Mooie kaarten en ook de stickets zijn prachtig

• Met wat voor soort kaarten zou het assortiment moeten worden uitgebreid? Groeten uit Friesland in de winter

Goede website. uitgebreid assortiment, goede kwaliteit, goede service

• Met wat voor soort kaarten zou het assortiment moeten worden uitgebreid? de collectie is al behoorlijk uitgebreid, maar bv meer variatie in voorjaarsbloesem zou welkom, dan denk ik bv aan een landschap of detail met fruitbomen en -struiken

Leuke kaarten voor lage prijs!

Prima behandeld. Overzichtelijke site

Ik bestel regelmatig kaarten voor postcrossing en er wordt altijd snel en goed geleverd.

• Met wat voor soort kaarten zou het assortiment moeten worden uitgebreid? Kaarten van land van Maas en Waal, daar kan ik weinig van terug vinden.

Mooie scherpe foto’s op kaarten

Zo scherp alsof je zelf heel dicht bij t onderwerp op de kaart bent

• Met wat voor soort kaarten zou het assortiment moeten worden uitgebreid? Pinguïns

Snel geleverd en verpakt in setjes.

Ik heb al vaker kaarten besteld en ben zeer tevreden

• Met wat voor soort kaarten zou het assortiment moeten worden uitgebreid? geen idee

Keurig.

Levering volgens de afspraken. Goede kwaliteit.

• Met wat voor soort kaarten zou het assortiment moeten worden uitgebreid? meer koninklijk huis

deels tevreden

Met deze levering was ik niet geheel tevreden omdat er een duidelijk kleurverschil zat In een aantal kaarten van dezelfde print. Dat vond ik storend.

• Met wat voor soort kaarten zou het assortiment moeten worden uitgebreid? Meer unieke plekken in Nederland aanbieden.

Mooie betaalbare kaarten

Mooie betaalbare kaarten en snelle levering.

• Met wat voor soort kaarten zou het assortiment moeten worden uitgebreid? honden

Mooie kaarten en snelle levering.

Heb al eerder kaarten besteld en daarom nu weer. Beide keer prachtige afbeeldingen. Prima service en snelle levering.

• Met wat voor soort kaarten zou het assortiment moeten worden uitgebreid? Meer winterkaarten dieren met tekst. Verjaardag of feestdagen.

Ruime keuze, makkelijk te bestellen, vlotte verzending en netjes verpakt. Helemaal blij mee.

• Met wat voor soort kaarten zou het assortiment moeten worden uitgebreid? Ik zou het niet weten

Geweldig en super snelle levering!

• Met wat voor soort kaarten zou het assortiment moeten worden uitgebreid? Wat voor meisjes van de leeftijd van 10-15 jaar ongev.

Prima ansichtkaarten

Goede kwaliteit kaarten met scherpe foto's voor een zeer aantrekkelijke prijs met een vlotte levering.

• Met wat voor soort kaarten zou het assortiment moeten worden uitgebreid? sport

Fantastische kaarten en snel bezorgd

Gewoon geweldig! Mooie kaarten Makkelijk te bestellen... Ook handige setjes Snel bezorgd Goed verpakt Zeer tevreden

• Met wat voor soort kaarten zou het assortiment moeten worden uitgebreid? Kinderkaarten

Directe levering

Mooie kaarten en zeer snelle levering

• Met wat voor soort kaarten zou het assortiment moeten worden uitgebreid? Klederdracht

Ik ben zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden over de vlotte afhandeling van mijn bestelling.

• Met wat voor soort kaarten zou het assortiment moeten worden uitgebreid? zou ik niet weten

Mooie kaarten en snelle en goede service.

• Met wat voor soort kaarten zou het assortiment moeten worden uitgebreid? Misschien meer diersoorten

Gewoon goed

Site is overzichtelijk, na bestelling ontvang ik altijd een bevestiging en is deze met een paar dagen in huis.

• Met wat voor soort kaarten zou het assortiment moeten worden uitgebreid? Provincie gericht

Super mooie kaarten.

Lage prijs voor goede qualiteit.

• Met wat voor soort kaarten zou het assortiment moeten worden uitgebreid? Specifiekere Themakaarten

Prachtige ansichtkaarten van heldere foto's

1e bestelling voor mij. Ben er heel blij mee

• Met wat voor soort kaarten zou het assortiment moeten worden uitgebreid? Bloemen, dieren, bijzondere gebouwen

Perfect!

Goede kwaliteit kaarten en stickers, ruime keuze in de webshop en uitstekend verpakt.

• Met wat voor soort kaarten zou het assortiment moeten worden uitgebreid? Sport

Vlotte bezorging!

Prima geregeld, de volgende dag al in huis!

• Met wat voor soort kaarten zou het assortiment moeten worden uitgebreid? Nvt

Prachtige kaarten, leuk voor postcrossing

Snelle levering, mooie afbeeldingen, al diverse mensen blij gemaakt met een mooie kaart uit Nederland, verpakking ook keurig. Aanrader!

• Met wat voor soort kaarten zou het assortiment moeten worden uitgebreid? nog meer leuke dieren?

alles prima en snel geregeld

• Met wat voor soort kaarten zou het assortiment moeten worden uitgebreid? ?

Leuke kaarten en postzegels. Moeilijk om te kiezen. Ik heb dus teveel besteld. Je krijgt het snel en zeer goed verpakt opgestuurd. Super tevreden!

• Met wat voor soort kaarten zou het assortiment moeten worden uitgebreid? Disney.... I denk onmogelijk duur de rechten

Kerkdreef 32

9821 PS Oldekerk

Over Natuurlijkefoto.nl

Ansichtkaarten en wenskaarten webshop met een ruime keuze aan kaarten voor Postcrossing. Tevens zijn er ook leuke stickervellen en sluitzegels verkrijgbaar in de webshop. Kortom ideaal voor Postcrossers!