Ben zeer tevreden tot volgende keer.

Mooie bakvormpjes

Eindelijk bakvormpjes met de juiste diepte (voor het maken van cupcakes), uitstekende kwaliteit en reinigen gaat in een handomdraai!

vriendelijk en behulpzaam

Stoominzet gekocht en telefonisch goed geholpen vanwege de twijfel die ik had. Van de suggestie om een filmpje te mailen om de vraag die ik had te demonstreren heb ik gebruik gemaakt. De duidelijke reactie kwam snel.

Goede serves

Nette mensen vriendelijk duidelijk vlotte afhandeling en keurig op afgesproken datum geleverd komen zeker terug als we nog wat nodig hebben

super snelle levering

voorafgaande even telefonisch contact om de voorraad te checken. Direct verbinding en vriendelijk te woord gestaan. Zoals het eigenlijk hoort. Verder een super snelle levering met een persoonlijk briefje.

Snel en attent

De koekenpan is goedkoper bij Surprise kookgerei dan via de officiële site van Scanpan, bovendien ontving ik de aankoop binnen 24 uur. En - heel attent - een persoonlijke notitie op de pakbon, dat wordt zeer gewaardeerd!

Superfijne ervaring!!

Het product was heel netjes verpakt en snel geleverd. Er zat zelfs een geschreven bedankje bij!

Super efficiënt

Snel correct encompleet

geweldig

De levering was precies zoals vermeld stond.

Onderdeel van keukenmachine op voorraad

Ze hebben hier gewoon specifieke onderdelen zodat je geen heel opzetstuk of apparaat hoeft te vervangen maar enkel het defecte onderdeeltje. En nog op voorraad ook.

Uitstekende service

Goede winkel met uitstekende service

Snel en efficiënt

Snel en efficiënt

Snelle levering, bedankt.

Prima.

Persoonlijk kaartje bij de bestelling

Persoonlijk kaartje bij de bestelling, hoe leuk is dat

Snelle levering en communicatie.

Klantvriendelijk zoals je het hoopt

Bestelling werd snel verwerkt, met een persoonlijk tintje! alles zoals afgesproken, netjes verpakt.

Klant vriendelijk, snelle levering, beste informatie.

Top bedrijf met een visie van investeren in toekomstige klanten.

Prima ervaring

Goed product. Snelle bezorging.

Fantastische klantenservice

De koffie is echt fantastisch van jullie en snelle levering

Top geregeld!

Snelle levering en heel attent dat er een persoonlijke noot bij de levering zat.

Super verzending

Besteld en andere dag meteen verstuurd. Een aanrader.

Goede service, mooie producten!

Zeer mooie producten met goede prijzen van Le Creuset. Super snelle service!

Kwalitatief zeer goed.

Twee messen gekocht van goede kwaliteit. Zeer netjes verpakt. Heel snel geleverd. Fijne website.

Snel, vriendelijk, communicatief en uitstekend ingepakt

Met enige terughoudendheid aardewerk online gekocht. Op een zondagavond besteld, maandag vroeg al het bericht dat het is verwerkt en ingepakt en dinsdag in huis. Complimenten voor het uitstekende inpakken! De combinatie van de snelheid, duidelijke email met voortgang van de bestelling, het handgeschreven briefje en de scherpe prijs maakt dat ik de winkel aanbeveel. Het is fijn dat er ook een fysieke winkel is, en niet alleen online, dat geeft vertrouwen.

leemstraat 9

4705RT Roosendaal

Over Surprise kookgerei

Surprise kookgerei is sinds 2001 uw specialist in kookgerei en design cadeau artikelen, kook- en woon gerelateerd. Vanuit ons eigen magazijn in Roosendaal verzenden wij door geheel Nederland en adviseren u bij uw bezoek aan onze winkel. Surprise kookgerei is een MKB bedrijf en geen grote multinational, het bedrijf wordt gerund door gepassioneerde ondernemers waardoor elke klant persoonlijk geholpen wordt en elke order met persoonlijke aandacht verwerkt wordt. Bij SURPRISE kookgerei vindt u alles op het gebied van keukenhulpen. Van aanzetstaal tot zoutstrooier van topkwaliteit en gerenommeerde merken. Uit ruim 25 jaar ervaring in luxe huishoudelijke artikelen, design, gedekte tafel, etaleren en demonstreren voor gerenommeerde merken is Surprise kookgerei ontstaan waarbij de passie voor heerlijk en vooral praktisch koken als leidraad dient.