Pluspunten

snelle levering, netjes ingepakt

Pluspunten

Zeer goede service. Zelfs na het bestellen van het apparaat kon ik het nog wijzigen in een ander model dat in de aanbieding kwam.De vultrechters zaten bij levering zo vast in elkaar dat ze niet los wilden.Even een telefoontje en een vriendelijke dame gaf aanwijzingen.Later belde ze uit zichzelf terug of het gelukt was.Kijk dat is service. Zo hoort het.Dat zie je tegenwoordig niet veel meer.Dit bedrijf steekt er met kop en schouders boven uit.Nogmaals mijn complimenten. Zéér aan te bevelen.

Pluspunten

Mooi assortiment, ruime voorraad

Aflevering kan beter door post duurde nu wel erg lang en traag

Pluspunten

snelle levering; persoonlijk contact

af laten leveren met handtekening voor ontvangst

Pluspunten

Bij het vorige bedrijf waar we bestelden,zat bij de bestelling af en toe een verrassing. Bv een nieuw productvoorbeeld of een cacaostrooier. Niet dat het nodig is ,maar brengt je wel op nieuwe ideeën waardoor je meer besteld. Altijd leuk voor leverancier toch. Win / win situatie

Pluspunten

Snelle levering, goede montagehandleiding via internet.

Pluspunten

Het was precies waar ik al in allerhande winkels naar gezocht had. Jullie zijn de enige die hem heeft.(ik heb na jullie niet verder gezocht)

Pluspunten

Vrij dure spullen alleen en ik miste ook wel wat in het assortiment (bv mengkommen, etens-bewaardozen)

Pluspunten

Het bestelde. Product was volgende dag binnen en is het product wat ik nodigend, helemaal tevreden

Pluspunten

Goede en snelle service. Apparaat was niet in orde. De volgende dag is er een ander apparaat en de portokosten opgestuurd.

Pluspunten

Zeer goed te woord gestaan. Zeer snelle levering, de volgende dag de spullen al in huis. En zeer concurrerende prijzen.

Alles was prima, dus er zijn geen verbeter punten alles was al 100%.

Pluspunten

fantastisch uigebreid assortiment. prima omschrijving gemakkelijk zoeken

nvt

Pluspunten

makkelijk besteld, snel geleverd.

Pluspunten

Prettig contact, zowel via telefoon als mail. Zeer bereid mee te denken over een bezorgingsuitdaging. Heeft alsnog de keukenmachine geregeld toen deze niet meer op voorraad (b)leek te zijn. Zeer goede aanbieding, die bij het bestellen nog goedkoper bleek uit te vallen. Perfecte verpakking en snelle levering!

Pluspunten

Altijd snelle levering! Prima producten, zorgvuldig ingepakt. Keurig en netjes gecommuniceerd over de bestelling. Altijd bereid om informatie door telefoon te geven.

Pluspunten

Snelle levering goede prijs en duidelijke communicatie

Pluspunten

Vriendelijke service aan de telefoon. Goede verpakking van het product en een snelle levering. Mijn hartelijke dank!

tip: uw winkel/product kenbaar maken bij www.kieskeurig.nl.

Pluspunten

Netjes en snel!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

reageren snel, ook op vraag over product.

ik had gevraagd om in een bepaalde week mijn bestelling af te sturen. Dat gebeurde niet en na 10 dagen heb ik een mail gestuurd, toen gebeurde het direct.

Pluspunten

Klantvriendelijk en prijs

geen

Pluspunten

Conform de afspraak geleverd en in goede kwaliteit ontvangen

Pluspunten

snelle levering conform afspraak. alles dik in orde!

Pluspunten

Snel, duidelijke website

Pluspunten

goed en snel afgeleverd

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt en goedkoopste.

leemstraat 9

4705RT Roosendaal

Over Surprise kookgerei

Surprise kookgerei is sinds 2001 uw specialist in kookgerei en design cadeau artikelen, kook- en woon gerelateerd. Vanuit ons eigen magazijn in Roosendaal verzenden wij door geheel Nederland en adviseren u bij uw bezoek aan onze winkel. Surprise kookgerei is een MKB bedrijf en geen grote multinational, het bedrijf wordt gerund door gepassioneerde ondernemers waardoor elke klant persoonlijk geholpen wordt en elke order met persoonlijke aandacht verwerkt wordt. Bij SURPRISE kookgerei vindt u alles op het gebied van keukenhulpen. Van aanzetstaal tot zoutstrooier van topkwaliteit en gerenommeerde merken. Uit ruim 25 jaar ervaring in luxe huishoudelijke artikelen, design, gedekte tafel, etaleren en demonstreren voor gerenommeerde merken is Surprise kookgerei ontstaan waarbij de passie voor heerlijk en vooral praktisch koken als leidraad dient.