Pluspunten

Beste prijs wat betreft Habonne pannen (andere producten niet op prijs vergeleken). Voldoende snel geleverd (binnen 5 werkdagen). Nog niks op aan te merken gehad.

Pluspunten

Schitterend kwaliteitsproduct Bestelling makkelijk te plaatsen Zeer snelle levering Snelle, goede en vriendelijke communicatie

Pluspunten

Makkelijk bestellen en snelle levering. Prima!

Pluspunten

Goed verpakt en snelle levering !

Geen.

Pluspunten

Klant vriendelijk en goede service

Pluspunten

Snelle levering. Geen verzendkosten boven E 50,00

n.v.t.

Pluspunten

-telefonisch contact gehad, goede informatie gekregen. -snelheid van leveren

neutrale of eigen verzenddozen

Pluspunten

gewoon top super snel en goed

Pluspunten

Uitstekende service Snelle levering Uitgebreid assortiment Aantrekkelijke acties

X

Pluspunten

Snelle bezorgservice.

Ik had er 2 besteld, echter achteraf bleek er 1 van niet op voorraad te zijn. Toen gingen echter wel de verzendkosten eraf, dus dat was aardig.

Pluspunten

snelle levering!

Pluspunten

Vraag werd snel beantwoord. Snelle afhandeling

Prijs klopte niet met werkwlijnke prijs

Pluspunten

Snelle levering, goed produkt

wat meer informatie geven op de site over het produkt

Pluspunten

Snelle levering, goede prijs!!

Pluspunten

Buitengewone snelle levering, juiste verpakking voor schadevrije ontvangst.

Ik wil GEEN verdere mail of post ontvangen betreffende reclame, nieuwsbrieven of andere informatie.

Pluspunten

goede service; snelle levering

Pluspunten

Advies en uitleg enorm goed en met veel geduld. Doordat de afstand voor mij te groot was om het product ter plaatse te bekijken en te kopen, mij telefonisch tot 3x uitleg laten geven. Dit vanwege de behoorlijk hoge prijs van het apparaat. De adviezen waren zinvol en nuttig. Inmiddels al veel gebruik gemaakt van mijn nieuwe aankoop en wederom erg tevreden. Ook leuk dat je als vast klant een korting krijgt.

Pluspunten

snelle levering tegen een zeer concurrerende prijs!

Pluspunten

This was an excellent buying experience. The website was easy to use. The product range was very good. Payment was easy. Excellent value and price. Very quick delivery.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

vlot, conform afspraak geleverd

Pluspunten

- Goede productinformatie op de website - Betrouwbare leverinformatie - Correcte levering

Pluspunten

Er is geleverd wat ik besteld heb, met een super snelle levering en zonder leveringskosten

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle levering!

Pluspunten

Supersnelle levering

leemstraat 9

4705RT Roosendaal

Over Surprise kookgerei

Surprise kookgerei is sinds 2001 uw specialist in kookgerei en design cadeau artikelen, kook- en woon gerelateerd. Vanuit ons eigen magazijn in Roosendaal verzenden wij door geheel Nederland en adviseren u bij uw bezoek aan onze winkel. Surprise kookgerei is een MKB bedrijf en geen grote multinational, het bedrijf wordt gerund door gepassioneerde ondernemers waardoor elke klant persoonlijk geholpen wordt en elke order met persoonlijke aandacht verwerkt wordt. Bij SURPRISE kookgerei vindt u alles op het gebied van keukenhulpen. Van aanzetstaal tot zoutstrooier van topkwaliteit en gerenommeerde merken. Uit ruim 25 jaar ervaring in luxe huishoudelijke artikelen, design, gedekte tafel, etaleren en demonstreren voor gerenommeerde merken is Surprise kookgerei ontstaan waarbij de passie voor heerlijk en vooral praktisch koken als leidraad dient.