Snelle service en goede kwaliteit

Wij zijn erg blij met de mooie druk van onze eigen trouwkaart. De proefdruk was er de volgende dag en zag er prachtig uit. Enige minpuntje is dat de kleur van de onze gekozen envelop niet overeen kwam met de kleur op de website. Lagunablauw lijkt in de praktijk meer op mintgroen. Verder echt super goed geregeld, snel en simpel voor een prima prijs

Wat een mooie kwaliteit en snelle service!

Ik ben zeer tevreden over het geleverde drukwerk (kalkpapier met goudfolie). Het zag er echt super uit en was ook nog eens snel geleverd!

Proefdruk besteld

Goede service, snelle reactie op de mail en product voldoet aan verwachtingen. Zodra de kleine is geboren maken we de hele bestelling compleet

Heldere website, snelle levering

Nu voor de derde (en laatste!) keer geboortekaartje aan het maken en een enkel exemplaar besteld bij wijze van proef. Snelle levering, mooie prijs. En natuurlijk een uitstekend resultaat.

Uitstekend resultaat!

De bestelling wijzigen na de proefdruk ging vlekkeloos, snelle communicatie en de producten zijn nog een dag eerder dag verwacht geleverd ook!

Zowel de proefdruk als de winddruk snel in huis! Kwaliteit zoals verwacht.

Een top bedrijf, altijd snel en zeer goede kwaliteit!

Een top bedrijf, altijd snel en zeer goede kwaliteit!

Super service, snelle levering

Ons geboortekaartje hier laten drukken, snel correct en prachtig gedrukt.

Vriendelijk en snelle service!

Partij denkt graag mee, komt afspraken na en is zeer vriendelijk en goed bereikbaar!

Erg tevreden met kwaliteit en snelheid

Veruit de voordeligste aanbieder van alle soort papier die je bedenken kunt en de kwaliteit is net zo goed als elders. Nieuwe favoriet.

Wederom 100% tevreden

Snel geleverd en 100% kwaliteit

Wauw, wat een goede service!

Complimenten over de goede service van de kaartendrukkerij! Het was voor mij de eerste keer en nadat ik mijn ontwerpen op de verkeerde maat aangeleverd had, kreeg ik een persoonlijk berichtje dat dit niet klopte. Nadat ik het ontwerp aanpaste, kon ik de documenten opnieuw sturen. Vervolgens kreeg ik heel snel een proefdruk opgestuurd. Nog een paar kleine aanpassingen gedaan en binnen twee dagen had ik mijn 75 kaarten binnen. Ik ben vol lof over de kaartendrukkerij en ga snel weer een nieuwe lading bestellen!

Vakwerk

Ik had een beetje mijn twijfels of het kaartje wat ik heb ontworpen er juist uitkwam met de goede vouwlijnen. Na contact te hebben gehad heb ik wat aanpassingen gehad en het resultaat mag er wezen. De kwaliteit van het drukwerk is erg mooi geworden.

Ondanks spoedbestelling na 6 dagen product nog niet binnen

Ik ontvang al het verzoek om een recensie te schrijven terwijl ik de kaarten nog niet ontvangen heb, over het product zelf kan ik dus geen beoordeling geven. Vorige keer was het zo geleverd maar nu vind ik het te lang duren. Ik snap dat er een paasweekend tussen zat maar dan zouden de kaarten toch op zijn laatst woensdag (vrijdag bestanden ontvangen en goedgekeurd) binnen moeten zijn.

Mooie kaarten

Zowel het telefonisch contact, de levering van de proefdruk als de werkelijke levering is allemaal prima verlopen. Ook over de kwaliteit van het papier en de print ben ik zeer tevreden.

Fijne service

Fijne service en ze denken mee wanneer je vragen hebt :)

Snel en goede prijs/kwaliteit verhouding

De service is snel en de communicatie werkt goed. Ik ben erg tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding. Een enkele keer heb ik wat problemen ervaren met drukwerk, maar daar wordt ook goed op gereageerd vanuit de kaartendrukkerij.

Hoge kwaliteit gepaard met hoge betrouwbaarheid

Ik heb al meerdere bestellingen gedaan bij De Kaartendrukkerij en ben altijd enorm te spreken over de kwaliteit en service. Tot nu toe heb ik nog geen enkele bemerking gevonden (met bestellingen van 50+ vellen!) en de kleur en papier zijn zeer constant en van hoogwaardige kwaliteit.

vrij duidelijke site, behulpzame klantenservice

De site is vrij duidelijk. Het gratis voorbeelden pakket dat je kan bestellen is erg nuttig om te zien wat er mogelijk is. Ook functies als spot uv lak zijn makkelijk te gebruiken. Het enige wat ik miste is een template in svg format, maar dankzij de duidelijke uitleg is het ontwerp toch precies geworden wat ik hoopte

Zeer trage levering

Wacht inmiddels al ruim twee weken op onze geboortekaartjes...

Prachtig drukwerk!

Mijn eerste keuze voor colorspace (dekaartendrukkerij.nl), was de gratis papierwaaier. Het voelen van papier en het zien van de kleur bij daglicht is toch anders dan van een omschrijving online. De waaier werd snel thuisgestuurd. De oppervlakte van de papiersoorten/kaartenwaaier was groot genoeg voor een goed beoordeling van de kwaliteit van het papier en de kleur. Per papiersoort werden ook goede tips gegeven over b.v. de geschiktheid daarvan voor foto's en belettering. Voor mij was dat belangrijk, omdat ik zeker niet wilde dat de kaart 'in het echt' een goedkope print-uitstraling zou hebben. Nadat ik een papiersoort gekozen had, heb ik de bestelling bij colorspace geplaatst. Het bestellen ging goed en probleemloos. Ook de drukproef werd via de post toegestuurd, zodat ik op grond van de 'echte' kaart kon beoordelen of het was zoals ik voor ogen had. Vervolgens is ook de rest van de bestelling zorgvuldig verpakt en snel nagezonden. Het zijn mooie (bedank)kaarten geworden, met haarscherpe foto en een mooie luxe uitstraling. De prijs/kwaliteit is uitstekend!!

Super goed: prachtige kwaliteit voor een betaalbare prijs

De kaarten zijn mooi van kwaliteit en kleur! Ze leveren op tijd en zijn klantvriendelijk. Meerdere keren diverse kaarten besteld en altijd tevreden. Ja, echt een aanrader.

Al meerdere keren kaartjes besteld en tot nu toe altijd super goed geholpen! Kaartjes zijn van goed prijs/kwaliteit!

Mooi drukwerk met goudfolie!

Een aanrader

Hoefzijde 43712

3961MX Wijk bij duurstede

Over Colorspace

Hier vindt je reviews van klanten die bij De KaartenDrukkerij hebben besteld en de tijd hebben genomen om hun ervaring te delen.