Goede kwaliteit, levering zoals beloofd

Goede ervaring

Ze doen wat ze beloven

Een goed product voor nette prijs en met een snelle levertijd. De webshop oogt niet 2020 maar Colorspace is wel bij de tijd!

Al twee keer een topervaring

Al twee keer heb ik een topervaring gehad met Colorspace! Monsterpakketje is ideaal om de juiste papiersoort uit te zoeken. Proefdruk vooraf in een dag of 2-3 in huis. Bestanden zijn eenvoudig te uploaden en mailcontact is vriendelijke en snel. Bij ons ontbrak één kaartje uit een grote bestelling. Deze is na een mail op vrijdagmiddag (na 17.00 uur) nog direct gedrukt en verzonden; zaterdag was het kaartje alsnog al in huis! Tip: website kan wel een fris en moderner, gebruiksvriendelijke design gebruiken.

Prachtig drukwerk!

Super dat het ook mogelijk is om verschillende exemplaren te drukken.

Bestelling snel ontvangen! Erg tevreden

Goede service en prima kwaliteit

Meedenken met de klant, snelle levering en prima kwaliteit

Prima, verkeerde enveloppen gekregen, maar snel en goed hersteld.

Prettige hulpverlening! Adequaat en snel.

Goed geholpen, vlotte samenwerking en levering!

Ik heb onze trouwkaarten hier laten drukken. Super tevreden over het eind resultaat. Ivm corona moesten we helaas een deel de van de druk opnieuw doen omdat onze kaart nog aangepast moest worden, hierbij aangegeven direct de oplage te willen ontvangen zonder eerst proefdruk. Dit was verkeerd gegaan. Snel gebeld naar dekaartendrukkerij, daar ontzettend vriendelijk geholpen en op de hoogte gehouden via de mail, waardoor ik mijn kaarten toch op tijd in huis had. Super blij met de kwaliteit van het papier en de manier van verpakken. Ik zou ze aan iedereen aanraden.

Goede en alerte service. Accuraat. Prima prijs/kwaliteitsverhouding.

Zeer slechte organisatie + klantenservice

Zeer amateuristisch bedrijf. Meerdere keren gebeld voor een bestelling wat erg makkelijk is, maar toch totaal verkeerd gaat. Ongelooflijk! Dit is de laatste keer voor ons dat wij bij colorspace hebben besteld en ik raad dit bedrijf niet aan.

Eindproduct is top, proces er naar toe een tikkeltje vreemd

Het geboortekaartje heb ik zelf ontworpen (dit doe ik wel vaker). Dit is de eerste keer dat ik hem hier heb laten drukken. Voordat ik het definitieve ontwerp klaar had, heb ik tweemaal een betaalde proefdruk laten maken. Voor mijn proefdrukken had ik een afloop van 5mm* rondom gehanteerd. De eerste druk ging perfect. Zowel het drukken als de verzending. Bij de tweede betaalde proefdruk was een snijmarker zichtbaar. Kennelijk is de kaart 2mm naast het ontwerp afgesneden. Ondanks dat ik als notitie een 5mm afloop heb aangegeven. Tip: Zoek even de aanleverspecificaties op voor deze drukker. Die zijn namelijk net anders dan ik gewend ben bij andere drukkers. *Bij deze drukker is 3mm afloop van belang! Hierna heb ik het ontwerp nog iets aangepast en ook de afloop aangepast naar 3mm. Dit ging perfect. Wat wel vreemd te noemen is, is dat ik de gratis proefdruk (die heb ik aangevinkt omdat er toch nog iets in het design is aangepast) nooit ontvangen heb, maar direct de volledige batch. Dat is gek, want die zou ik zelf via hun website moeten goedkeuren. Gelukkig voor ons beide was de druk wel perfect, dus eind goed al goed.

Zeer professioneel en accuraat

prettig bedrujf dat goed werk levert en goed met de klant omgaat. Prijs / Kwaliteit verhouding is zeer goed.

Goed geholpen, goeie prijs, mooi product

Goed geholpen, goeie prijs, mooi product

zorgenloos correct

Ik ben reeds verschillende jaren klant bij de Kaartendrukkerij en ze bewijzen steeds weer dat ze top zijn in het nakomen van de afspraken en dit tegen correcte prijzen!

Hele fijne ervaring

Zeer behulpzaam. Had mijn bestanden niet zo goed aangeleverd, maar ik werd daar op gewezen en kon nog een verbeterde versie aanleveren. De kwaliteit is altijd prima. Ik kan Colorspace zeer aanraden.

Heel goed bevallen

Kaartjes zien er mooi uit, ook de kleur is zoals ik het bedoeld had. Snelle productie en levering, kortom: heel goed bevallen

Gratis samples besteld - prachtig!

Mooie kaarten en snel geleverd!

Het bestelproces is redelijk eenvoudig en het besteloverzicht is erg duidelijk. De kaarten zijn de volgende werkdag al geleverd en zijn van erg goede kwaliteit (mijn keuze papier; old mill) en de kleuren komen goed tot hun recht.

Prima drukwerk snel geleverd

Ik bestel regelmatig bij de Kaartendrukkerij en ben erg tevreden over de prijs/ kwaliteit verhouding en de snelheid van leveren. Heel fijn dat je ook vooraf een proefdruk kunt laten sturen.

Goede service. Communicatie was duidelijk. Afspraken goed nagekomen.

Prachtig kaartje precies zoals ik het wilde

Mooi kaartje, vriendelijke werknemers.

Snelle service, top kwaliteit

Inmiddels aantal keer e.e.a. besteld en elke keer ben ik super tevreden. Snel geleverd, duidelijke website en super kwaliteit.

Ontzettend blij met alles!

Ik heb een geboorte kaartje laten maken met goud foliedruk. Had wat vragen waar de helpdesk chat al snel duidelijk antwoord gaf! Na het bestellen kregen we eerst een proefdruk toegestuurd, waar we heel tevreden mee waren. Toen was het nog wachten tot de baby geboren werd voor we de uiteindelijke bestanden konden doorgeven met de juiste datum, maar dat was geen probleem want de bestelling blijft gewoon in de wacht tot je een reactie geeft! Nu is alles goed aangekomen en we zijn ontzettend blij met alles! Nog erg bedankt : )

Fijne communicatie

Dit is de tweede keer dat ik hier wat bestel. Wat ik het meest prettig vind is dat ze goed bereikbaar zijn voor overleg. Geen afstandelijke onpersoonlijke internet club, waar je moeilijk mee in contact komt maar een gedegen bedrijf waarmee je nog kunt overleggen als dat nodig is.

Hoefzijde 43712

3961MX Wijk bij duurstede

Over Colorspace

Hier vindt je reviews van klanten die bij De KaartenDrukkerij hebben besteld en de tijd hebben genomen om hun ervaring te delen.