goede kwaliteit planten

goede kwaliteit.alleen had ik geen geduld. werd ook netjes omschreven ,de tijd dat het zou duren voor de levering.

Plant van goede kwaliteit

Duurde wat lang,maar goede kwaliteit.

Prima plantjes lange wachten

Keurig verpakt Mooie sterke planten Door drukte duurde de bestelling wel lang

Kwaliteit

Goed ingepakt, mooie sterke plantjes. Ze sloegen gelijk aan in de tuin. Ik ben er blij mee.

Zoals verwacht

Ok

Heb de gouden bananenlotus plant ontvangen . Zat goed ingepakt ben er heel blij mee bedankt

Mooie bananenplant, goede prijs!

De prijzen schieten overal als een malle omhoog, maar bij Palma Verde voor een mooie, eerlijke prijs een mooie rode banaan weten te scoren. Het verzenden duurde wel wat lang, maar stond netjes aangegeven op de website vóór het bestellen dat ze het druk hadden, dus daar houd je dan rekening mee. Netjes verpakt. Erg blij met mijn aankoop en zal dat in de toekomst ook zeker nog een keer doen hier.

goed verpakt en kluit vochtig genoeg

mooi boompje , en goed verzorgde aflevering

mooie boom

Na 3 weken wachten een prachtige surinaamse poederkwast ontvangen. Was een cadeau maar zo mooi en goed verpakt dat ik er meteen ook 1 voor mezelf heb besteld. Wel jammer van de lange wachttijd.

shipping takes a long time

very good

Het duurt even, maar dan heb je ook wat.

In de bestelbevestiging werd vermeld, dat levering langer kon duren i.v.m. drukte. Dat klopte, het duurde ongeveer twee weken. De struikjes waren prima ingepakt en totaal niet beschadigd of uitgedroogd. De kaviaar-limoenstruikjes zijn groter dan verwacht en mooi vertakt. Nu maar wachten op de eerste oogst.

Top!!

De planten waren goed verpakt, geen beschadigingen en mooie planten

Planten werden keurig en veilig verpakt afgeleverd....nu hopen dat ze goed aanslaan.

Mooie planten!

Goeie kwaliteit planten. Het verzenden duurt wel behoorlijk lang.

Nicht ganz perfekt

Dies war meine erste Bestellung. Tetrapanax und Fatsia sehr schön, Acer bisschen schwach. Leider fehlt der Clerodendrum. Ich habe die Rechnungssumme über PayPal bezahlt. Erfolgt eine Nachlieferung? Wenn ja, würde ich evtl. weitere Pflanzen dazu bestellen. Die Frachtkosten sind sehr hoch. W. Just

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Perfecte verpakking

Goed verpakt en zeer gezonde planten !!

Lang moeten wachten

Het is moeilijk om een bestelling te plaatsen wegens verlof of drukte door teveel bestellingen waardoor je niet kan bestellen. Eenmaal eindelijk besteld duurt het 15 -20 dagen eer de bestelling wordt verzonden. De bestelling was wel zeer veilig verpakt. Het was ook de enige online website dat een wasnotenboom verkocht. Nu heeft het boompje wel 1 lange smalle tak en er zijn nog geen zijtakken. Ik hoop dat het boompje het goed zal doen.

Prima kwaliteit voor mooie prijs

Goed verpakte planten voor een mooie prijs.

Mijn plantje zit vol ongedierte

Lang uitgekeken naar de komst van deze plant maar spijtig genoeg kwam het ongedierte mij tegemoet bij het openen van de doos. Ik hoop maar dat de plant het overleeft.

Zeer tevrden met de snelle afhandeling

Ik ben zeer tevreden en alsook ontzettend blij,dat ik de plant van mijn jeugd in Suriname hier nog in mijn tuin laat groeien, terwijl het in mijn geboortelang uitgeroeid is.( ik heb daar stad en door het hele land gezocht) (Colleodendron of de pindakaaasplant) Er is veel vraag naar deze plant, helaas kan ik ze niet blij maken Nogmaals bedankt Mvg. Sila Chotkoe

Erg soepel

Van bestelling tot levering, alles was netjes geregeld! Planten waren ook mooi vers.

Alleen jammer dat er 1 bamboe bovenop de andere geplaatst werd om in die smalle doos te kunnen en daardoor werd de onderste bamboe zijn nieuwe scheuten beschadigd. Maar voor de rest ok

zeer goed

Prima !!!!

Altijd gezonde planten en met zorg verpakt !!! Dikke 10

Prima naar verwachting geleverd

Slooierweg 13

5962 AX Melderslo

Over Exotenkwekerij Palma Verde

Grote keuze en verkoop van mediterrane planten, exotische kuipplanten, tropische fruitsoorten en winterharde vaste planten, palmbomen, olijfbomen.