Prima ervaring

Fijne website, redelijke prijzen. Gemakkelijk te bestellen, duidelijke informatie. Netjes op de hoogte gehouden over bezorging, Planten heel goed verpakt en goed ontvangen. Voor herhaling vatbaar!

Goede Service en goed verzorgd. Heel hartelijk dank. Eliza Boleij-Schoonderwal

Zeer tevreden.

Is oké’,

Met het inpakken zou ik als ik hun was patent op aanvragen zogoed was of is dat,dat heb ik nog nooit gezien is SUPER gedaan , met vele groeten aan hun. Wiel Vermeulen.

Plant goed verpakt

Flamboyant kwam als stok. Duurde paar maanden, maar nu vol in de groei.

beautifull, healthy plant

easy to order, shipped carefully

Heel goed en stevig verpakt. Niet 1 beschadigd blad aan het banaantje. Banaantje ziet er ook heel gezond uit. Top!!

Prima assortiment snelle levering

Fijn dat zo’n bedrijf er in Nederland is

Goed verpakt

Was goed verpakt. Ben zeer blij met mij´ nieuwe planten.

Plant goed verpakt

De plant was goed verpakt en zag er goed uit. Alleen jammer dat 't nog geen bloemen draagt.

Goede levering

Plantjes zijn zorgvuldig ingepakt en zien er top verzorgd uit.

Prima service!

Na mijn verzoek of mijn bestelling iets eerder verzonden kon worden hebben ze dat direct opgepakt en mij bericht gedaan. Zo had mijn moeder haar kadootje op tijd! Blij met de bijzondere planten en nu met liefde verzorgen.

Netjes opgestuurd en gezonde planten.

We hebben net twee neem boompjes binnen gekregen. Het was heel netjes verpakt. En heel fijn met heel weinig plastic. Duidelijke instructies om de boompjes te beschermen tijdens het open maken. Super gedaan en blij mee. De boompjes zien er erg gezond en fris uit na de korte reis. Super Omdat we in een natuur gebied wonen hebben we deze boompjes gekocht als alternatief bestrijdingsmiddel ipv al het gif dat ook gewenste beestjes bestrijd.

Zeer prachtige planten

Planten goede kwaliteit. Perfect verpakt voor levering.

Ontzettend goed bedrijf

Snel geleverd, perfect verpakt en een schattig fris en goed verzorgd plantje! Nu nog groeien en vruchtjes krijgen.

Snelle bezorging, goed produkt,degelijk verpakt

Recommended

Best quality products for best price

Plant in goede conditie ontvangen, stevig verpakt en snel geleverd.

Snel geleverd!

Mooie planten en top verpakt . Goede uitleg hoe en waar te openen. Ze zijn goed aan gekomen

Mooie plantjes snelle levering

Ik had 5 plantjes besteld, ze waren goed ingepakt. Ik kreeg een lange smalle doos. Ik dacht die plantjes zyn wel dood of echt heel erg klein. Maar na je opengemaakt te hebben was ik super tevreden. Plantjes hadden een prima formaat en ze waren allemaal heelhuids aangekomen.

Snelle levering, kwaliteit matig .

Slaap boom topje gebroken , heb het zéér zorgvuldig uitgepakt . Bergamot citrus aan 1 kant tak gebroken en aan dezelfde kant waren zeer veel takken afgeknipt. De 2 paw paw waren goed . Gr Eva

Geweldig.

Alles gaat snel, het leveren van de planten het beantwoorden van vragen. Het inpakken van de planten is een dikke tien waard. Geweldig is mijn woord voor dit bedrijf.

Een beetje teleurstellend

De plant is zeer goed toegekomen, maar bijna onmiddellijk zijn de blaadjes beginnen afvallen. Wat jammer genoeg een herfstachtig tafereel geeft ☹️

uitstekend

zeer zorgvuldig, houdt contact met de koper, aanrader

Zeer goed verpakt

Een aantal cactussen besteld. Ze waren zeer goed verpakt. Indrukwekkend hoe goed ze zijn gebleven. Verzending had misschien nog sneller gekunt.

Zeer goed verpakt,en veel keuze

Slooierweg 13

5962 AX Melderslo

Over Exotenkwekerij Palma Verde

Grote keuze en verkoop van mediterrane planten, exotische kuipplanten, tropische fruitsoorten en winterharde vaste planten, palmbomen, olijfbomen.