Pluspunten
vlotte afwerking van de zaken keurige berichtgeving via de mail heb ook andere mensen gemeld
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Prima website, snel geleverd. Dik in orde.
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Prettig telefonisch behandeld.
Pluspunten
betrouwbaar slagvaardig creatief snel
Pluspunten
snel
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle service en levering.
Pluspunten
Zeer snelle levering Altijd prima kwaliteit Snelle reactie op mail en vriendelijk. Ons koffiezetapparaat is kapot en we zijn nu overgestapt op een koffiepad apparaat. We zullen dus geen koffiebonen meer bestellen.. Niet omdat we niet tevreden zijn , want als we weer bonen gaan gebruiken , zullen we zeker weer bij dit bedrijf bestellen !!
VerbeterpuntenHoudbaarheid van de koffie is de laatste tijd erg kort. na een klacht via de mail ,was het de keer erop weer prima , maar de laatste keer was het weer vrij kort.
Pluspunten
BeschrijMijn staafmixer,een geweldig apparaat .voor een gezond ontbijt? Een maak een smoothy banaan 2uitgeperste s, appels en een appel de mixer erop en in no time je dage,ijkte vitamines . Een mixer die je nooit meer wil i misse De kwaliteit excelent.f de positieve punten van dit bedrijf.
Betere controle wat betreft de levering van producten.
Geachte, wij kunnen niet elk artikel testen voor verzending, het probleem is snel en juist opgelost.
Pluspunten
Duidelijk, snel en goedkoper
Pluspunten
Goede aanbieding, snel geleverd,
Pluspunten
Snelle levering , groot assortiment
Pluspunten
Nu bestellen en volgende thuis Super
Pluspunten
Kennis van zaken en een prima advies
VerbeterpuntenBij garantie vragen heb ik maar direct contact gezocht met de leverancier, technische kennis niet up-to-date.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snelle levering, scherpe prijs, goedverpakt
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Supersnelle service, alleen maar goede producten (topsegment, semi-professioneel), zeer ruime keuze, website is overzichtelijk.
VerbeterpuntenIk snap dat dit niet het `prijsstunterssegment` is, maar zelfs bij speciale aanbiedingen praat je toch al gauw over een aanschaf van enkele honderden euro`s. Af en toe een aanbieding mbt een wat minder duur `iets` zou mij wel verleiden om wat vaker te komen.
Pluspunten
Snelle en correcte afhandeling
VerbeterpuntenEigenlijk niet
Pluspunten
nvt
Verbeterpuntennvt
leemstraat 9
4705RT Roosendaal
Surprise kookgerei is sinds 2001 uw specialist in kookgerei en design cadeau artikelen, kook- en woon gerelateerd. Vanuit ons eigen magazijn in Roosendaal verzenden wij door geheel Nederland en adviseren u bij uw bezoek aan onze winkel. Surprise kookgerei is een MKB bedrijf en geen grote multinational, het bedrijf wordt gerund door gepassioneerde ondernemers waardoor elke klant persoonlijk geholpen wordt en elke order met persoonlijke aandacht verwerkt wordt. Bij SURPRISE kookgerei vindt u alles op het gebied van keukenhulpen. Van aanzetstaal tot zoutstrooier van topkwaliteit en gerenommeerde merken. Uit ruim 25 jaar ervaring in luxe huishoudelijke artikelen, design, gedekte tafel, etaleren en demonstreren voor gerenommeerde merken is Surprise kookgerei ontstaan waarbij de passie voor heerlijk en vooral praktisch koken als leidraad dient.