Prima geregeld.

Ik heb een Albizia naar het buitenland gestuurd als cadeau voor vrienden. Goed aangekomen en snel. Goed geregeld.

Easy and fast

Easy to Purchase and fast handling and transport to Sweden

Fast delivery and great packaging

Delivery to Slovenia was very fast and it was really well packaged. None of the plants got damaged.

zeer goed

Mooie planten zelfs ietsje groter dan verwacht.

Top planten.

Levering op tijd. Verpakking top. Goede levering Post NL

Zorgvuldig verpakt

De bestelling zat erg goed verpakt in de doos.

PalmaVerde TOP BEDRIJF

Ik heb reeds meerdere keren planten gekocht bij PalmaVerde. Ik vindt het belangrijk dat de planten niet te lang onderweg zijn, bij PalmaVerde is dat nog nooit het geval geweest. De verpakking is gewoon top, ondanks dat het soms een huzarenstuk moet zijn om de planten verpakt te krijgen, zelden is er (lichte) schade. De kwaliteit van de producten is dermate goed zodat het zelden voor komt dat er groei achterstand is. Conclusie, ..... correcte handelaar, betrouwbaar en zeer goede producten.

Zeer tevreden.

Ruime keuze. De betaling en levering verliepen zeer vlot. Alles was goed verpakt, zodat de verzending goed beschermd toekwam.

Отличный питомник, доставка супер, очень довольна

Огромное спасибо, хорошие саженцы, рекомендую всем

1e keer en gelijk goed. De 3 planten ben ik ook blij mee.

Een Maurelli banaan besteld, zeer goed ingepakt. Je ziet echt dat ze er alle moeite voor hebben gedaan om deze goed te laten toe te komen. Hij is dan ook heel mooi aangekomen. Geen gescheurde of beschadigde bladeren, alles super.

Planten van zeer goede gezonde kwaliteit

Alles is prima verzorgd ingepakt mooie en kwaliteitsvolle planten en miss een minpuntje is de levertermijn maar liever iets te lang wachtten op iets goeds dan te snel en niet goed

goede service

Goede service. Planten zaten heel goed verpakt. Planten zagen er goed uit. Hoe ze het verder doen is nog af te wachten.

een mooi product in een zeer juiste verpakking.

1 takje was wat beschadigd

toppie

Zeer goede planten, aangename prijs en toplevering

Prompte en goed verzorgde levering

Na betaling volgde een vlotte aankondiging van de afhandeling. We werden op tijd op de hoogte gesteld van de geplande bezorging. Alles ging zoals was aangekondigd en de geleverde planten waren prima verpakt en in goede staat. Zeer tevreden

Wat niet te vinden is, is daar wel te vinden

Overal gezocht maar daar toch gevonden en gekocht. Was zelfs zeer tevreden over prijs en verzending,.alsook over de transportverpakking. Super gewoon.

prima bedrijf, duidelijke site, goed contact omtrent ophalen.

Ik had 1 boom besteld(duidelijk op de site was welke wel en niet beschikbaar zijn) Daarna via mail netjes kunnen afspreken op de boom zelf op te halen.

zeer tevreden

zeer goed in gepakt en netjes afgeleverd

uitstekend

Prima levering, uitstekend verzorgt, goed verpakt

Hoi bedankt voor de bezorging .had hem wel een beetje groter verwacht.

Bestelling word snel in behandeling genomen en verstuurd. Zeer goede en beschermende verpakking waarin de planten worden verstuurd. Nette track en trace code die word verstuurd zodat je je bestelling kunt volgen. Een echte aanrader.

Mooie soorten te koop hier.

Passiflora Edulis en Ficus Bornholm gekocht. Netjes in de door de verkoper gestelde termijn via de post ontvangen. De planten waren netjes ingepakt en zijn onbeschadigd aangekomen. Er zat niet niet heel veel blad aan de planten (daarom 3 1/2 ster ipv 4 1/2 ster) maar er zit zeker groei in en ze zitten goed aan de wortel. Dat weinige blad gaat wel goed komen. Ik ga hier zeker nog naar andere mooie soorten zoeken.

goed spul, voldoet aan verwachting. Goed verpakt

zie titel

Mooie planten, goede en snelle levering en netjes verpakt zonder planten ook maar iets te beschadigen. Top !

Slooierweg 13

5962 AX Melderslo

Over Exotenkwekerij Palma Verde

Grote keuze en verkoop van mediterrane planten, exotische kuipplanten, tropische fruitsoorten en winterharde vaste planten, palmbomen, olijfbomen.