Goed advies

T Maatje dacht mee over de vacht en adviseerde de beste borstel. En gaf nog een tip over hoe je er het beste mee borstelt. Heel aardig, mooi assortiment.

Fijne webshop

Snelle correcte leveringen, en goed advies.

een leuke webshop

een goed gesorteerde webshop met alles voor je dier en snel geleverd

Ruim assortiment en snelle levering.

Mooie duidelijke site. Met een persoonlijk geschreven berichtje met wat lekkers voor de hond.. Nog niet alle producten gebruikt. Behalve gebogen stompe schaartje voor bij de ogen. Ideaal. Zal jullie zeker aanbevelen.

Mijn product voldoet helaas niet aan verwachting

Het bestelproces is prima verlopen. Helaas is product niet wat ik ervan verwacht had. Ik heb de klittenkam een paar dagen gebruikt, maar het verwijderen van de klitten bij mijn labradoodle ging moeizaam. Hij ligt goed in de hand, maar de mesjes zijn niet scherp genoeg om het werk goed te doen. Na dagen ploeteren met deze borstel was ik gisteren bij mijn dochter en heb het maar haar borstel van ander merk nog eens geprobeerd, ik merkte dat die van mijn dochter veel beter werkte, omdat die wel scherpe mesjes heeft. Mocht je dus op zoek zijn naar een klittenkam, gabopnzoeknnaar eentje met scherpe mesjes, en neem niet deze.

Super snelle levering en mooie producten! Blij met de dry up badjassen voor onze honden!

Heel blij met de spullen! Zat een lief kaartje bij wat het persoonlijk maakt! Dank jullie wel!

zEER GOED

Snelle levering en uitstekend produkt.

Goede producten, prijs zeer aantrekkelijk!

Duidelijke website Goede service

gewoon goed en snel

zie boven

Snelle levering en goed product.

goede ervaring!

Snelle levering van het product, en goede prijs.

Persoonlijk, snel en goed!

Hele snelle levering met daarbij een lief kaartje en een zakje met wat brokjes. Super attent!!!! De schaar is erg fijn, dunt goed uit.

Je krijgt meteen reactie als je contact met ze zoekt

Snelle levering echt top

Toppie

Goede communicatie Snelle verzending Leuk kaartje en wat lekkers voor de doggoe.

Snelle verzending

Goede prijs en snel verzonden

Vriendelijk bedrijf

alles netjes geregeld, scherpe prijs.

Mijn pakketje werd wel later verzonden als de website beloofd.

Snelle levering, goede prijzen. Gewoon zoals het moet.

Aan te bevelen webshop. Snelle levering en goede prijzen.

Snelle verzending

Ik zocht eigenlijk de shampoo maar bedacht me dat ik onze hond helemaal niet zelf was ;-) Een spray om hem af en toe een ‘vers van de trimmer’ geur te geven is een prima alternatief. Bink ruikt weer heerlijk en zijn vacht blijft lekker zacht!

Goede en correcte service

Goede prijs/kwaliteit

Snelle verzending van de producten. Heel attent met hart voor de zaak en goede prijs/kwaliteit. Een zelfgeschreven kaartje erbij en wat lekkers voor de hond.

ze werken snel en doeltreffend!

Heb er spullen besteld, snel gekregen. Er was een kam bij die niet naar wens was, en dat hebben ze snel en zonder problemen opgelost. Ik kan 't Maatje aanbevelen!

Goeie ervaring

Snel bezorgd en goeie prijs in vergelijk met andere sites/bwdrijven

Krommewijk 5

7911 TK Nieuweroord

0162 - 853 820

Over Webshop 't Maatje

Sinds 2006 is webshop 't Maatje gespecialiseerd in kwaliteitsproducten voor de verzorging van honden en katten. Bij 't Maatje vindt u een zeer breed assortiment verzorgingsproducten voor uw maatje! Wij staan voor kwaliteit, service en voordelige prijzen! Bij 't Maatje winkelt u veilig en betrouwbaar.