Pluspunten
Duidelijke omschrijvingen en vlotte service
VerbeterpuntenLeveringstijden mogen iets vlotter.
levertijd was 4 werkdagen, bij voorraaduitputting is dit mogelijk
Pluspunten
Alles werd snel geleverd, goede kwaliteit, en er werden extra onderdelen gratis als service meegeleverd.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten of tips
Pluspunten
Heldere site, fysiek contactadres en direct een mail na het bestellen. Dat geeft vertrouwen
VerbeterpuntenOp site aangeven of product op voorraad is, zo niet indien mogelijk een levertijdindicatie
Pluspunten
Levering binnen gestelde termijn.
Pluspunten
Heb het gevraagde product, eenvoudig gevonden besteld via de website en ongelofelijk snel ontvangen. Top!
VerbeterpuntenEen leuk bedank briefje voor het aangeschafte item, maakt het persoonlijker!
Pluspunten
goed assortiment
Pluspunten
vlottre levering, goed verpakt, scherpe prijs, zeer behulpzaam aan de telefoon, indien omruiling gewenst, geen probleem
r
Pluspunten
Goed assortiment met kwalitatief hoogstaande producten Snelle online en correcte levering. Keukenmachine was prima verpakt. Kon de levering erg goed traceren
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Het pakket is correct en zeer snel geleverd. Enekel vragen vis de mail werden snel en duidelijk beantwoord.
VerbeterpuntenKan zo niets bedenken
Pluspunten
Correcte en snelle levering.
Pluspunten
snel en vriendelijk
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Producten goed ingepakt. Snelle levering.
Pluspunten
Voor de eerste keer met jullie bedrijf kennis gemaakt..chapeau...zie bovenstaande score ...en het bestelde onderdeel maakt weer deel uit van een perfect werkende blender...ik blij...
VerbeterpuntenGewoon doorgaan zo
Pluspunten
Werd keurig gebeld dat de kleur niet leverbaar was op korte termijn. Heb een andere kleur gekozen en de volgende dag was mijn bestelling in huis. Werd ook keurig via de mail op de hoogte gehouden.
Pluspunten
Goede service, snelle levering, klantenkorting
Pluspunten
Bedrijf levert snel en goed
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Goede afspraken. Groot aanbod van producten. Snelle levering.
VerbeterpuntenIets goedkopere prijzen, resulteert in meer verkoop.
Beste Willy, lage prijzen zijn niet het belangrijkste, tevens zijn onze prijzen door de 5% klantenkorting concurrerend genoeg.
Pluspunten
Goede service. Goede levering en levertijd (ondanks verbeterpuntje).
VerbeterpuntenInfo mbt na te leveren goederen is zwak. Info staat handgeschreven slechts op pakbon en geen idee wanneer nalevering wordt bezorgd. Kan beter.
Pluspunten
Het pakket bleef even hangen in het postNL systeem. Daarover is netjes contact met mij opgenomen, om te vragen of ik het pakket inmiddels ontvangen had. Heel netjes. De groene kleur van de Tajine is in veel winkels niet leverbaar of veel duurder dan de standaard kleuren oranje en zwart. Deze winkel maakt daarin geen verschil.
VerbeterpuntenNee, ik ben super tevreden.
leemstraat 9
4705RT Roosendaal
Surprise kookgerei is sinds 2001 uw specialist in kookgerei en design cadeau artikelen, kook- en woon gerelateerd. Vanuit ons eigen magazijn in Roosendaal verzenden wij door geheel Nederland en adviseren u bij uw bezoek aan onze winkel. Surprise kookgerei is een MKB bedrijf en geen grote multinational, het bedrijf wordt gerund door gepassioneerde ondernemers waardoor elke klant persoonlijk geholpen wordt en elke order met persoonlijke aandacht verwerkt wordt. Bij SURPRISE kookgerei vindt u alles op het gebied van keukenhulpen. Van aanzetstaal tot zoutstrooier van topkwaliteit en gerenommeerde merken. Uit ruim 25 jaar ervaring in luxe huishoudelijke artikelen, design, gedekte tafel, etaleren en demonstreren voor gerenommeerde merken is Surprise kookgerei ontstaan waarbij de passie voor heerlijk en vooral praktisch koken als leidraad dient.