Mooie kaarten, maar moeilijk te beschrijven
De kaarten zien er prachtig uit met een mooie gloss. Bij de concurrent was dat wel anders, van daar ontving ik matte kaarten zonder adresregels. Het groene golfje onder het logo op de achterkant vind ik wat storend, maar oké. Op het eerste gezicht was ik heel blij met de kaarten, totdat ik ze ging beschrijven...
Ik gebruik ze voor Postcrossing en de site richt zich ook duidelijk op deze doelgroep. Ik schrijf met verschillende kleurtjes sneldrogende fijnschrijver, zodat er meer oppast doordat ik vlak langs het adres kan schrijven. Maar helaas absorbeert de kaart de inkt niet en wordt het één grote vlekkenbende.
Nou ben ik links, maar met deze pennen heb ik nooit eerder last gehad (bij honderden kaarten van verschillende merken). Zelfs als je na iedere zin een tijd wacht, droogt het bijna niet. Het is zo erg dat ik het reviewverzoek maar weer uit mijn prullenbak heb gevist om hier wat van te zeggen.
Ik heb het adres zelfs drie keer moeten schrijven en dat staat nog wel rechts (zonder te vegen met mijn linkspoot dus) omdat het anders niet te lezen was in bruin. Veel Postcrossers kicken op vulpennen of gekleurde stiften, maar de kaarten zijn waarschijnlijk alleen met een balpen te beschrijven en dan wordt het toch een vlekkenbende voor de linkshandigen. Jammer!