Resultaat prima

Ik heb kaarten met foliedruk laten maken en vooraf hier over contact gehad. Over aanleveren en hoe te bestellen. Tot zover ging het goed. Ik heb een offerte naar mijn klant gestuurd op basis van informatie van jullie. Na het bestellen krijg ik een bericht dat ik ook moet laten lamineren, erg jammer. Hierdoor is mijn marge grotendeels verdampt. Volgende keer graag volledig informeren. Verder een prima product!

Drukwerk: Dik in orde, Klantenservice, Uitstekend!

Trouwkaarten besteld bij de kaartendrukkerij. Eerst de proefdruk waar bleek dat wat fouten in ons eigen ontwerp zaten. Alle tijd om te corrigeren en na uploaden nieuwe bestanden razendsnel de kaarten op de deurmat. Wel een klein probleempje in de afwerking, maar na contact met de klantenservice is dit binnen 3 dagen uitstekend opgelost. Zelden zo'n snelle en doortastende klantenservice meegemaakt. Wees niet stom, bestel gewoon hier je drukwerk.

Geweldige service en mooie kwaliteit

Erg tevreden. Hele goede klantenservice. Snelle levering. Blij met mijn bestelling. Ik beveel De Kaartendrukkerij zeker aan

Goede kwaliteit, snel geleverd

Eigen ontwerp gemaakt voor geboortekaartjes. Heel gelukkig met het resultaat. Kwaliteit van de kaartjes is uitstekend. Supersnel geleverd, binnen een dag na de bestelling.

Snelle levering, eerder dan verwacht. Makkelijk uploaden, en makkelijke bestelling. Mooi resultaat

Snelle levering en scherpe prijzen

Al jaren laat ik mijn kaartjes bij DeKaartendrukkerij drukken. De levertijd die staat voor het drukken en verzenden klopt altijd en soms heb ik ze nog eerder in huis. Vooral het laatste half jaar vind ik met name de communicatie sterk verbeterd. Hierdoor is er direct overleg mogelijk en wordt er snel gereageerd op mailtjes en vragen. Wanneer er iets niet klopt met de bestanden neemt een medewerker contact op om mee te denken. De kwaliteit van de kaartjes is goed, al vind ik de kwaliteit van het snijwerk bij rondhoeken niet altijd helemaal netjes.

Fijn dat je papiersamples gratis kan aanvragen en gratis een proefdruk krijgt. Kaarten zien er fantastisch uit!

Niet wat ik verwacht had

Niet tevreden over het materiaal waarop geprint werd ( zitten ribbels in horizontaal en verticaal) Print komt niet op alle etiketten overeen met de stans zodat er bepaalde elementen weg vallen.

Al jaren vaste klant

Inmiddels al jaren vaste klant bij de kaartendrukkerij. Ik ben heel blij met de kwaliteit en de service.

Snel, goed en hulpvaardig!

Ik ben erg blij met mijn geboortekaartje. Jullie zijn goed bereikbaar, werken snel en zijn goed geprijsd.

Hele mooie geboortekaartjes

Afgelopen week geboortekaartjes laten drukken met een lasercontour. Het resultaat is heel mooi geworden, heel precies en met heldere kleuren!

Mooie kwaliteit, prettige service

Als ontwerper van geboortekaartjes werk ik graag samen met De Kaartendrukkerij. Ze hebben mijn favoriete papiersoorten altijd ter beschikking, het drukwerk is van mooie kwaliteit en de levering is altijd snel zoals beloofd. De klantenservice denkt altijd met me mee en is bijzonder servicegericht. Fijn om op te kunnen rekenen.

Mooie kwaliteit kaarten en kleuren komen goed overeen

Mooie kwaliteit kaarten en kleuren komen goed overeen

Super!!

Ik heb in de afgelopen 2 jaar heel veel print opdrachten laten uitvoeren bij Colorspace - en elke keer erg tevreden. In de enkele keer dat er iets fout ging werd het vriendelijk, snel en professioneel opgelost. Het is erg makkelijk om printopdrachten via de website In te voeren en de chat functie vind ik ook erg handig wanneer ik toch een vraag heb. De kwaliteit van de prints zijn ook super! Heel blij dat ik deze fijne drukker heb gevonden.

Prachtig papier, goede service, heel soms kleine verbeterpuntjes maar over all erg tevreden!

Ik ben erg tevreden met de service. Ik geef een 8 omdat er heel soms iets beter kan, maar ik vind de klantvriendelijkheid heel fijn! Áls er heel soms iets mis gaat wordt het ook snel en netjes weer opgepakt om het te verbeteren!

Buitengewoon goede kwaliteit en service!

Sinds augustus 2017 laat ik al mijn drukwerk verzorgen door De Kaartendrukkerij en ik ben vanaf dag 1 zeer tevreden! Soms (en dan is dat écht heel soms!), ontvang ik het drukwerk met een klein foutje of vouwtje in het papier. Zodra ik dit bij hen meld, word dit gelijk opgepakt en zorgen zij ervoor dat ik alsnog 100% tevreden ben van mijn bestelde product! Ik vind het een absolute aanrader! Sterker nog, ik heb het al aan verschillende andere mensen aangeraden. Chapeau! Ga zo door!

Altijd snelle service, mooi resultaat

Ik bestel graag bij de Kaartendrukkerij want ik weet dat er snel gehandeld word, altijd vlot antwoord op eventuele vragen, en het resultaat is goed. Zo ook nu weer, klant blij, ik blij.

Snel prachtig drukwerk geleverd.

Snel prachtig drukwerk geleverd.

Goede service , betrouwbare levering, mooi kwaliteit

Geboortekaartjes eigen ontwerp hier besteld. Prettig contact Over proefdruk en vlotte levering en goede kwaliteit van papier en print.

Snelle levering en mooie kwaliteit drukwerk!

Altijd super snel en mooi van kwaliteit... ik bestel hier vaak.

Slechte communicatie

Ik verwacht tenminste een mailtje als de verwachte leveringsdatum verplaatst van zaterdag naar dinsdag! Overigens is op de track en trace link niets zichtbaar over de status alleen dat het aangemeld is. Ik mag hopen dat dit al verder in het proces is. Verder had ik het fijn gevonden om een bericht te ontvangen dat het gelukt is met de aangeleverde ontwerpen en het afdrukken ervan.

Ziet er top uit!

Ik geef toe dat ik eerst op een andere site zat te klooien... toen kwam ik bij jullie uit... op 5 min was mijn bestelling geplaatst! Hoe gemakkelijk was dat? En eerlijk gezegd had ik ook het gevoel dat ook op 5 min mijn 200 kaarten waren gedrukt! Supersnelle levering en super kwaliteit Ik raad jullie zeker aan aan al mijn vrienden/kennissen

Mooie kwaliteit drukwerk en altijd op tijd

Ik bestel vaak drukwerk bij de kaartendrukkerij voor geboortekaartjes voor mijn klanten. Iedereen is altijd blij met de kwaliteit en de kaartjes komen altijd netjes op tijd binnen.

Goede kleurdiepte en netjes afgewerkt

Goed grafisch product

Prijs-kwaliteit top!

Meermaals al besteld bij Colorspace en steeds goede samenwerking, fijne aflevering van de producten. Fijn contact met de medewerkers!

Hoefzijde 43712

3961MX Wijk bij duurstede

Over Colorspace

Hier vindt je reviews van klanten die bij De KaartenDrukkerij hebben besteld en de tijd hebben genomen om hun ervaring te delen.