Prettige communicatie

snelle levering, alleen bezorger gewoon pakket voor mijn buitendeur achtergelaten

de bestelling ging geweldig, heel snel geleverd en heel goed verpakt, alle roem voor de verkoper. ALLEEN DE BEZORGDIENST IS NIET ZO NETJES, ER IS IN MIJN PORTIEK ALTIJD IEMAND THUIS, MAAR HIJ HEEFT GEWOON NERGENS GEBELD, EN HET PAKKET OP HET BORDES VAN MIJN VOORTUIN ACHTERGELATEN, WAAR ALLE VOETGANGERS ZO BIJ KUNNEN, NIET ZO NETJES, VRIENDELIJKE GROET VAN KOOS RIETKERKEN.

Boven verwachting.

De planten zijn gezond en prachtig. Dacht even dat ze nep waren. Zo mooi! Ook waren ze super verpakt.

Passiflora met gratis extra: wolluis

Passiflora die ik heb besteld is prima verpakt, onbeschadigd binnen gekomen. Helaas bij het openmaken viel er direct wat op: enorme plaag van wolluis. Dit had duidelijk op moeten vallen bij het inpakken van de plant. Erg jammer, want ik heb geen zin in een wolluis plaag bij mijn andere bijzondere planten. Direct na openmaken van de verpakking, een mail gestuurd inclusief foto’s met hoe het mogelijk is dat er een plant met duidelijk zichtbare en enorm veel wolluis wordt opgestuurd. Helaas nog geen reactie op gehad, maar wel een mail gekregen met of ik mijn ervaring wil delen. Dus bij deze.

Een snelle en correcte levering en degelijke verpakking

Groot aanbod, goede communicatie en heel goed verpakt. Zeer tevreden.

De communicatie over de aankoop is erg plezierig verlopen. De planten zagen er goed uit en waren heel netjes verpakt. Nu hopen dat ze het goed blijven doen.

Naar tevredenheid ontvangen

Netjes verpakt en in het goede ontvangen.

Top Kwaliteit plant en gezond.

Top kwaliteit en gezonde plant. pro verpakt en lage prijs. bedank voor alle medewerkers Exotenkwekerij Palma verde

Heel tevreden

De 2 door mij bestelde planten waren keurig verpakt en gelabeld. In de email die ik voor de levering kreeg storend precies hoe ik de doos moest openmaken en hoe ik daarna de eerste tijd met de planten om moest gaan. En de planten zelf zien er super mooi en gezond uit, dus im ben heel tevreden.

levering slecht

levering planten was voorzien op donderdag door post.nl mail met uitstel naar vrijdag vrijdag opnieuw mail met uitstel naar zaterdag vandaag zaterdag maar 1 doos geleverd ipv 2 / chauffeur wist van geen tweede 1 plant geleverd / 2 planten ontbreken vandaag geleverde plant : kluit plant was reeds kurkdroog

Erg mooie planten welke snel en goed verpakt weren geleverd

Afgelopen week mijn 2 bestelde bananenplanten ontvangen. Zoals eerdere ervaringen met Palmaverde.nl was ook deze bestelling, ondanks de lengte van 1.5mtr van 1 plant, erg goed verpakt en werd de bestelling snel geleverd. Beide planten zien er erg mooi en gezond uit.

Mooie bijzondere planten tegen een redelijke prijs.

Mooie website met duidelijke omschrijving. snelle levering. Keuze uit verschillende maten van planten.

Kan beter

Producten lagen mooi op tijd klaar voor afhaal maar de eucalyptus viel zwaar tegen wat een bonenstaak de geadviseerde potgrond voor een citrusboom heb ik ook mijn twijfels over lijkt me iets voor champignons heel veel vezels de tijd zal het leren

goede kwaliteit planten

Ik ben erg blij met mijn bestelde citrus planten. moest er wel een paar dagen op wachten. De kwaliteit van de geleverde planten is goed. Als Palma Verde op zaterdag geopend zou zijn voor afhalen had ik de planten zelf opgehaald in plaats van deze te laten opsturen. De planten waren goed verpakt.

Very good

It was worth to wait It arrived well and the plants very healthy

excelent plants

The plants arrived in good condition, well packaged and fresh. You have gained a new customer. Thanks

Superb!

Fast and good service. My Black Bamboo arived fast and in perfect condition. I will most certainly buy from Palma Verde again. Kind Regards, Rasmus Denmark.

Zeer ruim assortiment en fijne persoonlijke service!

Lang gezocht naar de Flamboyant (Delonix Regia)! Palma Verde was de enige die hem verkocht! Ik ontving via email zeer snel reactie op mijn vragen en mijn bestelling werd extra snel verzonden (omdat het een cadeautje was en ik het snel nodig had)! Zeer aan te bevelen!!

Snelle levering goed product

planten verdrukt in 1 verpakking

Planten (Punnica) in 1 verpakking erg in elkaar gedrukt. Ik heb 2 Punnica's besteld, om ze bij elkaar op het terras te zetten, maar de vorm is zo verschillend, 1 punica op "stam" 2e punica meerdere uitlopers vanuit de grond (struikvormig), dat dit niet erg fraai bij elkaar staat.

Lang moeten wachten voor de rest erg aan te bevelen

Goed ontvangen.

Verpakking is goed en plant ziet er goed uit.

mijn bestellling is troets

heel goed en vreede die plantje

Makkelijke website, goed verpakte Jacaranda!

Snel geleverd, mooie plant!

Slooierweg 13

5962 AX Melderslo

Over Exotenkwekerij Palma Verde

Grote keuze en verkoop van mediterrane planten, exotische kuipplanten, tropische fruitsoorten en winterharde vaste planten, palmbomen, olijfbomen.