Stevig verpakt, mooi gezond boompje

Pecannoot besteld, tis een mooi gezond boompje en stevig verpakt. Bedankt!

Bomen geweldig verpakt en geleverd en na een vraag per mail binnen 5 minuten reactie. Dit gebeurt niet vaak

Perfect geregeld

Bestelwijze eenvoudig, snelle terugkoppeling en bij afhalen stond de bestelling klaar.

Komt goed aan

Mooie planten

Redelijk vlug geleverd

mooie plant, goed geworteld. De plant is in de kwekerij goed verzorgd geweest en is zoals beschreven op de website. De levering was snel en de plant was prima verpakt zodat hij onbeschadigd bij mij toekwam.

Prima aan gekomen

Planten zien er goed uit. Alles goed verpakt

SUPER GOED

Ik had regelmatig mailcontact vanwege vragen over een bestelling en werd altijd snel, keurig en netjes geholpen. Mijn bestelling was niet voor mezelf maar voor iemand anders en deze werd op tijd, zoals gevraagd en beloofd, bezorgd! De keuze op de website is fantastisch! Ik ga zeker weer bestellen!

Perfect!!!

Vlotte levering van goede gezonde planten!

Product naar wens in goede staat ontvangen

Product naar wens in goede staat ontvangen !

Helemaal geweldig

Ik bestelde een Indonesische (Melati) yasmijn voor mijn Indonesische oma en de bestelling zou pas 3 januari verwerkt worden maar de plant kwam 24 december al aan. Hij was dus mooi op tijd voor de kerst. Mijn oma was er super blij mee! De plant was ook erg goed en veilig ingepakt. Zeer professioneel.

Mooie planten

Mooie planten,goed verpakt en goede levering.

Snelle en goede levering van mijn kaki boompje.

Snel en goed

Bestelling heel snel en correct geleverd. Zeer goed en stevig verpakt.

prima planten

ook perfecte verpakking en goede levering

ok

ok

Gekregen wat is besteld

Nice plant collection

Nice collection of plants.

Mooie plant

Mooie kwaliteit, goed verzorgd thuisgebracht.

Vlotte levering

Ik weet waar ik mooie planten moet bestellen

goede service, niet duur

probleempje met levering werd buitengewoon goed opgelost

Thank you.

Thank you for fast shipping, plants are beautiful.

zeer slecht

boompje was gekraakt werkelijk brutale onhandige vlegels welke hebben ingepakt. Voor mij nooit meer PALMA VERDE

Chegou em bom estado

Papaia babaco chegou em bom estado. Estou muito satisfeito

• Você nos recomendaria? sim

mooi binnen de tijd geleverd

alle plantjes waren proper verpakt en de leveringstijd was korter dan eerst vermeld . ik overweeg nog wel planten aan te schaffen op deze manier.

Slooierweg 13

5962 AX Melderslo

Over Exotenkwekerij Palma Verde

Grote keuze en verkoop van mediterrane planten, exotische kuipplanten, tropische fruitsoorten en winterharde vaste planten, palmbomen, olijfbomen.