Info op website kan beter, verzending keurig en op aangegeven dag

Heb 5 planten besteld, waaronder 2 fruitbomen. Gezien het formaat duurt het waarschijnlijk nog wel even voordat er fruit aan groeit, maar in de tuin is geduld een schone zaak. Helaas ontdekte ik dat allebei de bomen tweehuizig zijn, wat blijkbaar betekent dat je een mannelijke en een vrouwelijke versie nodig hebt. Palmaverde verzekert mij dat er wel vruchten aan komen, maar lijkt mij lagere opbrengst. Een plant verspreid zich ook via de wortels, vond ik ook op een andere website. Dit soort info had ik liever op de palmaverde website gezien, voordat ik bestelde.

fast

Hello The Dragon Fruit plant has happily arrived in Slovenia. It was very well packaged. The mail was fast. I recommend Thanks Rado

De planten zijn allemaal goed aangekomen.

Goede uitleg van de planten. Transport is goed gegaan ondanks de verzendtijd van 3 weken.

Prompte levering, degelijk verpakt

De levering zelf ging vlot. Goed verpakt in vocht vasthoudend plastic en dat weer stevig in een doos. Helaas geen instructie over verzorging tot aan moment van cadeau doen bij Sinterklaas. Alle blaadjes waren geel geworden en er af gevallen. Gelukkig maken de planten zelf nog vitale indruk.

Heel goede verpakking rond het boompje.

Heel goede verpakking rond het boompje.

Prima.

De planten zijn goed aangekomen.

goed produkt, en planten verzorgd

Produkten mooi verpakt, en zien er goed uit. Kwaliteit goed. Ik mis informatie over de verzorging van de planten. Daar heb ik geen ervaring mee.

fast order processing

the plant received in good condition, well fixed. I am very happy

Goed verpakt snel verzonden

Ben benieuwd wat t voorjaar brengt met deze mooie planten

Veel aandacht, goed advies, wij waren zeer welkom!

Zeer goed verpakt, we zijn benieuwd hoe alles zal groeien.

Eerste maal bij Palma Verde exoten besteld en ziet er goed uit. Veel keuze op de site.

Goede ervaring

Goede informatie en vlotte verzending! Goed beschermd verpakt!

Mooie planten, goed geworteld!

We ontvingen de planten snel na bestelling. En het zijn mooie planten, helemaal goed. Nu nog zien hoe ze in het blad komen volgend voorjaar!

Prima kwaliteit

Goede beschrijving en netjes geleverd

Goed geregeld

Netjes verpakt. en mooi op tijd.

Uitstekend!!

Snel geleverd, goed verpakt en prachtige kwaliteit plant.

op tijd en goed verpakt

goede en sterke planten zoals beschreven, hoop ze te zien bloeien in voorjaar.

Goeie kwaliteit bomen

Bomen kwamen in goede staat aan. Goed verpakt.

fantastisch

Mijn aangekochte plant werd vlug en verzorgd geleverd. Het is een mooie en grote plant.

Vriendelijk en servicegericht.

Ik heb mooie fruitbomen besteld voor onze nieuwe plek in Hongarije. Ik kon prima afspraken maken over het tijdstip van levering. De bomen werden transportklaar afgeleverd ook het afgesproken tijdstip.

Buitengewoon

Snelle levering en uitstekende service en advies

Aanrader

Ondanks aangekondigde drukte toch snelle levering. Boompje zat ook goed verpakt.

Verzorgde Verzending en heel vlug.

Cccc

Vlotte bezorging

De plant zag er prima uit.

Slooierweg 13

5962 AX Melderslo

Over Exotenkwekerij Palma Verde

Grote keuze en verkoop van mediterrane planten, exotische kuipplanten, tropische fruitsoorten en winterharde vaste planten, palmbomen, olijfbomen.