Gewoon Top!!

Snelle verzending en super service!!

• Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? Ja

pakket was er heel snel...

pakket was er heel snel...

• Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? Ja

Snelle en juiste levering.

• Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? Ja

Makkelijke site en bestelling geleverd zoals aangegeven

?

duidelijke website.snelle levering

duidelijk website.snelle levering

Prima,

Gewoon goed, netjes de dag na bestelling ontvangen, kon door brievenbus, dus hoefde er niet voor thuis te blijven.

Beneden de verwachting

Mondmaskers lijken op foto's veel mooier afgewerkt en lopen mee (rond) de kaaklijn. In het echt lijken ze eerder op rechthoekige lapjes die openspringen aan de zijkant. De groene versie is ook niet afgewerkt zoals op de foto, maar met een ander soort elastiek....

• Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? Nee

Product goed omschreven en snel geleverd.

Weinig aan toe te voegen. Bestelde Falke mondkapjes lijken o.k. Wel ontbreken er buigbare neusvleugels, die m.i. beter afsluiten.

• Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? Ja

alleen jammer dat via post.nl verstuurd wordt. Die leveren nooit op aangekondigde dag. Gelukkig brievenbus pakket want ze leveren ook regelmatig in de verkeerde straat. Zoek aub een andere bezorgdienst

• Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? Ja

Mijn falke shop. Goed en snelle levering.

Ruime keuze. Snelle levering. Ook grote maten sokken. Regelmatig goede aanbiedingen.

• Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? Ja

Helaas heb ik een te kleinen besteld. Hoe ik kan retourneren is mij in de toelichting op internet niet geheel duidelijk

• Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? Ja

Vlot en probleemloos bestellen.

Prima service.

UItstekend!

Keurig verpakt. Op tijd geleverd en nageleverd. Persoonlijk kaartje erbij. Heel leuk. Ook keurig alles op papier gezet. Pakbon, factuurbon etc. Heel tevreden!

• Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? Ja

Goede kwaliteit die je snel thuis krijgt per post

Eerst via bol. com bestelt. De website opgezocht en daarna rechtstreeks besteld bij jullie. Mijn man is blij dat hij nu de Falke sokken met de sensitive band. Thuis krijgt

Snel geleverd,

• Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? Ja

Goede betrouwbare webwinkel met mooie merken

Ook snelle en adequate reactie als onverhoopt iets niet goed gaat.

Snelle levering, goede service

• Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? Ja

Al jaren een uitstekende winkel en webshop!

Altijd vriendelijk geholpen in de winkel. Snelle levering van producten die gekocht zijn via de webshop. Soms hele leuke aanbiedingen!

Artikel goed afgeleverd

Prima webshop

Fan van FALKE producten dus heel blij met de VINQ webshop! Veel keus, gemakkelijk bestelproces en snelle levering.

Super service

Betaalbaar en goede kwaliteit

heel goed

heel goed

• Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? Ja

Prettige club met fijne kwalitatief goede producten

Prettig en snelle service en een genot om hun producten aan te trekken.

• Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? Ja

Altijd goed geholpen en mooie producten

VINQ.nl heeft een goede en mooie website. Het is makkelijk zoeken naar je favoriete producten. Deze producten zijn van prima kwaliteit. Bij bestelling vaak de volgende dag al in huis. Prima!

Duivendijk 7

5672 AD Nuenen

+31(0)850661466

Over VINQ.nl

Bij VINQ.nl is onze passie voor kwaliteit en stijl diepgeworteld in meer dan 40 jaar ervaring in de wereld van sokken, panty's, ondergoed, homewear en sport. Sinds ons partnerschap met het gerenommeerde beenmodemerk FALKE in 2011, zijn we uitgegroeid tot de eerste officiële FALKE Brandstore buiten Duitsland, een mijlpaal die ons verhaal van vakmanschap en toewijding illustreert. Als pioniers in online retail hebben we onze expertise vertaald naar een digitale ervaring, eerst als Falkewinkel.nl en vervolgens als VINQ.nl. Onze online aanwezigheid heeft ons in staat gesteld om een uitgebreid assortiment FALKE aan te bieden, met toevoegingen van topmerken zoals Mey ondergoed & homewear, SNURK, McAlson boxershorts en Injinji teensokken. Bij VINQ.nl draait alles om het leveren van hoogwaardige producten die niet alleen comfort bieden, maar ook een weerspiegeling zijn van uw persoonlijke stijl en levensstijl. Van tijdloze klassiekers tot innovatieve nieuwkomers, we zijn er trots op een diverse selectie aan te bieden die voldoet aan de behoeften en verlangens van onze gewaardeerde klanten. Ontdek de perfecte balans tussen traditie en innovatie bij VINQ.nl je voelt dat het goed zit!