nee
Pluspunten
Ik heb maar 1 produkt gekocht maar ben daar zeer tevreden mee. Heel erg vriendelijk aan de telefoon. Komen de gemaakte afspraken na!!
Pluspunten
zie totaaloordeel!
Pluspunten
Een tijdje voor de bestelling gebeld met Surprise kookgerei en een vraag gesteld over een produkt welke helaas uitverkocht was en of deze nog binnenkomt. Medewerker heeft me bevestigd dat het produkt weer binnen zal komen en inderdaad, goed advies, besteld en de volgende dag al binnen ! Top produkt !!! Hartelijk dank, Sylvia Heister
Pluspunten
Snelle levertijd, doen wat ze zeggen en soms zelfs beter. Goede na-service mits je de juiste persoon aan de telefoon hebt.
VerbeterpuntenAls iemand een vraag stelt waarop u het antwoord niet weet, zorg dan dat de juiste persoon aan de lijn komt.
Pluspunten
Netjes en op tijd
VerbeterpuntenJammer dat een item verkeerd was, correctie op een nette manier afgehandeld
Pluspunten
over uw winkel kan ik alleen maar lof uitspreken; ook de betrouwbaarheid is buiten kijf. over alles werd ik goed en snel geïnformeerd. De prijs is dus wel navenant en op de kwaliteit valt ook niets aan te merken.
VerbeterpuntenWat wij verwachtten, kwam er eigenlijk niet uit. wij zochten veilige pannenlappen, (zag er ook zo uit op papier) maar het waren feitelijk glas- of flesonderzetters.
Geachte, bedankt voor uw beoordeling, bij de produktomschrijving staat het volgende: Diameter: 10 cm Zeer flexibele siliconen mini pannenlappen. 2 in 1: Kunnen ook als onderzetters gebruikt worden. Bij uitstek geschikt voor de ministoofpannen.
Pluspunten
snelle levering en goede communicatie
Pluspunten
Levering prima en snel, communicatie/bevestiging via email ook prima
VerbeterpuntenTotaal oordeel een 9 ipv 10 omdat de keukenmachine in een andere doos geleverd werd. Alles zat in de doos, maar er stond een andere machine op. Leverde even onduidelijkheid op.
Beste Mirjam, bedankt voor uw beoordeling, wij gebruiken altijd een omdoos ter bescherming bij transport, dit kan van alles zijn, ligt eraan wat voor handen is. Veel webwinkels verzenden in de originele verpakking zonder omdoos volgeplakt met stickers waardoor de eigen verpakking beschadigd raakt. Dit lijkt ons een nettere oplossing.
Pluspunten
snel afgehandeld, snel bezorgd goeie site kortom prima
Pluspunten
duidelijke site en snelle adequate service
Verbeterpuntenneen, geen klachten, attribuut is net aangeschaft en functioneert prima
Pluspunten
heb pas voor het eerst een bestelling gedaan en dat is uitstekend bevallen zeer snelle levering, en verpakt op een manier dat er niets mee kan gebeuren tijdens het vervoer ik was zeer tevreden
Pluspunten
heldere website, goede communicatie, snelle reacties
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
goede prijs, stipte levering
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Pluspunten
Ik ben bij Surprise Kookgerei te woord gestaan door een uiterst vriendelijke medewerkster die verstand van zaken heeft; dat kom ik niet vaak tegen bij een webwinkel, medewerkers met kennis en die goede service geven. Daarnaast heeft Surprise Kookgerei het gemak van een webwinkel zoals het naar mijn inziens hoort en de levering is snel.
VerbeterpuntenNee!
Pluspunten
Probleemloze snelle levering
Pluspunten
Groot assortiment
Verbeterpuntennee
leemstraat 9
4705RT Roosendaal
Surprise kookgerei is sinds 2001 uw specialist in kookgerei en design cadeau artikelen, kook- en woon gerelateerd. Vanuit ons eigen magazijn in Roosendaal verzenden wij door geheel Nederland en adviseren u bij uw bezoek aan onze winkel. Surprise kookgerei is een MKB bedrijf en geen grote multinational, het bedrijf wordt gerund door gepassioneerde ondernemers waardoor elke klant persoonlijk geholpen wordt en elke order met persoonlijke aandacht verwerkt wordt. Bij SURPRISE kookgerei vindt u alles op het gebied van keukenhulpen. Van aanzetstaal tot zoutstrooier van topkwaliteit en gerenommeerde merken. Uit ruim 25 jaar ervaring in luxe huishoudelijke artikelen, design, gedekte tafel, etaleren en demonstreren voor gerenommeerde merken is Surprise kookgerei ontstaan waarbij de passie voor heerlijk en vooral praktisch koken als leidraad dient.