Pluspunten
Fijn dat op korte termijn (2 weken) de catering geregeld kon worden en dat eenvoudig een aanpassing aan de wensen gemaakt werd. Ook fijn dat de hapjes netjes gepresenteerd werden, met een kaartje erbij van het type hapje. De hapjes vielen goed in de smaak. Goede variatie in type, uiterlijk en smaak.
VerbeterpuntenBij de gevulde poffertjes met gruyere was de kaas niet zo goed te proeven.
Pluspunten
Erg vriendelijk te woord gestaan. Snelle levering en lekkere hapjes
VerbeterpuntenDe hapjes zouden beter zijn als ze iets warmer waren bij aankomst. Daarnaast bij een mix qua hapjes, wat meer afwisseling i.p.v. 3 hapjes met bladerdeeg.
Pluspunten
Binnen zeer korte tijd heeft Judith alles geregeld, prima gerechtjes gemaakt en met haar dames eea feestelijk geserveerd!
Pluspunten
Hoewel ik minder dan een week van tevoren een offerte opvroeg, kon er toch een heerlijke maaltijd worden neergezet. Ik vind het fijn dat er met biologische producten wordt gekookt. Judith is heel vriendelijk, reageert snel, was op meerdere manieren goed te bereiken en komt afspraken perfect na. Het eten was heerlijk en zeker genoeg. Ook persoonlijke wensen (we wilden de kaas graag apart ipv erdoor) waren geen probleem.
VerbeterpuntenEen verbeterpunt was dat het pasta gerecht voor mijn smaak naar verhouding best veel pasta bevatte. De smaak was echter wel heel goed van dit gerecht.
Pluspunten
t Toegankelijk, goede kwaliteit product en diensten. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Prettige communicatie.
geen
Pluspunten
het eten is lekker, gezond en duurzaam. Het ziet er ook aantrekkelijk uit.
Pluspunten
Prettige service, Judith denkt mee.
Pluspunten
Lekkere hapjes en lekkere wijn. Mooi gepresenteerd met vriendelijke service. Communicatie verliep vlekkenloos. Het was fijn dat Judith aanbood een half uurtje langer te blijven toen de borrel aan het eind nog erg gezellig was :)
VerbeterpuntenWij hadden zelf de hapjes uitgekozen, dus dit is ook onze eigen schuld maar het waren vrij veel bladerdeeg hapjes. Wel lekkere bladerdeeghapjes overigens.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Kookworkshop op een unieke locatie in Poortugaal. Je kijkt je ogen uit! Heerlijke gerechten klaargemaakt en goede tips gekregen. We werden niet de deur uit gekeken en kregen alle tijd om er een heerlijke dag van te maken. Wij waren hier met een vrijgezellen feest.
VerbeterpuntenGaspitten konden niet heel hoog waardoor je er langer over deed om goed je eten te bakken.
Pluspunten
kleine cateraar hierdoor veel maatwerk mogelijkheden. Goede afspraken kunnen maken wanneer er meer of minder mensen kwamen dan gepland.
Verbeterpuntennee, in alle leveringen is er 2x iets kleins geweest. Dat is na melding direct opgepakt.
Pluspunten
Heel flexibel, zowel op voorhand qua afspraken als bij tussentijdse wijzigingen. Erg meedenkend en indien iets een keer niet helemaal naar wens was (wat kleine puntjes waren), werd hier direct iets mee gedaan bij de volgende keer. Daarnaast was het eten ook gewoon erg lekker. Ik vond het leuk dat het ieder keer een goede mix was van verschillende gerechtjes / broodjes. Ook houdt Judith goed rekening met allergieën en dieetwensen.
Pluspunten
Fijne snel schakelende cateraar. Ook last minute wijzigingen worden nog snel verwerkt. Heerlijk eten, kwaliteit! Helemaal top!
Pluspunten
zeer prettige samenwerking
Verbeterpuntennvt
geen
Pluspunten
We hebben een heerlijke lunch gehad. Geen alledaagse gerechten maar super lekker. Ook perfect op de afgesproken tijd op lokatie. Top! Zeker een aanrader!
Pluspunten
Snel schakelen met Judith, daarnaast waren alle verwachtingen terecht. Het eten was bijzonder smaakvol klaargemaakt, complimenten!
VerbeterpuntenMisschien iets meer aandacht aan de opmaak
Pluspunten
Fijne service en goed contact, duidelijke afspraken.
Pluspunten
Fijne service en goed contact, duidelijke afspraken.
Pluspunten
Die blijken wel uit de beoordeling. Alles is netjes en op tijd afgehandeld. De hapjes waren uitstekend.
Pluspunten
Prima advies gekregen over de soort hapjes en het aantal wat we nodig hadden voor ons verjaardagsfeest. Smaak en presentatie, prima in orde.
Duivenvoorde 21
3171 JA Poortugaal
De Groene Peper catering catert voor bedrijven, bij mensen thuis of op locatie in de regio Rotterdam. Wij verzorgen smaakvolle- en betaalbare catering met hoofdzakelijk biologische ingrediënten. De Groene Peper is zeer ervaren en gespecialiseerd in catering passend binnen elk budget. Van eenvoudig tot culinair belegde broodjes, buffetten en hapjes tot complete (walking) diners voor kleine- en middelgrote gezelschappen. Onze kok heeft passie voor het vak, waardoor elk detail de aandacht krijgt die het nodig heeft en dat proef je! Bel 010-5018363 of 06-17524106 voor meer informatie.