Zalig

Uitzonderlijke goede bomen ... Zeer goed verpakt en keurig op tijd geleverd

Prima geleverd

Was de eerste keer maar zeker niet de laatste keer dat ik daar wat bestel.netjes en zorgvuldig en op tijd geleverd!!

zeer tevreden

Snelle levering, goed verpakt, mooie planten, zeer tevreden dus. Aanrader!!

Mooie planten en heel goed verpakt. Ook de info betreffende verzending helemaal naar wens.

Goede levering, kwaliteits producten. Jammer dat de webshop vaak dicht is

Heb de Fertilizzante Mediterraneo hier besteld. Netjes op tijd geleverd. Kostte wel wat moeite, omdat de webshop vaak dicht zit (Ivm drukte denk ik). Ook waren de verzendkosten hoog (bijna €10) voor een 3kg emmertje.

Ik ben tevreden

Ik vind het wel bijzonder dat een ‘webshop’ tijdelijk dicht is om achterstanden weg te werken. Maar desondanks toch een vrij snelle levering gehad. De verpakking was op zijn zacht gezegd creatief, met twee kleinere planten samen met een grote te verpakken en dan boven op elkaar. Door de creatieve verpakking was er lichte schade aan een kakiboompje, niet heel erg, maar had m.I. voorkomen kunnen worden. De kafirlimoen valt een beetje tegen twee hele iele (stammetjes van max. 2 mm) boompjes in een pot (had ook maar 1 boompje besteld) die na een week ook nog geen aanstalten maken uit te lopen. De overige planten gaan na een week al als speer (limoenboom, yuzu boom, vijg en sereh) Al met al tevreden, met hier en daar een mogelijkheid het beter te doen, toch zeker een 8 waard.

Veel keuze

De eerste site waar ik veel keuze heb. Jammer dat zo iets niet bestaat in België. Net besteld en geleverd, dus nu nog zien hoe de exoten het doen in ons klimaat

Super mooie planten

Super mooie planten. Goed verpakt en snel bezorgd.

Snel geleverd en goed verpakt ,top

Mooie plant zoals beschreven

Correct en vlot!

1ste bestelling verliep meteen heel correct en vlot. En naar verwachtingen…

Zeer mooie planten

Alle planten zien er goed sterk uit, we gaan er van genieten.

kwaliteit voert de boventoon

zeer breed assortiment van bijzondere planten, zeer goede kwaliteit, overzichtelijke site, zorgvuldige levering.

Excellent seller.

Excellent transaction. Quick delivery and healthy plants. Will recommand your website to my friends.

Mooie planten

Ik heb de planten zelf opgehaald en dat was even zoeken maar het was het waard! De planten zijn erg mooi en ik werd vriendelijk geholpen.

Mooi boompje

Ik had een moerascipres besteld en kon deze dezelfde week nog ophalen. Aardige verkoper ook!

Prachtige planten

Prachtige planten, ze waren zorgvuldig verpakt voor de verzending. Op de website staan duidelijke foto's en wordt er over elke plant goede informatie gegeven, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken, of de plant wel of niet geschikt is voor een bepaalde plaats in de tuin.

god plants

verry god plants, but not so high ...

Het product was sneller aangekomen dan Ik had verwacht Top

Snel en goed verpakt

Ik ben blij met mijn plant Snelle levering en het was goed verpakt!

Goed ze hebben planten te koop die moeilijk te verkrijgen zijn

geweldig

mooie gezonde planten, goed verpakt per post bezorgd

Gewoon heel goed

Wat ik besteld had was van zeer goede kwaliteit en geleverd volgens afspraak over het geheel geen enkele klacht

Aanrader

Prachtige en gezonde planten.

Veel keuze, sterke planten en heel goed verpakt

Veel keuze, sterke planten en heel goed verpakt

Slooierweg 13

5962 AX Melderslo

Over Exotenkwekerij Palma Verde

Grote keuze en verkoop van mediterrane planten, exotische kuipplanten, tropische fruitsoorten en winterharde vaste planten, palmbomen, olijfbomen.