Product prima maar levering duurde (te) lang

Ik kreeg wel op drie verschillende dagen te lezen dat het pakketje zou worden bezorg. In totaal heeft het 5 dagen geduurd na de dag van bestellen.

• Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? Ja

Prima gegaan. Mooie kwaliteit. Levering iets vertraagd door Post NL.

Perfect, as always

Alles verloopft even vlot

• Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? Ja

Scherp geprijsd en snel geleverd

Duidelijke website Beloftes worden nagekomen Concurrerende prijzen Pakket goed verpakt

Prima club

Snel besteld, vlot geleverd, geen gezeur

• Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? Ja

Uitgebreide keus en snel geleverd

Was al jaren op zoek naar de klassieke lamswollen trui. Eindelijk gevonden. Uitgebreid aanbod van modellen en kleur. Snel geleverd. Fijn product.

Groot aanbod

Het aanbod wandelsokken van Falke is ongekend groot. Bestellen gaat makkelijk en vlot.

• Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? Ja

Supersnelle levering van mijn bestelling

Ik had mijn bestelling gedaan en kreeg heel snel bericht wanneer mijn bestelling werd geleverd. Helaas werd door de drukte bij PostNL het een dag later. De kwaliteit van mijn wanten is heel erg goed, lekker warm en er zit een hele duidelijke beschrijving van het onderhoud bij. Ik vond de maat wel iets kleiner dan verwacht, maar paste ze toch!

• Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? Ja

Conform onze verwachting een 1e klas product goed en snel geleverd.

De oude Laimbock handschoenen van mijn echtgenote waren tot op de draad versleten. Maar ze heeft door reuma wat moeilijke handen, de Laimbock handschoenen zitten precies goed en de rode kleur past bij haar winter outfit. "Die kun je niet langer dragen", scrolde op mijn laptop via Laimbock naar VINQ.nl en binnen 24 uur had mijn vrouw haar nieuwe handschoenen. Prima service van VINQ.nl. Ik ga daar vaker naar toe.

• Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? Ja

Ruim assortiment en snelle verzending

VINQ.nl heeft een ruim assortiment en verzenden zeer snel. Ik ben heel tevreden en zal er zeker nog een keer bestellen.

• Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? Ja

Ik heb mijn pakketje nog niet ontvangen dus kan daar nog geen mening over geven. Maar heb hierover gecommuniceerd en dat was zeker een 10 waard. Hele snelle reactie en goede uitleg! Top!

Altijd prima

Mooi assortiment

• Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? Ja

Aandacht, kennis van zaken, hoog service niveau

Een webshop die niet onder doet voor de kwaliteit die al jaren gebruikelijk is in de fysieke winkel. Heb je een vraag, dan wordt je telefonisch goed en hartelijk geholpen.

Perfect!

Mooie onderbroeken en snelle levering

• Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? Ja

fijne internetwinkel om te winkelen

Duidelijke internetsite en goede informatie over bestelde artikel(en)

correcte levering

• Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? Ja

Gemakkelijk besteld, snel geleverd.

Ik loop hier al langer mijn sokken, de webshop is overzichtelijk en werkt goed. Levering is altijd correct, snel en met een persoonlijke touch.

Goed kwaliteit en diensten

VinQ heeft mooi verschillende merken van goed kwaliteit, dus het is makkelijk een kus te maken.

Ik denk goed

Ik zou graag een menig geven, maar helaas heb ik mijn pakketje nog steeds niet ontvangen. Jammer.

Snelle en goede verzending

Al vaker onderbroeken van Mey besteld bij Vinq. De bestelling verloopt soepel en de bezorging snel. Fijn is dat Vinq er voor zorgt dat het pakketje door de brievenbus kan. Ondergoed is netjes verpakt in een degelijke verpakking

Geweldig product, snel geleverd

Falke: prima kwaliteit sokken, ze zitten goed en gaan lang mee.

Betrokken bij bestelling

Ik had iets besteld wat achteraf toch niet voorradig bleek. Kreeg daar een mail over, of ik wilde wachten of geld terug wilde. Werd toch nog snel verstuurd. Top

Toppie!

Gewoon goed

• Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? Ja

Altijd vriendelijke en goede service en mooi producten

Kwaliteit producten en goede service

Duivendijk 7

5672 AD Nuenen

+31(0)850661466

Over VINQ.nl

Bij VINQ.nl is onze passie voor kwaliteit en stijl diepgeworteld in meer dan 40 jaar ervaring in de wereld van sokken, panty's, ondergoed, homewear en sport. Sinds ons partnerschap met het gerenommeerde beenmodemerk FALKE in 2011, zijn we uitgegroeid tot de eerste officiële FALKE Brandstore buiten Duitsland, een mijlpaal die ons verhaal van vakmanschap en toewijding illustreert. Als pioniers in online retail hebben we onze expertise vertaald naar een digitale ervaring, eerst als Falkewinkel.nl en vervolgens als VINQ.nl. Onze online aanwezigheid heeft ons in staat gesteld om een uitgebreid assortiment FALKE aan te bieden, met toevoegingen van topmerken zoals Mey ondergoed & homewear, SNURK, McAlson boxershorts en Injinji teensokken. Bij VINQ.nl draait alles om het leveren van hoogwaardige producten die niet alleen comfort bieden, maar ook een weerspiegeling zijn van uw persoonlijke stijl en levensstijl. Van tijdloze klassiekers tot innovatieve nieuwkomers, we zijn er trots op een diverse selectie aan te bieden die voldoet aan de behoeften en verlangens van onze gewaardeerde klanten. Ontdek de perfecte balans tussen traditie en innovatie bij VINQ.nl je voelt dat het goed zit!