Uitstekende kwaliteit en service.
Afgelopen maandag geboortekaartjes besteld voor de geboorte van onze kleindochter (via dekaartendrukkerij.nl). Er is een prima keuze uit diversiteit van kaarten. Ook qua afwerking/veredeling is het aanbod ruim. Vergeleken met andere online kaarten webshops, biedt Colorspace een uniek product tegen een prima kwaliteit/prijs verhouding. De Uitleg voor druk-klare bestanden te uploaden was goed en duidelijk. 2 kleine aandachtspunten zijn dat de uitleg van de verschillende A papierformaten en uiteindelijke afgewerkte/gevouwen papierformaten vond ik soms wat onduidelijk. Nou kwam ik hier wel uit omdat ik zelf in het grafische zit alleen voor een leek zou de uitleg verwarrend kunnen zijn. En tijdens het uploaden kreeg ik veel server-fout meldingen, niet duidelijk wat er precies fout ging (misschien drukte?). Afronding en betaling liep overigens naar behoren en de bestelling was uiteindelijk goed geplaatst. Verder goede en snelle levering (optie spoed, binnen 2 werkdagen in huis). De kaartjes (inclusief de 3D Touch goudfolie en vouw-ril) zagen er perfect uit exact zoals mijn eigen ontwerp aangeleverd was (met name de kleurstelling). Echt zeer blij met het resultaat. Een serieuze aanrader!