Pluspunten
Zorgvuldige aflevering
VerbeterpuntenMomenteel niet
Pluspunten
Mijn bestelling ging geruisloos over in een levering, top! voor ik het wist lag het op de mat.
Verbeterpuntennee eigenlijk niet!
Pluspunten
snel
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Snelle en correcte levering.
Pluspunten
Goede prijs en zeer snelle aflevering
Verbeterpuntennee
Pluspunten
snelle hulp per email! Had mailtje gestuurd om 20.00 en had uurtje later al antwoord!
Pluspunten
Goed vindbaar
Pluspunten
Ik had een vraag over het product dar ik wilde aanschaffen, hier kreeg ik snel antwoord op.
Pluspunten
Ik heb voordat ik mijn bestelling plaatsten telefonisch contact gehad. Geholpen werd ik door een enthousiaste met kennis vergaarde medewerker (dat maak je tegewoordig bijna niet meer mee) TOP!! Vervolgens 2 juwelen van messen besteld met een tekst erop gegraveerd, zeer verzorgt en aangeboden als service. Een 10 waardig in deze tegenwoordige tijd
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Mijn vraag werd snel en met de juiste info beantwoord waardoor ik het product kon bestellen wat ik nodig had. En het is helemaal top dat je nu de citrus cone los kan bestellen. Niet met mandje en de andere opzet stukken waardoor het een stuk goedkoper is!
VerbeterpuntenMijn bestelling was de citrus cone voor een mini magimix. Op de website staan alleen maar type nummer voor de losse onderdelen. Misschien is het handig als jullie ze per type nummer groeperen zodat het overzichtelijker wordt welke onderdelen voor jou machine geschikt zijn. Want het type nummer van mijn mini ben in al een hele tijd kwijt!
Pluspunten
Zeer snelle afhandeling en snelle levering
VerbeterpuntenProducten die met briefpost verzonden kunnen worden niet met dure pakketpost verzenden!
Pluspunten
De mensen zelf: zeer vriendelijk, inhoudelijk goede kennis over wat ze verkopen.
VerbeterpuntenNee.
Pluspunten
Keurige, overzichtelijke site? Snelle levering.
Pluspunten
alles ging goed
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Goede, duidelijk site. Goede communicatie, snelle levering als toegezegd.
Pluspunten
Groot assortiment snelle levering geen extra kosten
Verbeterpuntenuitbreiding assortiment
Beste Rene, bedankt voor uw beoordeling, wat mist u in ons assortiment? met vriendelijke groet, uw Surprise kookgerei team
Pluspunten
Komen in mijn geval al hun afspraken na en leveren volgens de afspraak
VerbeterpuntenHouden zoals het is. Heb alleen positieve ervaring
Pluspunten
Snelle levering, goede terugkoppeling ondanks dat jullie op vakantie waren.
VerbeterpuntenNee hoor, duidelijk en snel!
Pluspunten
Overzichtelijke website, snelle levering. Bedrijf komt betrouwbaar over.
VerbeterpuntenBreder assortiment
Pluspunten
Zeer klantvriendelijik Snel in antwoorden, ook na levering
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke website
VerbeterpuntenN.v.t.
leemstraat 9
4705RT Roosendaal
Surprise kookgerei is sinds 2001 uw specialist in kookgerei en design cadeau artikelen, kook- en woon gerelateerd. Vanuit ons eigen magazijn in Roosendaal verzenden wij door geheel Nederland en adviseren u bij uw bezoek aan onze winkel. Surprise kookgerei is een MKB bedrijf en geen grote multinational, het bedrijf wordt gerund door gepassioneerde ondernemers waardoor elke klant persoonlijk geholpen wordt en elke order met persoonlijke aandacht verwerkt wordt. Bij SURPRISE kookgerei vindt u alles op het gebied van keukenhulpen. Van aanzetstaal tot zoutstrooier van topkwaliteit en gerenommeerde merken. Uit ruim 25 jaar ervaring in luxe huishoudelijke artikelen, design, gedekte tafel, etaleren en demonstreren voor gerenommeerde merken is Surprise kookgerei ontstaan waarbij de passie voor heerlijk en vooral praktisch koken als leidraad dient.