1 boom van de 3 ziet er anders uit!

3 yuzu boompjes besteld. Bij het overpoten, zag ik dat één boompje geen kleine yuzu vruchtjes had, terwijl de andere twee dat wel hadden. Verder waren veel blaadjes van dat ene boompje ook wat gelig, vergeleken met de blaadjes van de andere twee boompjes. Hopelijk komt het allemaal nog goed…

Prachtige planten, maar een véél te trage verzending.

Héél tevreden met de bestelde planten, maar meerdere weken wachten tot die verzonden geraken, dat is echt doodzonde.. Op basis van de kwaliteit zou ik in de toekomst wel altijd bij Palma Verde willen bestellen, maar die overdreven wachttijd, dat is spijtig genoeg niets voor mij :( Ik zou wel graag willen weten hoe het komt dat jullie klanten zo véél geduld moeten hebben? Vr Grtn, Wim '

Goed verpakt, tevreden.

Niet de allersnelste levering en achteraf helaas ook niet helemaal compleet. Maar dat werd snel opgelost en de kwaliteit van de planten is gewoon goed.

Goed produkt op tijd geleverd.

Mooi boompje, heel goed verpakt.

site is goed en inpakken/verzending is perfect verlopen

n.v.t.

Bomen te klein

Bomen worden erg klein geleverd

De planten kwamen ongeschonden en al vol in bloei aan. Geweldige verpakking. Graag tot een volgende keer. Super bedankt.

Heel mooie plant waarvan ik hoop dat er knoppen en bloemen in zullen komen gezien ik hem ter ere van mijn overleden van indische afkomst zijnde man gekocht heb ,was zeer goed verpakt

Goede levering

Prima gecorrespondeerd optijd geleverd en planten in zeer goede conditie. Top , mijn dank.

Mooie plant

Verkeerde adres gegeven maar toch gekomen echt top

Geen problemen ervaren bij bestelling, betaling en aflevering

Ik beveel nooit een dienst aan, hoe tevreden ik er ook over ben

Mooie planten

alles goed ontvangen, top!

Kan beter

De online ervaring is gewoon goed, kijken en bestellen. Gisteren kreeg ik de planten binnen via post.nl en mijn verbazing was dat het één langwerpig doos was met twee planten er in, ik heb de doos open gemaakt en ja hoor de Bloemen-flowers Jacaranda mimosifolia 150 cm zag er heel slecht uit blaadje los in de doos hij staat nu denk ik dood te gaan in de grond ik hoop echt dat hij nog wat gaat doen na heel veel liefde maar ik ben bang ps (€30,- ), maar daar in tegen zag de Bloemen-flowers Cercis canadensis - Amerikaanse Judasboom 40cm er wel goed en sterk uit die staat nu te stralen in de planten bak ps (€9,99 ) vandaar maar twee sterren ik had het in twee dozen laten verschepen zeker 150cm boompje in het midden van de doos zetten en tot net onder bladeren vast zetten maak denk ik meer kans.

Ik zal weer bestellen in de toekomst.

Door omstandigheden had ik veel haast met mijn bestelling. Het bedrijf heeft er alles aan gedaan om de bestelling op tijd te leveren. Mijn complimenten.

Prima graag weer

Mooi website, en duidelijke afhandeling!!

Planten worden netjes geleverd..duurde alleen iets langer dan verwachte maar hier waren we wel over

Planten zijn netjes geleverd, wel wat later dan verwacht maar hier waren we netjes per mail over op de hoogte gesteld

Goed uitziende bamboeplanten die met zorg verpakt zijn

De 6 bamboeplanten zijn in goede conditie gearriveerd via Post NL. In de compacte doos waren de planten met zorg verpakt zodat ze tegen een stootje konden. De planten zijn ook groter dan aangegeven. Hier kun je met een gerust hart planten bestellen.

mooie plant, keurig verpakt

Plant zoals beschreven en kwam mooi op tijd en onbeschadigd

Plant zoals beschreven en kwam mooi op tijd en onbeschadigd

Top planten/ bomen ontvangen!

Mooie planten/ bomen ontvangen, goede kwaliteit en prima heel geleverd. Net tweede bestelling gedaan ;).

Prima tot nu toe

Plantjes zien er netjes uit. Jammer dat er niet veel keuze op de site is en veel uiverkocht.

Dikke prima.

Keurig nette planten. Goed verpakt. Zeer tevreden. Omdat ik ook eens een slechte ervaring heb gehad bij een andere kwekerij was ik er niet helemaal gerust op. Geheel onterecht bleek gelukkig. Voor herhaling vatbaar.

Prima service. Mooie plant

Prima service. Goed verpakt. Mooie plant

Goed product, prima prijs

Snel besteld en vlot geleverd. Prima verpakt.

Slooierweg 13

5962 AX Melderslo

Over Exotenkwekerij Palma Verde

Grote keuze en verkoop van mediterrane planten, exotische kuipplanten, tropische fruitsoorten en winterharde vaste planten, palmbomen, olijfbomen.