Pluspunten

goede informatie over de aflevering. Erg mooi product.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik had 2 paar sokken besteld en maar 1 paar ontvangen. Zeer correct opgelost door het bedrijf. 1 telefoontje was voldoende om de sokken alsnog de volgende dag in huis te hebben.

• Communicatie

Pluspunten

Wat ik besteld heb is altijd goed geleverd. Wanneer een deel niet op voorraad is krijg ik daar een berichtje van en wordt het later geleverd. Helemaal prima. Ben blij met de Rib panty's. Die bestelde ik voorheen bij de Duitse Falke.

Het kijken op een mobiel vind ik niet goed. Moet eindeloos doorscrollen en kan het moeilijk vinden. Misschien is dit niet te verbeteren en kan ik beter altijd op mijn laptop kijken.

• Communicatie

Pluspunten

correcte aflevering volgens aanbieding

Pluspunten

Snelle telefonische reactie op mail, zeer snelle levering, zeer goed assortiment

• Communicatie

Pluspunten

Goede kwaliteit van producten . Snelle levering Kunt kiezen voor aflevering op eigen adres of afhaalpunt dichtbij

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

• Communicatie

Pluspunten

Bestelling werd snel en correct afgeleverd.

Pluspunten

persoonlijk, aandacht voor klant, goede kwaliteit , leverbetrouwbaarheid

• Communicatie

Pluspunten

Bestel regelmatig bij VinQ .communiceren snel per mail als er iets bijzonder is. ook zijn ze telefonisch goed bereikbaar.

Eigenlijk geen verbeter punten

• Communicatie

Pluspunten

Snelle afhandeling en correcte informatie

• Communicatie

Pluspunten

Levering backorder zonder meerkosten en behoud korting

• Communicatie

Pluspunten

Snelle service en goede afhandeling!!!

• Communicatie

Pluspunten

netjes te woord gestaan aan de telefoon en bestelling was snel geregeld. De volgende dag al in huis en delicaat ingepakt. Top!

• Communicatie

Pluspunten

Leveren op tijd de juiste bestelling.

• Communicatie

Pluspunten

Tevreden over de geleverde producten en de informatie voorziening omtrent de leveringen

niet dat ik weet direct

Pluspunten

Heel prettig dat je rechtstreeks kunt bellen naar de winkel. Daar afspraak kunnen maken dat bestelling later verzonden kon worden. Zeer vriendelijk te woord gestaan, en goed geadviseerd!

Duivendijk 7

5672 AD Nuenen

+31(0)850661466

Over VINQ.nl

Bij VINQ.nl is onze passie voor kwaliteit en stijl diepgeworteld in meer dan 40 jaar ervaring in de wereld van sokken, panty's, ondergoed, homewear en sport. Sinds ons partnerschap met het gerenommeerde beenmodemerk FALKE in 2011, zijn we uitgegroeid tot de eerste officiële FALKE Brandstore buiten Duitsland, een mijlpaal die ons verhaal van vakmanschap en toewijding illustreert. Als pioniers in online retail hebben we onze expertise vertaald naar een digitale ervaring, eerst als Falkewinkel.nl en vervolgens als VINQ.nl. Onze online aanwezigheid heeft ons in staat gesteld om een uitgebreid assortiment FALKE aan te bieden, met toevoegingen van topmerken zoals Mey ondergoed & homewear, SNURK, McAlson boxershorts en Injinji teensokken. Bij VINQ.nl draait alles om het leveren van hoogwaardige producten die niet alleen comfort bieden, maar ook een weerspiegeling zijn van uw persoonlijke stijl en levensstijl. Van tijdloze klassiekers tot innovatieve nieuwkomers, we zijn er trots op een diverse selectie aan te bieden die voldoet aan de behoeften en verlangens van onze gewaardeerde klanten. Ontdek de perfecte balans tussen traditie en innovatie bij VINQ.nl je voelt dat het goed zit!