aan te bieden die voldoet aan de behoeften en verlangens van onze gewaardeerde klanten. Ontdek de perfecte balans tussen traditie en innovatie bij VINQ.nl je voelt dat het goed zit!