Pluspunten

Snelle levering. Lage prijs. Geen administratie kosten, geen verzend kosten. Super verpakt en het product beantwoord aan de hoogste kwaliteit.

Wat meer info bij de producten.

Pluspunten

Zeer goede telefonische ondersteuning en zeer snelle levering.

Pluspunten

Gemakkelijke, duidelijke site! Zeer snelle levering! Kortom, prima service, wij zijn altijd zeer tevreden!

Pluspunten

Snelle levering en goede prijs

Pluspunten

Bizar snelle levering!! Binnen 5 min. bericht dat de bestelling was ingepakt en klaar stond voor verzending. Vrijdagmiddag besteld, zaterdag bezorgd.

Geen.

Pluspunten

U hebt al onze verwachtingen overtroffen.

PayPal-betaling Levering in het buitenland.

Pluspunten

Prima info over je bestelling snelle levering

Pluspunten

Schaars onderdeel van Magimix snel geleverd

zoeken op de website was in dit geval moeizaam, moest via email aan de juiste link geholpen worden; dat ging overigens heel snel

Pluspunten

De diverse hulpstukken voor de KitchenAid werken goed en zijn bijzonder handig in gebruik.

Pluspunten

Persoonlijk contact mogelijk, dit geschiedt ook snel. De bezorging werd binnen 1,5 week in goede staat geleverd

Pluspunten

Fantastisch snelle levering naar Belgie toe. Geweldige service nadat een zending niet helemaal goed was aangekomen. Heel goede reactie van degene die de telefoon beantwoordde. Indrukwekkend in deze tijd. Mooie produkten en leuk om folders van andere produkten bij de zending toe te voegen.

Misschien beter de te verzenden produkten niet in gebruikte dozen te verpakken en er ook voor te zorgen dat er boven (bij dekseltjes van bijv. keramiek pannetjes) ook voldoende bescherming is.

Pluspunten

Duidelijke site en snelle levering

Pluspunten

Zeer snelle levering

Vooralsnog geen

Pluspunten

Snelle levering, goede service (andere kleur magimix dan standaard in het pakket geleverd), snel telefonisch contact

Pluspunten

Zeer snelle levering

Pluspunten

Zeer scherpe prijs. Snelle levering.

Zo doorgaan

Pluspunten

vandaag besteld en morgen in huis direct via mail wordt alles communiceert et gevolgd site is erg duidelijk

Pluspunten

Wij genieten van jullie \\\"all in one koffieapp.\\\" fabr. Jura . De lekkere smaak van alle 4 de mogeljkeheden !!!! De afzonderlijke en uitgebreide handige bedieningsmogelijkheden. Zelf\\\'s het gebruiks vriendelijke onderhoud is van hoge kwaliteit .

Ik heb zitten denken wat je hier nog aan toevoegen kaan,nou de koffie Latte mac is wat aan de mindere warme kant ondanks dat ik de temp. hoog heb ingesteld. Ik vraag me af of hier de melk uit de koelkast hiervan de oorzaak is?

Pluspunten

Goed vormgegeven toegankelijke informatieve website Aantrekkelijke prijzen Vele betaalmogelijkheden Snelle levering

Het aanbod magimix is zeer compleet. Maar het aanbod Kenwood is zeer mager. Tip: Uitbreiding van het assortiment onderdelen Kenwood Als ik met Google zoek op keukenapparaten en -onderdelen, scoort Surprise niet hoog. Geheel ten onrechte.

geen

Pluspunten

Snelle en goede service met een leuke extra verrassing erbij... Nog nooit zo blij met iets geweest wat kapot was gegaan.. :-))..Geweldig!!

Pluspunten

Stipt prompt betrouwbaar

Blijf concurrerend met prijzen

Pluspunten

breed assortiment, grote keus, snelle afhandeling van aankopen. ook telefonisch goede bereikbaarheid

iets duidelijker aangeven dat een besteld product een lange levertijd heeft. Het staat op de plek van aankopen wel vermeld, maar ik zou even een highlight willen zen bij het winkelmandje

Pluspunten

prijs/kwaliteitverhouding service bereikbaarheid

leemstraat 9

4705RT Roosendaal

Over Surprise kookgerei

Surprise kookgerei is sinds 2001 uw specialist in kookgerei en design cadeau artikelen, kook- en woon gerelateerd. Vanuit ons eigen magazijn in Roosendaal verzenden wij door geheel Nederland en adviseren u bij uw bezoek aan onze winkel. Surprise kookgerei is een MKB bedrijf en geen grote multinational, het bedrijf wordt gerund door gepassioneerde ondernemers waardoor elke klant persoonlijk geholpen wordt en elke order met persoonlijke aandacht verwerkt wordt. Bij SURPRISE kookgerei vindt u alles op het gebied van keukenhulpen. Van aanzetstaal tot zoutstrooier van topkwaliteit en gerenommeerde merken. Uit ruim 25 jaar ervaring in luxe huishoudelijke artikelen, design, gedekte tafel, etaleren en demonstreren voor gerenommeerde merken is Surprise kookgerei ontstaan waarbij de passie voor heerlijk en vooral praktisch koken als leidraad dient.