Snelle levering, zeer goede kwaliteit

Moest een artikel ruilen, kreeg bijzonder actieve medewerking van klantenservice

• Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? Ja

De kwaliteit die ik wens

Mooie kwaliteit. Snelle levering, goede service.

Goede maat onduidelijk

Wat de goede maat is, wordt niet duidelijk aangegeven. Geen info of product groot of kleun uitvalt. Elke keer weer afwachten of product redelijk zit (heb ik het niet eens over goef).

• Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? Ja

zeer snel en prima verpakt

Zeer goede correspondentie, makkelijk verpakt zodat het in de brievenbus kan. Nu de winkel is gesloten in Eindhoven, zeker de moeite waard. Ruim assortiment.

• Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? Ja

Mijn ervaring bij het bestellen van een dun nachthemdje is als volgt. Doordat dit in een kartonnen verpakking als brievenbus pakketje verstuurd is stak het voor de helft uit de brievenbus met de kartonnen randen gerafeld en open. Omdat de breedte slecht door de opening gaat.Dat ligt natuurlijk aan de postbezorger die haast heeft,maar dan heb ik toch liever een verpakking die meegeeft en goed door de brievenbus kan.Wel een absolute aanrader voor snelle en mooie bestellingen zelfs in de drukke december maand.Heel fijn!

Heel goed geholpen

Er was een pakketje te lang onderweg en ze waren bereid om een nieuw hemdje te sturen, Heel vriendelijk, het was niet nodig na een week kwam het als nog

Perfecte service

Bestel altijd mijn Falke sokken bij Vinq. Zending zoekgeraakt bij PostNL, maar perfect opgelost.

• Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? Ja

Mijn bestelling is niet geleverd.

Kende het bedrijf niet, maar mijn bestelling is niet geleverd en dus ben ik ook niet echt content ermee.

• Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? Nee

Was mijn eerste bestelling en was uitermate tevreden. Met de korting voor aanmelding op de nieuwsbrief deed ik een koopje. De levering was ook heel snel.

Fantastisch in één woord

Goede webshop, snelle levering met vriendelijk kaartje erbij. Ruilen voor grotere maat wordt ook zeer prettig en snel geregeld Shop al jaren bij Vinq.

Aanrader

Buiten het feit dat ik heel graag FALKE sokken draag, is de site van Vinq geordend, overzichtelijk en klantvriendelijk. Hun service is spoedig en professioneel.

• Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? Ja

Levering lied heel lang op zich wachten zonder berichtgeving

Levering lied heel lang op zich wachten zonder berichtgeving Nog gebeld hierover maar men kon geen reactie geven omdat het bestelde artikel van een andere toeleverancier was. echter ik heb het artikel bij VINQ gekocht dus verwacht van hen een reactie of antwoord.

• Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? Nee

Perfect product

De kwaliteit is perfect, een beetje duurder maar daar heb je ook iets voor. De levertijd is vrij lang.

Geweldige keuze, fantastische service

Ik was nieuwe klant en kreeg hiervoor een welkom korting. 15 minuten na deze bestelling wilde ik nog iets extra bestellen. Online kreeg ik uiteraard hierop niet meer de korting. Maar nadien belde een medewerker me, zei dat hij had gezien dat er nog iets extra was bijbesteld, en gaf me de korting toch. Dezelfde dag werd het bedrag al teruggestort. Dat vond ik ongelooflijk sympathiek en super klantvriendelijk.. nooit meegemazkt! Dank U!

Snel geleverd, fijne sokken

Prima en vlotte levering

Prima en vlotte service. Ik ben heel tevreden.

• Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? Ja

Goede inlichting over vervolg van pakket

uitstekend

Goede kwaliteit en vlotte bezorging

• Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? Ja

Al vaker wat gekocht. Iedere keer prima in orde. Heel tevreden.

Aanrader

Veel keuze,snel en goed advies

Snel en goed geleverd.

Geheel volgens de informatie op de website kwam de bestelling binnen.

Correkte prijs , mooi product

Prijs kwaliteit goed , stipte levering

Altijd prima

Snelle en correcte levering van kwaliteits producten!

Goede producten, goede service

Na miscommunicatie door de bezorger van het pakje, was de reactie van VINQ (op zondag!) heel duidelijk. Goede service.

Perfecte sokken

Perfecte herensokken, ‘model’ Berlin. Al jaren mijn favoriet voor in de winter.

Duivendijk 7

5672 AD Nuenen

+31(0)850661466

Over VINQ.nl

Bij VINQ.nl is onze passie voor kwaliteit en stijl diepgeworteld in meer dan 40 jaar ervaring in de wereld van sokken, panty's, ondergoed, homewear en sport. Sinds ons partnerschap met het gerenommeerde beenmodemerk FALKE in 2011, zijn we uitgegroeid tot de eerste officiële FALKE Brandstore buiten Duitsland, een mijlpaal die ons verhaal van vakmanschap en toewijding illustreert. Als pioniers in online retail hebben we onze expertise vertaald naar een digitale ervaring, eerst als Falkewinkel.nl en vervolgens als VINQ.nl. Onze online aanwezigheid heeft ons in staat gesteld om een uitgebreid assortiment FALKE aan te bieden, met toevoegingen van topmerken zoals Mey ondergoed & homewear, SNURK, McAlson boxershorts en Injinji teensokken. Bij VINQ.nl draait alles om het leveren van hoogwaardige producten die niet alleen comfort bieden, maar ook een weerspiegeling zijn van uw persoonlijke stijl en levensstijl. Van tijdloze klassiekers tot innovatieve nieuwkomers, we zijn er trots op een diverse selectie aan te bieden die voldoet aan de behoeften en verlangens van onze gewaardeerde klanten. Ontdek de perfecte balans tussen traditie en innovatie bij VINQ.nl je voelt dat het goed zit!