Zeer vlotte bezorging!

Prachtige foto's en zeer vlotte bezorging!

Grote keus, snelle levering, goede kwaliteit kaarten

Ik heb een aantal kaarten hier besteld om te sturen naar ons sponsorkind van Plan. De kaarten zijn van goede kwaliteit en zeer divers. En tegelijk heel Nederlands. Seizoenen, stad en platteland, tulpen, molens, vogels en eten. Ik hoop op deze manier een leuk beeld van Nederland over te brengen naar Kenia. Als ze allemaal verstuurd zijn bestel ik hier weer nieuwe!

Geweldige fotos

Snelle nette levering en mooie fotos.

Mooie beelden

Práchtig!! Wát een talent, om zo te kunnen fotograferen !

gewoonweg echt fantastisch !

voor de eerste keer bestelling geplaatst omdat ik op zoek was naar dierenkaartjes om dagelijks te versturen. volledig daar mijn aanbod gevonden en zal er in de toekomst zeker nog bestelling plaatsen. ongelooflijk goed contact en echt zo verzorgd vestuurd en heel vlug ook ! een echte aanrader voor mijn vrienden schrijvers ! degelijke kwaliteit van de kaartjes en echt heel mooi !

Ik had soms moeite om de wijze van betalen op de site te vinden. Overigens geen klachten

Mooie kaarten en zeer snelle levefing

Prima ,zeer tevreden

Helemaal iets op aan te merken.

Snel geleverd en goed verpakt. Kaarten zijn heel erg leuk.

Mooie foto's, snelle levering.

Er staan heel veel mooie ansichtkaarten op deze site. Je kunt er ook echte Nederlandse internationale postzegels kopen. Leuk voor Postcrossing!

Snel geleverd, precies naar verwachting

Prima webshop, mooie kaarten, zoals verwacht.

Wederom zeer tevreden: bestelling was snel geleverd, en netjes verpakt. Alles zag er weer mooi uit!

leuk, ongewoon

De kaarten worden zeer gewaardeerd

Snelle levering, mooie goedkope ansichtkaarten

Snelle levering, mooie goedkope ansichtkaarten

Geweldige service

Geweldige service. Mooie kaarten van goede kwaliteit. Prima prijs. Levering zeer snel

Gut verpackt

Schnelle Lieferung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering netjes en verzorgd verpakt en niet duur

Fijne gemakklijke site veel keuze, super!

Ik kan de site alleen maar als positief beschrijven. Gemakkelijk veel keuze, snelle levering helemaal top!

Goede selectie, snelle levering

Wat een goede en uitgebreide selectie!

Tolle Auswahl- tolle Preise - toller Service

Obwohl dir Karten aus NL versrndet werden, ist der Versand schnell. Riesenauswshl. Die Sets sind echt klasse und empfehlenswert. 1A! :-)

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Uitstekende service

Mooie kaarten, snel geleverd.

Mooi en kwaliteit prima

Erg mooie afbeeldingen, prijs valt mee, kwaliteit is prima

Prachtige natuurfoto’s voor een redelijke prijs

Positief! Prachtige natuurfoto’s voor een redelijke prijs. Geregeld nieuwe foto’s en zeer snelle bezorging. Een aanrader!

Tevreden over de bestelling

Tevreden over de aankoop en de snelheid waarmee de bestelde ansichtkaart is geleverd

Snel, grote collectie, niet duur

Prima shop

Snelle service, goede kwaliteit kaarten

De kaarten zijn van goede kwaliteit, prijs kwaliteit verhouding is erg goed. Staffelkorting bij afnemen van grotere aantallen van zelfde kaart. Snelle levering.

Kerkdreef 32

9821 PS Oldekerk

Over Natuurlijkefoto.nl

Ansichtkaarten en wenskaarten webshop met een ruime keuze aan kaarten voor Postcrossing. Tevens zijn er ook leuke stickervellen en sluitzegels verkrijgbaar in de webshop. Kortom ideaal voor Postcrossers!