goede kwaliteit, zorgvuldige en snelle levering

Bedankt voor de mooie plant!

Snelle reactie. De plant is mooi en gezond.Ik ben er heel erg blij mee.

Teleurstelling

Ik heb een plumbago besteld en had toch een plant verwacht maar kreeg een heel kwetsbaar stekje. Voor dat geld had ik toch wel wat meer verwacht. Ik begrijp dat jullie ook hoge kosten hebben maar ik koop nu dus nooit meer online

Met zorg en vlot verstuurd.

Mijn eerste ervaren van een plant over de post. Goed verzorgd en aangekomen. Een tip: stuur info fysiek mee met desbetreffende plant. Ik zou het prettiger vinden als ik voor verzorging niet weer eerst internet op hoef. Kortom zeer tevreden en voor herhaling vatbaar!

goede ervaring

Ik geef 4 sterren omdat 2 jaar geleden had ik een Maurelli boom besteld en de volgende dag kropen er van die beestjes in. gelijk naar planten centrum gegaan ,spuitbus gekocht en gelukkig volgende dag waren ze dood daarna nooit meer last gehad van ongedierte groeit goed. Dit wordt mijn tweede bananenboom en tot nu toe nog geen beestjes gezien. Ook om nog even te vermelden hele snelle service top.

Snelle levering en gezonde mooie planten.

Bestel hier vol vertrouwen weer planten.

Komt levering op tijd ma

Dit was de eerste keer van een bestelling.

Plantes vraiment très belles et plus grande que prévu , portant des boutons floraux et des fruits au dessus de mes attentes niveau qualité des produits irréprochable. Par contre il y a eu un retard de livraison mais les plantes sont arrivés en pleine forme ! Merci a l'équipe Palam verde

Uitstekende service

Voor ik heb besloten om order te plaatsen, had ik paar vragen over paar planten. Ik kreeg antwoorden met goede uitleg snel via e-mail. Tijdens bestelling heb ik gevraagd of de planten op bepaalde dag (ik gaf drie opties) kunnen bezorgd worden. En het werd bezorgd op de dag die ik heb gevraagd! Mooie gezonde planten! Dank jullie wel Palma Verde voor de perfecte service! Boven mijn verwachtingen!

Mooie dicksonia geleverd!

Goed geleverde plant

Mooie planten snel geleverd

Super, mooie boompjes en snel geleverd

Nvt

Mooie en goed verpakte planten

Zeker voor réclame mee te maken enig minpunt was misschien eerder voor de levering want hoewel er duidelijk opstond leveren bij de Buren indien niet thuis maar dat is niet erg

De website, het assortiment en het afleverproces is in één woord een aanrader. De diva de niches zag er nog heel fris uit bij levering

mooie plant,uitstekend verpakt

op mijn vraag ,wat voor verzorging er moet zijn,kreeg ik gelijk een goede reactie

mooie planten

Planten besteld snel geleverd dank je wel

Goede verzorging en goed bezorgd.

De framboos die ik besteld heb zat supergoed en veilig verpakt. (De plant kon in de buitenverpakking geen kant op) De plant zelf ziet er geweldig goed en gezond uit.

Zeer tevreden over de bezorging. Hopelijk een mooie boom met mooie vruchten

Zal zeker nog kontackt houden voor bestellingen .Dank u wel

ok maar post nl is echt slecht, zou het om de hoek bij een afleverpunt bestellen maar het werd 5km v

mooie planten

Amai Chapeau. Prachtige exemplaren. Goed verzorgd en heel goed verpakt. Een welverdiende 10.

Beautiful kaffirlimoen plants. The right size and delivered on time

Great

Excellent

Zoals gewoonlijk, super mooie planten , perfect !! + snelle levering , een plezier om bij palmaverde planten te kopen ,

Snelle levering, goed verpakt en een mooi product.

Afgelopen week de Bananen-bananas Musa acuminata Grand Nain - Chiquita besteld en werd deze binnen 3 werkdagen geleverd. De plant was super goed en met zorg verpakt en voldeed volledig volgens verwachting. Hier wordt ik blij van en kan dit bedrijf ten zeerste aanbevelen!!!!

Gezonde planten

Mooie gezonden planten, goed en stevig verpakt.

Snelle levering, mooie plant

Maracuja plant besteld, is snel en goed beschermd verstuurd. Mooie groene, goed verzorgde plant. Top!

Slooierweg 13

5962 AX Melderslo

Over Exotenkwekerij Palma Verde

Grote keuze en verkoop van mediterrane planten, exotische kuipplanten, tropische fruitsoorten en winterharde vaste planten, palmbomen, olijfbomen.