Pluspunten

De Groene Peper biedt een compleet aanbod. Aan alles is gedacht en alles zit erbij: zelfs een onderstel om de soep op te warmen. De gerechten waren heel lekker van smaak en goed op elkaar afgestemd.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

De Groene Peper biedt hoogwaardige kwaliteit tegen een zeer redelijke prijs.

Geen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Fijn dat workshop met 3 personen mogelijk is. Prettige ruimte. Vriendelijke, rustige sfeer. Leuke, lekkere recepten. Menu iets te machtig: bonensoep +gerst en bananen+mascarpone als toetje. Fijn dat we de recepten meekregen, hebben de bonensoep thuis

Iets beter voorbereiden qua receptuur (een aantal ingrediënten niet vermeld of een handeling in de bereidingswijze vergeten) en álle ingrediënten klaarzetten ;-). M'n dochter was die dag jarig. Tip: voeg iets feestelijks toe (brandende sterre

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

goed advies betreffende benodigde hoeveelheden. alle extra wensen ivm allergien etc waren geen enkel probleem. uitstekende service. lekkere gerechten. ik zal dit bedrijf zeker verder aanbevelen.

vlees in de rundvleesschotel kleiner snijden.

Duivenvoorde 21

3171 JA Poortugaal

Over De Groene Peper catering

De Groene Peper catering catert voor bedrijven, bij mensen thuis of op locatie in de regio Rotterdam. Wij verzorgen smaakvolle- en betaalbare catering met hoofdzakelijk biologische ingrediënten. De Groene Peper is zeer ervaren en gespecialiseerd in catering passend binnen elk budget. Van eenvoudig tot culinair belegde broodjes, buffetten en hapjes tot complete (walking) diners voor kleine- en middelgrote gezelschappen. Onze kok heeft passie voor het vak, waardoor elk detail de aandacht krijgt die het nodig heeft en dat proef je! Bel 010-5018363 of 06-17524106 voor meer informatie.