Pluspunten

Klantvriendelijk, alert, proactief, snel, adequaat, prima verpakt, elke belofte waargemaakt

GEEN

Pluspunten

very good!

Pluspunten

Goede communicatie, snelle levering van het goede produkt, keurig verzorgd. Eerdere ervaringen met Surprise kookgerei waren ook goed. Ik kom er steeds terug.

neen

Pluspunten

handige blederbak, past in de vaatwasser en de mesjes zijn scherp

Pluspunten

snel

Pluspunten

Scherpe prijs, snelle levering

Pluspunten

Snel geleverd. Goed en veilig verpakt.

Pluspunten

Kan van alles bestellen en lekker snel in huis

Graag voortaan aanbeveel tips erbij zoals u moet ook dit hebben om er gebruik van te kunnen maken

Pluspunten

Toen ik belde en vroeg of het zeker was of ik hem ook snel kreeg werd er naar hun winkel gebeld om er zeker van te zijn of hij niet in tussentijd verkocht was. Super en ik had hem inderdaad supersnel thuis

Pluspunten

Hele mooie aanbieding Makkelijk te bestellen. Hele leuke site Supersnel ontvangen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, beste prijs.

Betaling werd niet dezelfde dag ingegeven door mij, waardoor mijn bestelling bijna dubbel werd geregistreerd. Uiteindelijk is alles goed gekomen.

Pluspunten

Snelle levering, heel goed verpakt. Als je de winkel bezoekt word je super geholpen door vakkundige mensen die er echt verstand van hebben!

Ga zo door!

Pluspunten

goede prijs en snelle levering

Pluspunten

Mijn bestelling werd supersnel behandeld en ik werd heel klantvriendelijk te woord gestaan. De bestelling werd binnen de gestelde tijd geleverd

Pluspunten

gemakkelijke site en snelle levering

geen

Pluspunten

Er is snel en adequaat geleverd.

Is eenmalige levering, dus geen verbeterpunten, tevreden over de afhandeling.

Pluspunten

Goede prijsstelling Uitstekend verpakt Snelle levering

Zou niet weten

Pluspunten

op tijd geleverd en van hoge kwaliteit. in een woord geweldig

Pluspunten

Uitstekende service, men kent de producten en men weet waarover men praat. Snelle levering en prima verpakt.

geen

Pluspunten

Duidelijke site. Goede informatie status bestelling via e-mail. Product was correct en levering op tijd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle bezorging van het bestelde product

leemstraat 9

4705RT Roosendaal

Over Surprise kookgerei

Surprise kookgerei is sinds 2001 uw specialist in kookgerei en design cadeau artikelen, kook- en woon gerelateerd. Vanuit ons eigen magazijn in Roosendaal verzenden wij door geheel Nederland en adviseren u bij uw bezoek aan onze winkel. Surprise kookgerei is een MKB bedrijf en geen grote multinational, het bedrijf wordt gerund door gepassioneerde ondernemers waardoor elke klant persoonlijk geholpen wordt en elke order met persoonlijke aandacht verwerkt wordt. Bij SURPRISE kookgerei vindt u alles op het gebied van keukenhulpen. Van aanzetstaal tot zoutstrooier van topkwaliteit en gerenommeerde merken. Uit ruim 25 jaar ervaring in luxe huishoudelijke artikelen, design, gedekte tafel, etaleren en demonstreren voor gerenommeerde merken is Surprise kookgerei ontstaan waarbij de passie voor heerlijk en vooral praktisch koken als leidraad dient.