Nice plant received quickly and in good order

I have been wanting to grow a caper plant but had no success with sowing them from seed so decided to buy an established plant. I was very happy to received the plant withing a few days and to find it well packaged so that it arrived safely in good order.

Ik was zeer verrast:)

Ik ben heel erg blij met mijn Indische jasmijn. Super verpakt en plantjes zien er geel goed uit. Groter dan ik had gedacht en met diverse jonge scheuten.

Plant was heel slecht verpakt

De plant was verlept en plat bij aankomst, en dat lag niet aan de verpakking. Ik was al van plan om een klacht in te dienen, dus bij deze via jullie beoordelingssite. Ik hoop dat dit correct wordt afgehandeld. Mvg Lilly Kras 06 19164061

Prachtige bananenplant

Mooi en goed verpakt en prachtige plant

Snelle levering en prima plant

Erg tevreden, plant is groter dan ik had verwacht. Eén nadeel jullie zitten te ver weg om naar de open dag te komen. Heel jammer ik had het graag gezien.

Mooi en uniek product, goed verpakt en snelle levering

Heel mooi en uniek product. Goed verpakt zodat plant niet kan beschadigen. Snelle levering Wellicht kleine instructie toevoegen over hoe plant(en) te verzorgen

Goed product

Product zeer zorgvuldig verpakt. Goede beschrijving.

Hoge kwaliteit

Zeer zorgvuldig verpakt, hoge kwaliteit planten geleverd gekregen, zeer tevrede over de levering.

zeer vlotte afhandeling van de bestelling

zeer goede ervaring

excellent plant quality, fast delivery

Secure ordering process, excellent plant quality, fast dispatch in very good packaging

Prima verpakt en mooie planten

Helemaal goed

De bestelling is netjes snel verwerkt en verstuurd ondanks dat het hemelvaart is. Planten zien er oke uit, sommige wel heel erg uitgedroogd. De planten zaten goed in de grote doos, maar dit zou wel een extra verbeterpunt kunnen zijn dat de planten beter beschermd in de doos zitten. Maar over het algemeen is het prima. ben heel blij met de planten, zitten er bij waar ik a; langer naar opzoek ben.

snelle en goede sevice en planten

Zeer goede kwaliteit planten, perfect verpakt, snelle levering, kortom zeer goed.

Perfect verpakte boom van 125 cm. Mooie kwaliteit.

Prima georganiseerd

Vlotte communicatie, snelle levertijd, bestelde planten voldoen aan de verwachting.

Excelent

The plants were delivered in good condition and the quality is very good.

Gewilg

Prachtige planten

Mooi assortiment en vlotte levering.

Online wat planten besteld die je bij de meeste tuincentra niet vindt. Levering binnen 1 week na bestelling en goed verpakt. Dus helemaal prima.

Mooie planten netjes verpakt

Snelle levering.

Snel geleverd, in goede staat, met een goede beschrijving op de site.

Prachtig, heel goed ingepakt en vast geplakt.

Als ik nog eens iets nodig heb,zal ik dat zeker bij jullie doen. Ook snelle levering.

ruimekeus

heb voor het eerst online besteld is goed verlopen binnen de aangegeven tijd ontvangen

Zeer professioneel verpakt en verzonden

Zeer professioneel

Duidelijke communicatie

Fijn als je de doos opent om de mooie goed verpakte mooie planten eruit te halen

Top verpakking ( lees bijna niet open te krijgen ;) ..., maar planten veilig! )

Top bedrijf ..leuk en gevarieerde jungle planten

Slooierweg 13

5962 AX Melderslo

Over Exotenkwekerij Palma Verde

Grote keuze en verkoop van mediterrane planten, exotische kuipplanten, tropische fruitsoorten en winterharde vaste planten, palmbomen, olijfbomen.