Wat klein.

De geleverde plant was voor de verzending via PostNL prima beschermd en is goed aangekomen. Het exemplaar was wel wat klein.

Excellent!

Plants arrived in perfect condition.

Super kwaliteit en prima verpakt

Ik heb een bananenplant gekocht. Plant werd prima verpakt en in uitstekende conditie geleverd

De plant was heel goed en met zorg ingepakt. Is heel goed aangekomen. Ik had een vraag welke soort aarde ik moest gebruiken en kreeg meteen antwoord en goede uitleg hier over. Ik ben zeer tevreden over de aankoop.

Uitstekende service en mooie kwaliteit plant!

Op zoek naar de Clerodendrum Ugandense, een prachtige Afrikaanse kuipplant die ik ooit in een botanische tuin zag, leidde me naar Palma Verde. Het is natuurlijk afwachten hoe het exemplaar dat je bestelt, eruit zal zien. Het is een prachtig boompje, vol in bloei, precies zoals ik het in gedachten had. Het was veilig en stevig verpakt. En wat ik heel fijn vond, was dat ik het kon laten bezorgen bij een Postnl afhaalpunt, zodat er niet onnodig mee gesjouwd hoefde te worden door de postbezorger. Zeer tevreden. Ik hoop nog eens iets moois voor mijn tuin te vinden bij Palma Verde.

Nagenoeg perfect afgeleverd

Mijn bestelling (2 bananenplantjes) eigenlijk eerder binnen als verwacht. De planten waren nagenoeg perfect ingepakt. Voor mijn gevoel kostte het mij meer tijd om ze uit te pakken als degene die ze in heeft moeten pakken nodig heeft gehad ;-) En ze groeien als als een ‘speer’ dus wordt eerdaags al verpotten.

Perfecte afhandeling

Zeer goede ervaring, plant in perfecte staat. Voor herhaling vatbaar.

Duurde wel wat lang.....maar kwam goed verpakt en netjes aan. Er was een handtekening vereist bij aflevering........er werd niet naar gevraagd

Top gewoon

Snelle levering ,mooi verpakt en plant was goed verzorgd.

Prima plantje

Kreeg een gezond plantje, netjes ingepakt opgestuurd.

Zeer goed verpakt, plantjes in goede staat@

Prachtige planten

De planten zijn van een goede kwaliteit, komen goed verpakt aan. Redelijk snelle bezorging. Al met al erg tevreden.

Planten zijn prima verpakt en komen heel goed aan

The best plants

Thank you

teleurstellend

Ik heb eind vorig jaar een fingerlime gekocht. Deze binnen in een onverwarmde kas gezet maar wel met andere planten noppenfolie eromheen voor bescherming zoals ik elk jaar doe. De fingerlime verloor zijn blad begin van het jaar maar in maart begon de onderstam, een gewone limoen, uit te lopen. Helaas heeft Palme Verde geen antwoord meer op mijn teleurstelling en gezonden foto gegeven nadat de laatste vraag van hun was of de kas verwarmd was. Ik had hun uitgelegd dat de kas niet verward is maar door bescherming van folie mijn andere planten elk jaar wel de winter keurig overleven. De laatste keer dat ik dus iets bij hen aanschaf.

Plant not in good condition

Plant looks weak this time.Not sure if it will survive. Maybe send the plant by beginning of the week and not with weekend in-between:-(

• Would you recommend us? No

Wordt netjes afgeleverd

Mooie plantjes

Ze hebben mooie plantjes etc. Zorgen voor goede vervoer

Ben heel blij met de levering.

Mooie planten, zorgvuldig verpakt en dus goed aangekomen.

Keurig verpakt optijd geleverd,prima kwaliteit

Prima levering op ander adres zoals afgesproken

Prima planten

De planten zien er goed uit, en de verzending was ook top

Zeer matig

Zou mango boom met vruchten maar geen vruchten

Goed verpakt Mooie plant die al in bloei staat.

Jasmine

Erg goed ingepakt

Goed product

Goed product, prima verpakt.

Slooierweg 13

5962 AX Melderslo

Over Exotenkwekerij Palma Verde

Grote keuze en verkoop van mediterrane planten, exotische kuipplanten, tropische fruitsoorten en winterharde vaste planten, palmbomen, olijfbomen.