Ben al jaren tot volle tevredenheid klant.

Prachtige foto''s

Tevreden met de gestuurde foto's

Hele positieve ervaring

Goede service Alles goed geleverd en snel.

Mooie foto’s, snelle levering

Levensecht

Zoveel positieve reacties op de 131 kaartjes die ik afgelopen week heb verstuurd. Ik ga gelijk weer bestellen. Wat een mooie kaarten. Je hebt er een fan bij!

Erg mooie foto’s, goede kwaliteit kaarten en supersnelle levering.

Erg mooie foto’s, goede kwaliteit kaarten en supersnel geleverd.

Schöne Tierfotos, vor allen Dingen für Kinder

Guter und schneller Service!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

altijd goed en op tijd

Bij elke bestelling ontvang ik ook de kaarten waarom ik heb gevraagd en binnen zeer korte termijn. De kaarten zijn goed verpakt en komen ongeschonden aan.

Erg mooi

Snelle levering van zéér mooie kaarten op stevig papier.

Vlotte levering, mooie kaarten, goede kwaliteit, goede prijs.

Prima service. Goede website, goed bestel- en afrekenproces en snel geleverd. Tevreden klant :-)

Veel keuze. Enorme snelle levering

Ik was op zoek naar een aantal leuke kaarten om naar vrienden en familie te sturen. Natuurlijke foto heeft vee keuze is niet duur en de levering was ontzettend snel. Dank

Prachtige kaarten, snelle service

Mooie foto’s, moeilijk kiezen haha

Te duur

Aardige kaarten, tekst aan de achterkant vind ik niet fijn. Prijs qualiteit slecht. Ik koop 8 prachtige museumkaarten met bijpassende enveloppen voor ietsje meer geld.

Prima service!

En helemaal blij met de priority stickers!!!

Ik ontving een keurig verpakt pakketje met het bestelde product, wat ik verwachtte zat er in.

Goede kwaliteit ansichtkaarten

De ansichtkaarten zijn mooi en stevig wat erg prettig is. De afbeeldingen zijn heel mooi en scherp. Een absolute aanrader.

Helemaal top!

Snelle levering!

Mooie stevige kaarten, prachtige kleuren, zeer snelle levering

De kaarten zijn mooi en stevig. Even gebeld om informatie, werd zeer vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan.

Kaarten keurig ontvangen.

Leuk aanbod van ansichtkaarten. Alles keurig ontvangen en goed verpakt. Erg tevreden.

en goede service

een vriendelijke man aan de telefoon en snel geleverd in huis alles was goed de service ook

Mooie diverse postzegels

Ben erg tevreden, ondanks de drukke tijd, toch snel mijn mooie postzegels, keurig verpakt, ontvangen.

gute Qualität, trotzdem preisgünstig, zuverlässige Lieferung

ich bestelle für Postcrossing, sehr gute und zahlreiche Auswahl an Motiven,

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

prachtige foto's!

Ruime keus, goed gesorteerd, je kunt zelf je pakket samenstellen

Perfect!

Mooie kaarten, scherp geprijsd, goede terugkoppeling en snelle verzending!

Kerkdreef 32

9821 PS Oldekerk

Over Natuurlijkefoto.nl

Ansichtkaarten en wenskaarten webshop met een ruime keuze aan kaarten voor Postcrossing. Tevens zijn er ook leuke stickervellen en sluitzegels verkrijgbaar in de webshop. Kortom ideaal voor Postcrossers!