3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede en snelle reactie op vragen. Prima en snelle levering, makkelijke betaling met I deal

Pluspunten

Goede en heldere site (bijv. prijzen en voorraad). Snelle levering. Fijn dat je gelijk korting krijgt als nieuwe klant. Overal word je van bericht.

Zijn er eigenlijk niet, houden zo!!

Pluspunten

Goede prijs Snelle levering

Korting van 5% eerder aangeven, zodat o.b.v. prijs het product hoger in de lijst komt te staan bij vergelijking-sites. Nu kom je er pas bij doorklikken achter.

Pluspunten

Snelle nette service

Pluspunten

Goede levering, geen problemen.

Pluspunten

Hoogkwalitatieve producten Scherp geprijst Snelle levering Uitstekende service en prettige communicatie

Pluspunten

De prijs was uiteindelijk goedkoper dan verwacht. Omdat overal nog korting werd berekend.

Levertijd duurde langer dan verwacht, naar aanleiding wat er vermeld stond op de site. Maar aanleiding van de Mail was het op tijd geleverd.

Pluspunten

SUPER ik vind dat dit in iedere bedrijf zo klant vriendelijk moet zijn jullie hebben dit zeer goed geregeld

Pluspunten

veel vakkennis bij telefonisch contact

Pluspunten

goede snelle levering!

ben gek op aanbiedingen!

Pluspunten

Uitstekende, duidelijke en klantgerichte service

Ik kan er geen bedenken

Pluspunten

Zeer goede ondersteuning toen ik het product niet geinstalleerd kreeg. Direct antwoord via de mail.

Pluspunten

Zeer snel. Goede voorraad, perfecte service!

Pluspunten

Snelle levering Goedkoper dan andere aanbieders!

Pluspunten

heel vriendelijk en behulpzaam

geen

Pluspunten

snelle levering duidelijke informatie komen afspraken na bij niet tijdig kunnen leveren, wordt er heel snel een alternatief geboden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelheid aflevering, duidelijkheid website zodat goed kan inschatten of het onderdeel daadwerkelijk bij mijn apparaat past.

waarschijnlijk niets aan te doen, maar mijn onderdeel van ongeveer 2 cm2 werd in een grote doos geleverd. Niet echt milieuvriendelijk en de bezorgkosten waren in verhouding zeer hoog (product werd anderhalve keer zo duur).

Pluspunten

Prettig zakelijk, geen poespas. 5 procent korting op aankoop.

Geen, heel tevreden over aankoop

Pluspunten

snelle bezorging en alleen geleverd dat wat ik vroeg. eerder bestelde ik dit deksel bij een winkel en moest er een ander onderdeel bij kopen.

Pluspunten

Duidelijke site. Aantrekkelijk geprijsd. Vriendelijk telefoongesprek. Correcte levering.

Gewoon zo laten, is prima!

Pluspunten

Ik heb een hele prettige ervaring met Suprise kookgerei. Ze stonden mijn heel netjes te woord en hadden ook hele goede en professionele uitleg over de artikelen die ik aan wilde schaffen. Een hele prettige ervaring en services.

Nvt

Pluspunten

-prijs -betalingsmogelijkheden -verzendkosten -verzendsnelheid

nvt

Pluspunten

-kwaliteit -goede service -prettige mensen

-ga zo door

Pluspunten

snelle en betrouwbare levering, goede prijs

nvt

Pluspunten

heeel positief

leemstraat 9

4705RT Roosendaal

Over Surprise kookgerei

Surprise kookgerei is sinds 2001 uw specialist in kookgerei en design cadeau artikelen, kook- en woon gerelateerd. Vanuit ons eigen magazijn in Roosendaal verzenden wij door geheel Nederland en adviseren u bij uw bezoek aan onze winkel. Surprise kookgerei is een MKB bedrijf en geen grote multinational, het bedrijf wordt gerund door gepassioneerde ondernemers waardoor elke klant persoonlijk geholpen wordt en elke order met persoonlijke aandacht verwerkt wordt. Bij SURPRISE kookgerei vindt u alles op het gebied van keukenhulpen. Van aanzetstaal tot zoutstrooier van topkwaliteit en gerenommeerde merken. Uit ruim 25 jaar ervaring in luxe huishoudelijke artikelen, design, gedekte tafel, etaleren en demonstreren voor gerenommeerde merken is Surprise kookgerei ontstaan waarbij de passie voor heerlijk en vooral praktisch koken als leidraad dient.