Als fan van Falke kan ik op jullie site goed terecht. Levering is snel en altijd met een persoonlijk kaartje erbij.

Niets ontvangen

Volgens mail zou ik pakketje gisteren moeten hebben ontvangen, niets.

• Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? Nee

leuk dat briefje met je achternaam geschreven(!) als dank voor aankoop

Snelle levering en persoonlijke notitie bij pakket

• Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? Ja

Snelle verzending en prima ontvangst

Het product klopt helemaal met het plaatje. Kleine aantekening: er stond brievenbus levering gelukkig was ik thuis maar dit doosje was nooit door mijn brievenbus gekomen. Voor de rest alleen maar tevreden

Snel en goed geregeld

Dit is de eerste keer, maar geeft direct een goed gevoel en de kwaliteit is prima.

Makkelijk en vlug

Ik heb nu al een paar keer Falke maillots en sokken bestelt. Het gaat heel makkelijk op de website en word heel vlug, binnen een dag zelfs, bezorgd!

• Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? Ja

mijn ervaring is altijd goed

mijn ervaring is altijd positief. Ik vind altijd wat ik nodig heb en het wordt snel geleverd.

Uitstekende kwaliteit

Ik koop graag online en in de winkel omdat de producten van Falke en Mey schoonheid en kwaliteit combineren

• Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? Ja

Makkelijk bestellen, snelle afhandeling en levering. Zeer tevreden over de werking.

Perfecte service

Vriendelijk, accuraat en voor herhaling vatbaar.

• Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? Ja

Snelle bezorging, goede kwaliteit sokken

Ik koop de Falke run en Walky light al jaren. Heerlijke sokken. Profiteerde nu van 20% korting. Alleen veranderde de aanbiedingsprijs van de Run, terwijl ik zat te bestellen. Verzending gaat snel en in de brievenbus.

twijfelachtig

De eerste keer via de website en … haal het onderhemd uit de verpakking, schiet het aan en ontwaar een vlek... van mij of van de vorige 'klant'!? Het doosje kwam al wat gehavend over. Toch zelf maar in de was gedaan maar evengoed. De volgende keer toch weer terug naar mijn gewoonte en mijn winkel op de Nieuwstraat in Eindhoven. Goed advies en nooit gedoe! Door de sinterklaasdrukte koos ik dit keer voor de website. Tevens weer een net iets ander hemd (minder strak) gekozen dan normaal... Ik mis de winkeljuffrouw! Kan gebeuren maar dan nog... Mooie dag. Sjors

Fijn om te winkelen

Duidelijke internetsite, juiste prijs en supersnelle levering

Snelle actie na bestelling

Snelle reactie na de bestelling dmv een email-bevestiging. Track en trace mogelijkheid om verzending te volgen met hierin reeds aangegeven de mogelijke afleveringsdatum en tijd.

Uitstekende levering!

Op 2 dagen tijd alles aan huis gebracht, goed verpakt en in uitstekende staat!

snel en gemakkelijk bestellen

De website is overzichtelijk en duidelijk dus je kunt gemakkelijk en snel bestellen wat je wilt hebben.

geweldig

door toeval deze webshop leren kennen .beetje moeten zoeken naar kortingscode . snelle levering . goede produkten .

• Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? Ja

De klant is bij Vinq nog koning. Uitstekende kwaliteit producten.

Ik bestel al jaren sokken bij Vinq. Altijd snelle levering. Bij vragen telefonisch goed en vriendelijk advies en hulp. De producten zijn van zeer goede kwaliteit.

Ruime keuze

Wat een collectie! En een snelle levering

Goeie kwaliteit

Fijne service

Goede site en correcte afhandeling.

• Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? Ja

Weer een heel goede ervaring

Mooi aanbod Falke, vlotte bestelprocedure en snelle levering. Falke shoppen via Vinq gaat vlotter dan via Falke...

uitstekend

• Zou u ons aanbevelen bij vrienden of kennissen? Ja

Uitstekende communicatie en snelle levering.

Als je belt om iets te vragen over een artikel, dan word je goed te woord gestaan en via de mail krijg je snel antwoord.

Duivendijk 7

5672 AD Nuenen

+31(0)850661466

Over VINQ.nl

Bij VINQ.nl is onze passie voor kwaliteit en stijl diepgeworteld in meer dan 40 jaar ervaring in de wereld van sokken, panty's, ondergoed, homewear en sport. Sinds ons partnerschap met het gerenommeerde beenmodemerk FALKE in 2011, zijn we uitgegroeid tot de eerste officiële FALKE Brandstore buiten Duitsland, een mijlpaal die ons verhaal van vakmanschap en toewijding illustreert. Als pioniers in online retail hebben we onze expertise vertaald naar een digitale ervaring, eerst als Falkewinkel.nl en vervolgens als VINQ.nl. Onze online aanwezigheid heeft ons in staat gesteld om een uitgebreid assortiment FALKE aan te bieden, met toevoegingen van topmerken zoals Mey ondergoed & homewear, SNURK, McAlson boxershorts en Injinji teensokken. Bij VINQ.nl draait alles om het leveren van hoogwaardige producten die niet alleen comfort bieden, maar ook een weerspiegeling zijn van uw persoonlijke stijl en levensstijl. Van tijdloze klassiekers tot innovatieve nieuwkomers, we zijn er trots op een diverse selectie aan te bieden die voldoet aan de behoeften en verlangens van onze gewaardeerde klanten. Ontdek de perfecte balans tussen traditie en innovatie bij VINQ.nl je voelt dat het goed zit!