Prachtige en bijzondere planten met kennis en ervaring er achter

De website van Palma Verde is voor mij altijd een snoepwinkel. Zoveel mooie en bijzondere planten. Bij twijfel wordt je vrij snel en erg goed geholpen. De planten worden goed ingepakt verzonden en zien er zeer goed uit. Ook later blijven ze het heel goed doen (ik heb al vele jaren bij Palma Verde gekocht): dat is nog wel eens een probleempje bij sommige kwekers/handelaren. Het is jammer dat ik niet nog meer ruimte heb...

Mooie planten gehad !

Erg creatief en zorgzaam ingepakt. Planten zien er erg netjes uit en zijn goed opgekweekt in pot met flink wat wortels. Bedankt!

Snel en uitstekende kwaliteit

Ik heb redelijk wat planten in 1 keer gekocht. Alles zat stevig verpakt waardoor het vrijwel zonder schade is aangekomen. Vertrouwenwekkend

top

Goede selectie, goede prijs. Snel bezorgd. En extra plus punten voor de verpakking.

Better then expected

Plant is big, healthy, well packed. Fast delivery. Also taking into acoount this isonly salor where I found my plant, price is reasonably low. Can not be better. Thank you.

Perfecte telefonische communicatie en supersnelle verzending.

Zeer goede kwaliteit ook hoe het verstuurd is.

Uiterst goede ervaring

Super ervaring, voor het eerst hier besteld. Ik had niet verwacht dat de plant zo snel zou arriveren en was positief verrast. De plant was uiterst goed ingepakt, de pot perfect aan de binnenkant van het pakket vastgeplakt zodat de plant zonder schade de reis kon maken. Ik ben uiterst tevreden met de service en zal hier zeker snel weer bestellen.

zeer correcte behandeling en pijlsnelle levering. goed verpakt. top

zeer correcte behandeling en pijlsnelle levering. goed verpakt. top

Plant zeer goed verpakt. Zonder schade afgeleverd.

Heel fijn contact en netjes vlot geleverd

Had bij bestelling aangegeven graag op een bepaalde dag geleverd te krijgen waar ze keurig rekening mee hebben gehouden. Pakket was super netjes verzorgd en keurig ingepakt. Helaas was er een verkeerd geleverd maar ook dat werd vriendelijk en vlot verholpen. Al met al heel tevreden

Mooie gezonde plant ontvangen

Mooie plant Perfect verpakt! Snelle levering

Correct and prompt - thank you!

The ordered plant arrived healthy and sound - a sign that it, like the other plants in the nursery, is cared for professionally and with love. With kind regards from the south of Croatia.

everything was perfect

I ordered a tea plant, I had to give a gift to a special person, and it arrived in perfect condition in a well protected package and according to all the expected delivery times. I think I will use the site again to buy other plants.

Ik heb teveel betaald

Ik was in de veronderstelling dat ik 1 boompje kocht van ±3/5 jaar maar inplaats daarvan krijg je 8 jaarlingen die je voor 5 euro per stuk kan kopen op verschillende plekken als je ze gaat halen mijn fout maar een langere wacht op koffe en mn bonsai kick zal nu ooj on hold staan voor een tijdje......

Super service. Ik heb zelfs een nieuw exemplaar gehad . Ik bestel vanaf nu alleen nog maar bij palmverde bedankt nogmaals

mooie planten goede dienstverlening

mooie planten goede dienstverlening

Teleurstelling

Ik heb een yuzu boompje besteld, omdat dat het enige soort citrusfruit is, wat wat vorst kan verdragen. Ik woon bij de kust en wilde het in de tuin zetten. Op de website staat groei tot 2 m. Maar ik kreeg een kleine potplant, 55 cm en tot bolletje gesnoeid, waar ik geen boom van kan maken. Het verzenden en inpakken was prima, maar ik kreeg niet wat ik had gewild.

Goed verpakte gezonde plant ontvangen. Bestel zeker nog meer zodra het weer warmer word

Zeer goed verzorgd

Het citrus boompje 50cm hoog, goed verpakt per post nl verstuurd en snel in huis. Zeer goed verzorgd pakket door Palma Verde Exoten

Leveren snel en goed

Er werd snel en goed geleverd. Echter de planten zien er heel bedroevend uit. Een stengel met 1 blaadje en een nog kleiner stengeltje zonder blad. Alleen de kleine citrusplant zag er aantrekkelijk uit. Dit is natuurlijk te wijten aan de herfst. Je kunt nu misschien beter geen planten die bladverlies hebben bestellen. Je moet ze dan ook zelf nog de winter doorhelpen. Dus waarschijnlijk zijn het gezonde kleine planten, waarbij ik in het voorjaar kan zien, of ze groeikracht hebben. Dus deze onzekerheid zorgt voor 3 sterren.

Snel en goed geleverd

Snel en goed geleverd en hopen dat we kaki's kunnen eten van onze eigen boom ;)

Snel geleverd, netjes verpakt

Twee boompjes besteld, 2 dagen later netjes thuis geleverd. Boompjes zien er gezond uit, in het voorjaar zal moeten blijken of ze ook goed uitlopen.

Precies wat ik zocht.

Ruim aanbod voor een mooie prijs, en snelle verzending en goed verpakt.

Overwegend goed

Overwegend goed. Snel geleverd en degelijk verpakt. Wel behoorlijk aan de prijs voor ietwat iele planten.

Slooierweg 13

5962 AX Melderslo

Over Exotenkwekerij Palma Verde

Grote keuze en verkoop van mediterrane planten, exotische kuipplanten, tropische fruitsoorten en winterharde vaste planten, palmbomen, olijfbomen.