Netjes verzorgd en afgeleverd

• Met wat voor soort kaarten zou het assortiment moeten worden uitgebreid? n.v.t

ik ben heel tevreden over de vlotte verzending, ook verpakking is oké.

• Met wat voor soort kaarten zou het assortiment moeten worden uitgebreid? dagelijks leven/kunst

Aanrader!

Geweldige kaarten met een goede en snelle levering!

• Met wat voor soort kaarten zou het assortiment moeten worden uitgebreid? Allerlei

schnell und flexibel

schöne Karten zu einem guten Preis, schnell geliefert - und ich konnte sogar noch (kurz) nach meiner Bestellung ein weiteres Set hinzufügen. Persönlicher Service. Ich bin sehr zufrieden.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Landkarten-Postkarten! Diese habe ich bei Natuurlijkefoto vermisst. Es könnten noch mehr Naturfotos aus meiner Provinz Limburg hinzugefügt werden, und Ansichten kleinerer Orte in Limburg.

Fantastische kwaliteit van de kaarten.

Afhandeling van de bestelling was klasse. Snelle levering. Dat alles voor een goede prijs.

• Met wat voor soort kaarten zou het assortiment moeten worden uitgebreid? Is goed zo!

top!

prachtige kaarten en heel snel bezorgd, heel goed verpakt, echt super!

• Met wat voor soort kaarten zou het assortiment moeten worden uitgebreid? is prima zo

Meer dan een week na de dag van verzending had ik nog steeds niets ontvangen. Na contact te hebben opgenomen is mijn bestelling opnieuw verzonden en deze lag een dag later al in de brievenbus. Prima service dus

• Met wat voor soort kaarten zou het assortiment moeten worden uitgebreid? Geen mening

Veel keuze, snelle levering!

Kaarten zien er mooi uit! Zeker voor herhaling vatbaar.

• Met wat voor soort kaarten zou het assortiment moeten worden uitgebreid? Zou het niet weten.

Prachtige foto's van dieren en bloemen uit de Nederlandse natuur.

Ik ben blij verrast jullie site gevonden te hebben. Ik heb gelijk mijn kleinkinderen allen een kaart van de dierenserie toegestuurd. De narcissen kaarten stuur ik mijn vrienden toe als paasgroet. Ik word er zelf vrolijk van. Het paasfeest spreekt van de opstanding uit de doden van Jezus Christus en daardoor is een weg geopend voor de gehele mensheid om eeuwig leven te verwerven. "Want God houdt zoveel van de mensen dat Hij zijn enige Zoon aan hen heeft gegeven. Iedereen die in Hem gelooft, zal niet verloren gaan, maar zal het eeuwige leven hebben." Uit het Bijbelboek Johannes 3 vers 16. Jullie foto's zijn natuurgetrouw en daarom koos ik ervoor. Bedankt voor al de inspanning en moeite die jullie erin gestoken hebben. Ga zo door!

• Met wat voor soort kaarten zou het assortiment moeten worden uitgebreid? bloemen bomen dieren en combinaties ervan. Ook stukken van rivieren enz.

Makkelijk kiezen en snelle levering

Op de website is een grote keuze van ansichtkaartjes. Er zitten zó veel leuke kaartjes tussen. De dag daarna liggen de kaarten ook op de deurmat.

• Met wat voor soort kaarten zou het assortiment moeten worden uitgebreid? Een grotere maat kaarten

Mooie kaarten perfect verpakt voor een goede prijs

Vertrouwd adres voor Postcrossing.

• Met wat voor soort kaarten zou het assortiment moeten worden uitgebreid? Geen idee

Ruime keuze en duidelijke webshop

Nu lekker kaartjes speuren in de fysieke winkel heel lastig is is dit een mooie uitkomst. Prima assortiment, compleet met alles wat postcrossing leuk maakt.

• Met wat voor soort kaarten zou het assortiment moeten worden uitgebreid? Hobby's, kunst, random, detailfoto's

Koop regelmatig foto's, ze zijn mooi en kwalitatief uitstekend

Gewoon uitstekend

• Met wat voor soort kaarten zou het assortiment moeten worden uitgebreid? Ik denk dat alles in het assortiment zit.

Goede, mooie, stevige kaarten

De kaarten zijn goed, mooi en stevig tegen een schappelijke prijs. Zijn goed verpakt verzonden.

• Met wat voor soort kaarten zou het assortiment moeten worden uitgebreid? Algemene kaarten

Als altijd goed.

Makkelijk te bestellen, goede respons, snelle levering van kwalitatief goed kaarten.

• Met wat voor soort kaarten zou het assortiment moeten worden uitgebreid? Meer Gelders steden (bijv. John Frost-brug in Arnhem, Valkhof in Nijmegen

Snelle levering en kwaliteit zoals verwacht.

Snelle levering en kwaliteit zoals verwacht. Goed verpakt.

• Met wat voor soort kaarten zou het assortiment moeten worden uitgebreid? Blancokaarten misschien

Top !

Zeer snelle levering, en de kaarten zijn perfect !

• Met wat voor soort kaarten zou het assortiment moeten worden uitgebreid? quotes, humor, nederlandse gezegden

Prachtige kaarten!

Snel bezorgd en netjes verpakt.

• Met wat voor soort kaarten zou het assortiment moeten worden uitgebreid? ?

goede kwaliteit kaarten voor postcrossing

Mooie kaarten ,veel onderwerpen ,snelle levering. Goed dat je meteen postzegels mee kan bestellen.

• Met wat voor soort kaarten zou het assortiment moeten worden uitgebreid? hollandse schepen, platbodems, de bruine vloot

Doet wat beloofd wordt

Goede website, leuke kaarten, leuke prijs-kwaliteitverhouding, Makkelijk bestelproces, makkelijke betaling. Snel geleverd in een degelijke verpakking. Kortom: tevreden!

• Met wat voor soort kaarten zou het assortiment moeten worden uitgebreid? geen

Mooie website, veel keuze, keurige afhandeling v h bestelde en netjes verstuurd.

Zie bovenstaande. Snelle bezorging, ook heel fijn!

• Met wat voor soort kaarten zou het assortiment moeten worden uitgebreid? Kaarten met molens uit diverse plaatsen!

Prima geregeld

Snelle levering en alles naar wens.

• Met wat voor soort kaarten zou het assortiment moeten worden uitgebreid? Met kunst, mooie gebouwen...

goed verzorgd en snel geleverd

• Met wat voor soort kaarten zou het assortiment moeten worden uitgebreid? nederlandse luchten?

great photos and great quality

The postcards are lovely. Really nice images on nice quality paper. They're great to send back home. Recommend ordering from this company. Shipping was super quick as well.

• Met wat voor soort kaarten zou het assortiment moeten worden uitgebreid? love the package set options. would love to see more of these.

Goede kwaliteit kaarten. Goed verpakt geleverd zodat ze niet beschadigd aankomen. Fijn dat er vooruit betaald kan worden want niet iedereen (vooral ouderen) heeft internet bankieren. Ga zo door!

• Met wat voor soort kaarten zou het assortiment moeten worden uitgebreid? Voor mij is het zo goed

Kerkdreef 32

9821 PS Oldekerk

Over Natuurlijkefoto.nl

Ansichtkaarten en wenskaarten webshop met een ruime keuze aan kaarten voor Postcrossing. Tevens zijn er ook leuke stickervellen en sluitzegels verkrijgbaar in de webshop. Kortom ideaal voor Postcrossers!