Pluspunten

Goede service.

Pluspunten

Excellent customer service. Very fast delivery (the next day!). I highly recommend this store.

Pluspunten

Laagste prijs overzichtelijke webshop aantrekkelijke aanbiedingen nieuwsbrief prettige freqeuntie

Mijn aanschaf betrof een kadoo op ander afleveradres, ik had mogelijkheid kadooverpakking met eventueel een berichtje erbij leuk gevonden, maar ontdekte niet die mogelijkheid bij bestellen. Ook vermoed ik dat de aanschafprijs dmv factuur zichbaar was voor de geadresseerde, niet leuk als het eenkadoo betreft.

Pluspunten

zeer snelle levering. Goede prijs

Pluspunten

Inpakpapier: best vervelend dat ik bij de receptie een levensgroot pak ga ophalen waarvan iedereen ziet wat erin zit (en dat ik daar dan ook het hele gebouw nog mee door moet)

Pluspunten

Zeer betrouwbaar, klant gericht, punctueel

N.v.t.

Pluspunten

Uitgebreider product ontvangen dan verwacht.

Geen.

Pluspunten

veel producten op voorraad en daardoor snel leverbaar, overzichtelijke website waarop de artikelen snel te vinden zijn.

wat mij betreft niet van toepassing, indien niveau van service op dit level blijft.

Pluspunten

alles klopte

Pluspunten

Zeer snelle en vlotte levering

Nvt

Pluspunten

Zeer snelle levering

Pluspunten

Snelle levering Goede afhandeling

Pluspunten

Zéér vlotte service. Dinsdag besteld , vrijdag geleverd.

Pluspunten

Goede service en ongeloofelijk snel geleverd!!

NA

Pluspunten

Keurige en snelle verzending

Geen. Ga zo door!

Pluspunten

Prachtig assortiment, uitermate vriendelijk geholpen, veel kennis van zaken en hart voor de spullen die men verkoopt: topwinkel!

Pluspunten

goede service, goede producten, goede prijzen

Misschien iets over de levertijden in de bevestigingsmail, ipv alleen bij de productomschrijving op de site?

Pluspunten

Best prijs/kwaliteit verhouding in de Benelux! en ook een beetje daar buiten. Snelle levering, prima ingepakt. Vlugge respons na geplaatste bestelling en vlotte afhandeling.

Uitbreiding van het gamma accessoires zou een pluspunt zijn.

Pluspunten

Klantvriendelijke webshop. Een vlotte service en aangename bediening. Zelfs vanuit België is de afhandeling van de bestelling, het opvolgen van het geplaatse order, geen enkel probleem. Chapeau , dikke proficiat.

Voorlopig kan ik niets negatief duiden, alvast bedankt voor de service, grtz vanuit België

Pluspunten

zeer snelle levering.voldoende informatie, aanvullende technische ondersteuning.

Pluspunten

Snelle verzending naar Belgie

Nvt

Pluspunten

snelle en makkelijke service! prijs!

Pluspunten

ik ben vriendelijk geholpen en deze mensen hebben nog hart voor hun bedrijf ze denken mee en dat is echt fijn alles was keurig verpakt , Prima ben echt heel blij met de producten , zou het mijn kennisen zeker aanraden

geen

Pluspunten

Alles volgens afspraak

iets duidelijker laten zien wat er geleverd wordt. Ik werd verrast met een siliconen borstel terwijl ik dacht 3 spatels te krijgen.

leemstraat 9

4705RT Roosendaal

Over Surprise kookgerei

Surprise kookgerei is sinds 2001 uw specialist in kookgerei en design cadeau artikelen, kook- en woon gerelateerd. Vanuit ons eigen magazijn in Roosendaal verzenden wij door geheel Nederland en adviseren u bij uw bezoek aan onze winkel. Surprise kookgerei is een MKB bedrijf en geen grote multinational, het bedrijf wordt gerund door gepassioneerde ondernemers waardoor elke klant persoonlijk geholpen wordt en elke order met persoonlijke aandacht verwerkt wordt. Bij SURPRISE kookgerei vindt u alles op het gebied van keukenhulpen. Van aanzetstaal tot zoutstrooier van topkwaliteit en gerenommeerde merken. Uit ruim 25 jaar ervaring in luxe huishoudelijke artikelen, design, gedekte tafel, etaleren en demonstreren voor gerenommeerde merken is Surprise kookgerei ontstaan waarbij de passie voor heerlijk en vooral praktisch koken als leidraad dient.