Zeer goede ervaring.
Goede en snelle service. Plant was goed ingepakt voor transport. Duidelijk aangegeven waar je de doos moest openmaken.
18 May 2024
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 5.232 beoordelingen met een gemiddelde score van 9
Review overzicht
Uit de beoordelingen blijkt dat klanten regelmatig tevreden zijn over de verpakking, de snelle levering en de staat van de planten. Een paar meldingen gaan over vertragingen of fouten, maar deze worden meestal snel opgelost. Over het algemeen is de waardering hoog en keren klanten terug voor nieuwe aankopen. De feedback onderstreept een betrouwbare winkelervaring met zorgvuldige afhandeling en duidelijke instructies.
18 May 2024
Anita
Sittard
Ik heb een mooi boompje bij Palma Verde besteld. Complimenten over de zorgvuldige verpakking hiervan. Daar waar ik eerst nog twijfels had of dit via de post goed zou aankomen, blijkt het tegendeel waar. Het boompje is helemaal perfect aangekomen. En het belangrijkste, ik ben helemaal blij met mijn bestelling. Bedankt!
Danielle
Ter Aar
Mooie, sterke planten. Snel verstuurd en snel ontvangen en ook nog eens perfect verpakt, wat wil een mens meer?
Hans
Enschede
Er was een verkeerde plant geleverd, na 1 x contact werd de juiste plant zonder problemen geleverd. Perfecte service en prachtige plant.
jolanda
Rotterdam
Planten kwamen heel netjes verpakt aan zonder schade. Een mooie site om in te zoeken
Peter
Rockanje
Plants arrived in perfect condition, the packaging was excellent. I will buy again for sure.
Vassilios
Athens
Wij zijn zeer tevreden met onze aankopen de bananenplanten zijn zo mooi, heb meteen bij besteld . Had nog een vraag over een plant na me mail direct antwoord .
fred
amsterdam
Heel blij met de levering van de gardenia’s, vol met knop en prima verpakt. Palma verde is een aanrader.
S.
Broek in Waterland
mooie planten geleverd. ! erg blij mee, ze krijgen een mooie plek in de tuin.
Frida
LELYSTAD
Het was keurig verpakt En op tijd binnen complimenten
Mariska
Hardinxveld
de bestelling was er snel en was goed verpakt ne de site ziet er mooi uit met veel mooie exoten en planten
Joost
Hoogeveen
Mooie plant uitstekend ingepakt en uitstekend afgeleverd.
Lia
Wervershoof
De mogelijkheid om vragen te stellen etc, de persoonlijke adviezen, kan ik erg waarderen.
Marja
Cuijk
I have been wanting to grow a caper plant but had no success with sowing them from seed so decided to buy an established plant. I was very happy to received the plant withing a few days and to find it well packaged so that it arrived safely in good order.
15 May 2024
Eliza
Rotterdam
Ik ben heel erg blij met mijn Indische jasmijn. Super verpakt en plantjes zien er geel goed uit. Groter dan ik had gedacht en met diverse jonge scheuten.
Colinda
Gelderland
De plant was verlept en plat bij aankomst, en dat lag niet aan de verpakking. Ik was al van plan om een klacht in te dienen, dus bij deze via jullie beoordelingssite. Ik hoop dat dit correct wordt afgehandeld. Mvg Lilly Kras 06 19164061
Beveelt niet aan
Lilly
Cromvoirt
Mooi en goed verpakt en prachtige plant
Soraya
Spijkenisse
Erg tevreden, plant is groter dan ik had verwacht. Eén nadeel jullie zitten te ver weg om naar de open dag te komen. Heel jammer ik had het graag gezien.
Suzan
Bussum
Heel mooi en uniek product. Goed verpakt zodat plant niet kan beschadigen. Snelle levering Wellicht kleine instructie toevoegen over hoe plant(en) te verzorgen
Ronald
Groesbeek
Product zeer zorgvuldig verpakt. Goede beschrijving.
Pam
De Heurne
Zeer zorgvuldig verpakt, hoge kwaliteit planten geleverd gekregen, zeer tevrede over de levering.
Kevin
Biddinghuizen
zeer goede ervaring
Alfons
Erembodegem
Secure ordering process, excellent plant quality, fast dispatch in very good packaging
Matthias
Leipzig, Germany
Maxim
Enschede
De bestelling is netjes snel verwerkt en verstuurd ondanks dat het hemelvaart is. Planten zien er oke uit, sommige wel heel erg uitgedroogd. De planten zaten goed in de grote doos, maar dit zou wel een extra verbeterpunt kunnen zijn dat de planten beter beschermd in de doos zitten. Maar over het algemeen is het prima. ben heel blij met de planten, zitten er bij waar ik a; langer naar opzoek ben.
Mirjam
Noordwelle
Grote keuze en verkoop van mediterrane planten, exotische kuipplanten, tropische fruitsoorten en winterharde vaste planten, palmbomen, olijfbomen.
Slooierweg 13
5962 AX Melderslo