Prachtige fotokaarten

De fotokaarten zijn net zo mooi in het écht als te zien op de website.

vlotte afhandeling en toezending

Mooie kaarten!

Goede kwaliteit drukwerk en karton. Keuze uit veel mooie natuurfoto's.

Mooie kaarten snelle service

Gewoon duidelijk, netjes mooi en snel.

Klasse!!

Kwalitatief uitstekende foto's met leuke interessante afbeeldingen/onderwerpen, tevens tegen een zeer redelijke prijs, we hadden de fotokaarten ook zeer snel in huis, een aanrader!!

Prachtige ansichtkaarten voor weinig geld

Veel keuze in verschillende kaarten. Duidelijke foto's. Goede service!

Mooie kaarten!

Mooie kaarten e goed verpakte levering!

Tijdig geleverd mooie producten

Mooie kaarten, goede service

Vanuit PostNL was er iets niet goed gegaan met het leveren van de bestelling. Na mijn mailtje is diezelfde dag nog een nalevering geweest, die ik de volgende dag in huis had. Ik hoefde hier geen extra kosten voor te betalen. De kaarten zijn prachtig, ik hoop, zeker in deze lastige tijd er veel mensen mee blij te maken!

Geweldig mooie stevige kaarten!

De kaarten zijn prachtig zelfs de haartjes van de vlinder zie je. In t echt mooier dan op de website! Wat zullen mijn kleuters en ouders/schoonouders en vriendinnen blij zijn als de post komt binnenkort....

Bijzonder goede prijs-kwaliteit verhouding, bestellingen snel geleverd en keurig verpakt en af en toe leuke kortingsacties. Ik ben helemaal tevreden.

Vlotte afhandeling van mn bestelling

Na mijn bestelling is het vlot geleverd en afgehandeld

geweldige service en communicatie

Helaas is de eerste enveloppe kwijt geraakt in de post. Ik kreeg direct de bestelling opnieuw zonder discussie. Erg klantvriendelijk en aardig.

Snelle verzending

Mooie kaarten,lente vele verpleeghuis bewoners blij gemaakt in corona tijd

wunderschöne Karten, beste Qualität, gestochen scharfe Fotos ohne "Schnickschnack"

fantastisch

De bestelling kwam zo als beloofd de volgende dag.Fijn dat we zo snel de kaarten kregen.

ik kreeg huis wat ik verwachtte

zie hierboven, ik heb een aantal series kaarten besteld en kreeg ze keurig netjes in mapjes thuisbezorgd.

Erg fijn!

Goede service en kwalitatief goede spullen. Ben dik tevreden!

snelle levering goed verpakt

Altijd snelle levering, goed verpakt, leuke postzegels

Ich bin mit Ihrer Dienstleistung sehr zufrieden

Die Postkarten sind wunderschön und ich habe viel Freude damit!

Mooie foto's

Natuurkaartjes zijn altijd en voor iedereen bruikbaar

supermooie kaarten en erg goede service de volgende dag had ik de kaarten al in huis bedankt!

Prachtige natuurfoto ansichtkaarten

Mooie overzichtelijke webwinkel Vriendelijk geprijsde kaarten Snelle en nette levering

Mooie kaarten snelle levering . Ruime sortering

Correct en keurig verzorgt

Positieve ervaring.

Kerkdreef 32

9821 PS Oldekerk

Over Natuurlijkefoto.nl

Ansichtkaarten en wenskaarten webshop met een ruime keuze aan kaarten voor Postcrossing. Tevens zijn er ook leuke stickervellen en sluitzegels verkrijgbaar in de webshop. Kortom ideaal voor Postcrossers!