Mooie planten

Hele mooie kwaliteit planten gekocht .alleen toen ik ze thuis gestuurd kreeg waren de planten kurk droog verders heel goed gegaan dik tevreden

Levering volgens vraag; super.

Super als het op de dag geleverd wordt zoals beloofd èn volgens de vraag op een afleverpunt. Dat is tegenwoordig al heel bijzonder. Heel goed verpakt. Prima plant. Klein maar fijn. Ben heel benieuwd.

Hele mooie plant

Mooie plant, goed verpakt en duidelijke tips voor verzorging.

Goed verpakt aangekomen

Mooie bananenplant. Erg goed verpakt en heel aangekomen

Snelle levering en goed ingepakt

Betrouwbaar

Keurig verzorgd

Mooi opgekweekt boompje

Vlotte levering, uitstekend verpakt, ziet er gezond uit. Mijn vragen betrekkende verzorging etc. die ik volgens het bijgevoegde kaartjeper mail kon sturen zie ik graag nog beantwoord het is tenslotte wel een redelijk kostbaar product.

Perfecte service

Netjes verpakt en goed aangekomen

Snel verzonden goed verpakt.

Planten zien er goed uit

Mooie tropische planten

Twee bananenplanten als cadeau voor collega besteld. Zeer keurige levering. Ruime keuze in assortiment.

Wat een fantastisch mooie planten!

Ontzettend blij met mijn calocasia’s . Ik wilde per se de zwarte en niemand heeft ze momenteel, behalve jullie. Heel goed verpakt thuis mogen ontvangen, planten hadden 0 bewegingsvrijheid en er kon dus niks gebeuren! Planten zelf zien er geweldig uit, echt een aanwinst voor op ons balkon. Ik zal hier zeker opnieuw bestellen .

Goede kwaliteit snel geleverd.

Ik ben zeer tevreden over de planten die geleverd zijn.

Snel verzonden, mooie plant

Tevreden!

Niets te klagen.

Planten goed verpakt en snel aangekomen.

Nog nooit een plant geleverd gekregen die met zo veel zorg ingepakt was en na 2 dagen in transport fris en ongeschonden aankwam. Hartelijk dank.

Planten keurig verpakt en onbeschadigd ontvangen. Zelfs de bloemen waren onbeschadigd.

snel en correct geleverd ondanks warme weer

Goede kwaliteit

Snelle levering en zeer goede planten goed verpakt verzonden, een aanwinst voor de tuin.

Perfecte planten.

Nergens waren deze citrus planten te koop , maar wel bij Palma Verde. Planten waren heel goed verpakt.

Wederom hele mooie planten

Goede en snelle service. Planten goed en veilig verpakt , Inc ondersteuning voor de eerste tijd. Ook voor vragen kan je mailen en krijg je na een aantal dagen antwoord. Zeer goed!

Super mooie planten ontvangen, hier kan geen tuincentrum tegenop. Snel geleverd en het inpakken van de planten tot kunst verheven. Geweldig, bedankt!

Top bedrijf

Mooi assortiment, snelle levering en kwaliteit.

Snel geleverd en prima verpakt

Ik was op zoek naar deze plant en kon hem alleen hier vinden. De bestelling en bezorging verliep snel. Het pakket was perfect ingepakt waardoor de plant in prima stat is ontvangen.

Pear tree seems sick

In terms of delivery time, is fast and appearance of packing is good. However when I opened the box, the only fruit (pear dropped down, damaged due to transportation) Seems like there is some kind of disease or infection on the tree, because on most of the end spots of leaves got a bit gray spots look like fungal infection. And new leaves (on top of the plants) are curly and black. I bought many fruit trees online, among all shopping experiences, I think you could try to improve the inner packing and take care of tree better.

• Would you recommend us? No

Slooierweg 13

5962 AX Melderslo

Over Exotenkwekerij Palma Verde

Grote keuze en verkoop van mediterrane planten, exotische kuipplanten, tropische fruitsoorten en winterharde vaste planten, palmbomen, olijfbomen.